http://i1009.hizliresim.com/2010/9/16/46.jpg
Bu da yeni resimlerimizden...
Nazmiye teyzemiz çok teşekkür ederiz. Yaşanılan tecrübeler bizleri elbette olgunlaştırıyor ama bizlerin durumu biraz daha farklı bizler büyük bir sınavdan geçiyoruz kimimizin gücü yetemeyeceği için Rabbim bizlere acıyarak mucizelerimizi gönderdi... Aramızda seninde olduğun gibi bizlerden çok daha güclü ve teslimiyetli kullarını ise biraz daha sınıyor katında değeriniz artsın diye... Bir zamanı vardır canım Rabbim sanada mucizeni gönderecek bir şekilde muhakkak belki bir bebiş olur belki..... bizimde aklımızın yetmeyeceği bir hayır...
iyiler canım büyüdüler yaa. evi yürüteçlerle birbirine katıyorlar valla.... çok yaramazlar... karışmadık çekmece kalmıyor.. düzene girdik mihribancım ama gece çok kalkıyor benim cadılar... doktorumuz gündüz mamayı yasakladı..benimkilerde gece mamaya düştüler.3 er defa kalkıyorlar... böyle giderse gece maması da yasaklanacak ozaman naparız bilmiyorum..gece gece çorbada verememki .. zaten az uyuyorum...gündüz de çorbalarına meyvelerine yetişemiyorum..mama yapamadığımız için sabah kahvaltı öğle çorba ikindi meyve akşam muhallebi... evin başka işleride var tabiii... topla yıka süpür ütüle.... hiç vaktim kalmıyor valla...akşamlarıda melikenin ödevleri kızların yıkanması uyutulması...selam kizlar,nasilsiniz uzun zamandir girmiyordum cunki kimse yazmiyordu,kimse ugramiyordu..
Biz iyiz suheyl buyudu masallah, dislerinin cikmasini bekliyoruz. Duzene oturuyor hersey zamanla, bu arada 17 haftalik olduk,biri kucagimda digeri ise karnimda buyuyor, inanin karnimdakini unutuyorum bazen suheylle okadar cok meskulumki..
Bu arada iki gun once hirsiz girdi evimize gece biz uykudayken biraz moral bozukluguda var. Cesaretinde bu kadari yani !! Allahtan esim uyanmadi o esnada, dusunun artik neler olabilecegini..
Umarim herkes iyidir.......
Kayraa..... senin kizlar nasillar buyudulermi ?? Duzene girdinizmi biraz?
Amandacim, masallah gokceye,buyumus oda,esmerlesmis gunesten :)) tatil yaramis kayranin dedigi gibi :)
?
etmezmiyim gelincikim..şimdi gene iyi çok şükür....önceleri bağırıyordum evde...Allahım onlarda benim gibi uykuya hasret kalsınlar..hangini emzirdiğini unutsunlar ... eşofmanın altını alıp bacağını kollarına sokmaya çalışsınlar diye..ama şimdide iki ayağım bir pabuca giriyor melikemde okula başladı ..sizede göstersin rabbimde hem el yazısı ödevi yaptırıp bir yandanda bebek sallayın benim gibi.......s.a kızlar ben artık topikten ümidimi kesmiştim açıkcası kimseler gelmez oldu diye sizlerden haber almak çok güzel.
mihriban sana çok şaşırdım ama çok sevindim de ikiz gibi büyütürsün zor olur ama çokta güzl olur canım. rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin yavrularına...muhammed süheyl de çok tatlı olmuş çok yakışıklı olacak bu oğlan:)
amandacım sen nasılsın gökçemiz büyümüş maşallah güzeller güzeli olmuş..rabbim nazarlardan korusun..
kayracım sende iyisin inşallah.kızlar çok yoruyor seni demi Allah kolaylık versin sen canın sıkıdıkca bizlere dua et onlarında başına gelsin bana dönsünler diye olurmu?
bulutcum, nzmye, hiram sizler nasılsınız, neler yapıyosunuz?
