Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Maşallah arkadaşlar bebeklerinizi büyütmüşsünüz...hamişlerde hayırlısıyla doğurur....evet uzun zamandır gelmiyorum ..ama hep takip ediyorum...yeni yeni arkadaşlar einiyorumki...yeni başka biligiler alayımda belki bebeğime kavuşurum diye...ama asla sizleride unutmadım...bulutunuz bu bayramıda bebeğine hasret geçirecek....inşallah tez vakitte hamile kamak isteyenler hamile kalır...hepinize iyi bayramlarrrrrrrrrrr

kayracığım seninde bayramın mübarek olsun..evet kızlar burayı terk etti....iyi olsunlar yeter...rabbime emanet olun...

Arkadaşlar hepinize Kocaman bir Merhaba

Pazar günü itibari ile yazlık sezonunu kapatıp evime ve sizlere geri döndüm... Tabii bizim cadı kızla ne kadar tatil yaptığım da tartışılır... Gerçi onun güzel canı sağolsun...

Geriye dönük sayfalara şöyle bir gözatmaya çalıştım ve Beni en şaşırtan olay Mihribanın yeniden hamile olması, canım seni çok ama çok tebrik ederim... Rabbim sen nelere kadirsin...

Ayrıca beni yazlıkta telefonu ile yalnız bırakmayan Kayracığıma da selamlar olsun...

Hepinizi ayrı ayrı çok özledim... Bayramınız Mubarek dualarınız kabul olsun.......

amandacım maaşallah barekallah elif gökçemize...........büyümüş toparlanmış kocaman kız olmuş maaşallah......
bu arada mesjını aldım........teşekkürler destegin için.............zor günler geride kaldı demek isterdim ama sadece kendimi avutmuş olacagım için diyemiyorum...........
ama şöyle diyebilirim.......bu sıkıntılar beni olgunlaştırıyodur inşaallah.........

http://i1009.hizliresim.com/2010/9/16/46.jpg

Bu da yeni resimlerimizden...

Nazmiye teyzemiz çok teşekkür ederiz. Yaşanılan tecrübeler bizleri elbette olgunlaştırıyor ama bizlerin durumu biraz daha farklı bizler büyük bir sınavdan geçiyoruz kimimizin gücü yetemeyeceği için Rabbim bizlere acıyarak mucizelerimizi gönderdi... Aramızda seninde olduğun gibi bizlerden çok daha güclü ve teslimiyetli kullarını ise biraz daha sınıyor katında değeriniz artsın diye... Bir zamanı vardır canım Rabbim sanada mucizeni gönderecek bir şekilde muhakkak belki bir bebiş olur belki..... bizimde aklımızın yetmeyeceği bir hayır...

tatil yaramış bu kızaaaaaaaaaa

anlaşıldı artık kimse gelmiyor topiğe......... hiç olmazsa tekrar deneyecek olanlar bize haber versin...........

selam kizlar,nasilsiniz uzun zamandir girmiyordum cunki kimse yazmiyordu,kimse ugramiyordu..

Biz iyiz suheyl buyudu masallah, dislerinin cikmasini bekliyoruz. Duzene oturuyor hersey zamanla, bu arada 17 haftalik olduk,biri kucagimda digeri ise karnimda buyuyor, inanin karnimdakini unutuyorum bazen suheylle okadar cok meskulumki..

Bu arada iki gun once hirsiz girdi evimize gece biz uykudayken biraz moral bozukluguda var. Cesaretinde bu kadari yani !! Allahtan esim uyanmadi o esnada, dusunun artik neler olabilecegini..

Umarim herkes iyidir.......

Kayraa..... senin kizlar nasillar buyudulermi ?? Duzene girdinizmi biraz?