kızlar bende dün histereskopi oldum çok korkuyordum atlattım şükür. herhangi bir şey çıkmadı ama bir dahaki tedavi için olumlu etkileri olabilirmiş. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın hepimizin yardımcısı olsun.bu kez memoriale gitmeyecez başka bir yerde deneyecez kısmet olursa. hayırlısı bakalım rabbim nasip edecek olursa neresi olursa olsun olur.
selamünaleyküm kızlar.....................
nasılsınız................................bu aralar hiç görüşemez olduk..............ben iyiyim elhmd...........
gelincigim geçmiş olsun................hakkınızda hayırlısı olsun...............Rabbim hayırlısından evlat nasip etsin..............bu son tedavin olur inş..........
inşallah sizde seneye benim gibi aç kalırsınıııız..
çayı sabah 8 de demleyip 12 de içersiiniz inşallah........
iki bebeği birden bacağınız da sallarsınız inşallah................
gece 1 de yatıp sonrada 2 de 3 de 4 de 5 de 6 da bebek doyurup 7 de kalkmak zorunda kalırısınız inşallah.....
bir elinizde biberon kucağınızda bebekle yatğın üzerinde oturuken uyur kalırısınız inşallah.....
uykusuzluktan ağlayan bebeği bırakıp ağlamayana zorla meme vermeye kalkarsınız inşallah
s.a kızlar ben artık topikten ümidimi kesmiştim açıkcası kimseler gelmez oldu diye sizlerden haber almak çok güzel.
mihriban sana çok şaşırdım ama çok sevindim de ikiz gibi büyütürsün zor olur ama çokta güzl olur canım. rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin yavrularına...muhammed süheyl de çok tatlı olmuş çok yakışıklı olacak bu oğlan:)
iyiler canım büyüdüler yaa. evi yürüteçlerle birbirine katıyorlar valla.... çok yaramazlar... karışmadık çekmece kalmıyor.. düzene girdik mihribancım ama gece çok kalkıyor benim cadılar... doktorumuz gündüz mamayı yasakladı..benimkilerde gece mamaya düştüler.3 er defa kalkıyorlar... böyle giderse gece maması da yasaklanacak ozaman naparız bilmiyorum..gece gece çorbada verememki .. zaten az uyuyorum...gündüz de çorbalarına meyvelerine yetişemiyorum..mama yapamadığımız için sabah kahvaltı öğle çorba ikindi meyve akşam muhallebi... evin başka işleride var tabiii... topla yıka süpür ütüle.... hiç vaktim kalmıyor valla...akşamlarıda melikenin ödevleri kızların yıkanması uyutulması...
:)) Allah yardimcimiz olsun :) Suheylde geceleri hala uyaniyor ama aciktigi icin degil,emzigi dusuyor agzindan ona uyaniyor ... Bende yhurutec almayi dusunuyorum en azindan bniraz oyalansin icinde diye,cunki kucak istiyor ilgi istiyor bende zamanla agirlasiyorum,zorlaniyorum yaa..
Sana nicin biraktirdiki doktor mamayi,bana hala 3-4 defa gunde vermemi soyledi bebegi koruyormus ben mama aralarinda meyve veriyorum, birde sebze puresi ....
etmezmiyim gelincikim..şimdi gene iyi çok şükür....önceleri bağırıyordum evde...Allahım onlarda benim gibi uykuya hasret kalsınlar..hangini emzirdiğini unutsunlar ... eşofmanın altını alıp bacağını kollarına sokmaya çalışsınlar diye..ama şimdide iki ayağım bir pabuca giriyor melikemde okula başladı ..sizede göstersin rabbimde hem el yazısı ödevi yaptırıp bir yandanda bebek sallayın benim gibi.......
aleykümselam canım.... görüşemiyoryz daaaaaaa...ne msn açıyorsun nede telefonunu.... unuttun sen iyice bizi...
inşallah sizde seneye benim gibi aç kalırsınıııız..bir ara hakkaten tırlatmışım
selamünaleyküm kızlar.....................
nasılsınız................................bu aralar hiç görüşemez olduk..............ben iyiyim elhmd...........
gelincigim geçmiş olsun................hakkınızda hayırlısı olsun...............Rabbim hayırlısından evlat nasip etsin..............bu son tedavin olur inş..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?