Amandacim, masallah gokceye,buyumus oda,esmerlesmis gunesten :)) tatil yaramis kayranin dedigi gibi :)

?

s.a kızlar ben artık topikten ümidimi kesmiştim açıkcası kimseler gelmez oldu diye sizlerden haber almak çok güzel.
mihriban sana çok şaşırdım ama çok sevindim de ikiz gibi büyütürsün zor olur ama çokta güzl olur canım. rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin yavrularına...muhammed süheyl de çok tatlı olmuş çok yakışıklı olacak bu oğlan:)

amandacım sen nasılsın gökçemiz büyümüş maşallah güzeller güzeli olmuş..rabbim nazarlardan korusun..

kayracım sende iyisin inşallah.kızlar çok yoruyor seni demi Allah kolaylık versin sen canın sıkıdıkca bizlere dua et onlarında başına gelsin bana dönsünler diye olurmu?

bulutcum, nzmye, hiram sizler nasılsınız, neler yapıyosunuz?

kızlar bende dün histereskopi oldum çok korkuyordum atlattım şükür. herhangi bir şey çıkmadı ama bir dahaki tedavi için olumlu etkileri olabilirmiş. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın hepimizin yardımcısı olsun.bu kez memoriale gitmeyecez başka bir yerde deneyecez kısmet olursa. hayırlısı bakalım rabbim nasip edecek olursa neresi olursa olsun olur.

selamünaleyküm kızlar.....................
nasılsınız................................bu aralar hiç görüşemez olduk..............ben iyiyim elhmd...........
gelincigim geçmiş olsun................hakkınızda hayırlısı olsun...............Rabbim hayırlısından evlat nasip etsin..............bu son tedavin olur inş..........

iyiler canım büyüdüler yaa. evi yürüteçlerle birbirine katıyorlar valla.... çok yaramazlar... karışmadık çekmece kalmıyor.. düzene girdik mihribancım ama gece çok kalkıyor benim cadılar... doktorumuz gündüz mamayı yasakladı..benimkilerde gece mamaya düştüler.3 er defa kalkıyorlar... böyle giderse gece maması da yasaklanacak ozaman naparız bilmiyorum..gece gece çorbada verememki .. zaten az uyuyorum...gündüz de çorbalarına meyvelerine yetişemiyorum..mama yapamadığımız için sabah kahvaltı öğle çorba ikindi meyve akşam muhallebi... evin başka işleride var tabiii... topla yıka süpür ütüle.... hiç vaktim kalmıyor valla...akşamlarıda melikenin ödevleri kızların yıkanması uyutulması...

etmezmiyim gelincikim..şimdi gene iyi çok şükür....önceleri bağırıyordum evde...Allahım onlarda benim gibi uykuya hasret kalsınlar..hangini emzirdiğini unutsunlar ... eşofmanın altını alıp bacağını kollarına sokmaya çalışsınlar diye..ama şimdide iki ayağım bir pabuca giriyor melikemde okula başladı ..sizede göstersin rabbimde hem el yazısı ödevi yaptırıp bir yandanda bebek sallayın benim gibi.......

aleykümselam canım.... görüşemiyoryz daaaaaaa...ne msn açıyorsun nede telefonunu.... unuttun sen iyice bizi...

bir ara hakkaten tırlatmışım

Ben bile sasirdim canim:)) Beklemiyordum... Hayirlisi bakalim,insallah Rabbim kolaylik verir.. Yakisikli dimi suheylim,Allahim salih kullarindan etsin insallah cumlesini.
Gecmis olsun canim,insallah Rabbim tez zamanda seninde kucagini doldursun :)

[/QUOTE]

bir ara hakkaten tırlatmışım
inşallah sizde seneye benim gibi aç kalırsınıııız..
çayı sabah 8 de demleyip 12 de içersiiniz inşallah........
iki bebeği birden bacağınız da sallarsınız inşallah................
gece 1 de yatıp sonrada 2 de 3 de 4 de 5 de 6 da bebek doyurup 7 de kalkmak zorunda kalırısınız inşallah.....
bir elinizde biberon kucağınızda bebekle yatğın üzerinde oturuken uyur kalırısınız inşallah.....
uykusuzluktan ağlayan bebeği bırakıp ağlamayana zorla meme vermeye kalkarsınız inşallah

bu yazını hiç unutmadım kayra. tekrardan canı gönülden AMİNNNNNNN diyorummm. ben razıyım Rabbim yeterki nasip etsinnnn...

Allah razı olsun canım. inşallah son olur nzmym. sen neler yapıyosun insan topikten bazen kopuyor ama aklından da hiç çıkmıyor değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…