kayracım masallah canım
senın dogalmı gebelıklerın onu anlamadınm
yoksa ılkı tedavıyle ıkıncısımı suprız yaptı
hadı bakalım allahım yavrularını sana bagıslasın
herksın berat kandılı mubarek olsun
Aelykum selammm..... Vay gicik tatil yapiyor haaaklava: ... Hehe saka saka,yap bacim tatilin ohh insallah zevkli geciyordur... Birde mihri baciniz gidebilse,bu gidisle tatil matil yapamicaz seneyede,
Kayra, abla bende iyim hamd olsun yavas yavas kendime gelmeye basladim,halsizlik filan kalmadi cok sukurr :))
Kizlar size bir haberim var aslinda yazsammi yazmasammi diye tereddut etttim... Ama yazayim umit olsun ...
Ben tekrar hamileyim !! Hemde 8 haftalik,,,, Cok buyuk bir surpriz oldu benim icin,hic beklemiyordum birde emzirdigim icin hic korunmadik... Birde nasil olsa adetim duzensiz diye en iyisi hic korunmamak zaten olmaz diyordum...........
Ama bende uzun suredir asiri halsizlik uyku cokmeleri,ve sonunda mide bulantilarida olunca suphelendim,bi test yapayim dedim... Ama genede beklemiyordum,ama aninda ikinci cizgi cikincaa SOK oldum resmen .. Yani boyle anlayacaginiz daha Muhammed suheyl 1 yasina girmeden abi olacak kerata:) Rabbim nasip ederse tabi...
mihribancım cnm Allah kucağında koysun sağlıklı hamilelik nasip etsin cnm benim çok sevindim
anaaammmm mihribanım
sen ne güzel bir haber vermişsin kız öyle...................................
ŞOK oldum yani.......kız amanda nerdesin bak bizim kızlar nasıl hızlı çalışıyo..........:kedi:
ayyy gülüm yaaa çok sevindim...hayırlı ugurlu olsun yeni melegimiz.......sen tam süprizler adamısın ha.....
muhammed süheylide böyle bi müjdeyle duyurmuştun................
sen çok tatlı bir annesin...........ee anlatsana babanız nasıl tepki verdi.....etraf falan .......ayyy tadını çıkaralım biraz............sositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyy gülüm benim yaa................eminim çok güzel anlardı............adam şok olmasında kim olsun ki..........haklı yani...........
evet şu aralar çok ümitsiz gibi dolaşsamda Rabbimden ümit kesilirmi ya.........ama etrafımdaki herkese böyle artık herşey bitmiş gibi göstermek istiyorum........çünki beni tedavi aşamasında çok fazla bunaltıyorlar ve sonrasındada resmen çökertiyorlar..................o sebebten eger tekrar gitmek düşünürsek tedaviye sadece ikimiz bilcez bunu diye konuşuyoruz.....ümidimizi yitirmiyoruz....ama şuda bir gerçekki benim için herşey çok ama çok zor artık.............
canım Rabbim kızına sakinlik versin ve güzelce büyüt nazli bebişini...............Rabbim bizede nasip eder inşaallah............şu yazdıklarını aynen bende yaşıyorum........
ama benim anlamadıgım tüp bebekten sonra nasıl kendiliginden kalındıgı........ya eş probleminiz yok(hoş olsada Allah isteyince ehemmiyeti kalmaz ama).........yada işte doktorlarında açıklayamadıgı kudretin tecellisi.......yada artık bu düşüncenin beyinden uzaklaşmasıyla çakraların açılması..............
ama benim anlamadıgım tüp bebekten sonra nasıl kendiliginden kalındıgı........ya eş probleminiz yok(hoş olsada Allah isteyince ehemmiyeti kalmaz ama).........yada işte doktorlarında açıklayamadıgı kudretin tecellisi.......yada artık bu düşüncenin beyinden uzaklaşmasıyla çakraların açılması..............
evet silamcım çok dogru söylemişsin.......................sen ben bide azodan tanıdıgım 1-2 arkadaş varız...............nasip be güzelim............ben böyle yaşamaya alıştırıyorum kendimi................eger hislerim beni yanıltmıyorsa durumumda pek degişecek gibi gelmiyor bana.........
onlar diyor bir hoca..........
dünyada karşılıgı verilmemiş bir duanın ahiretteki karşılıgını görünce diyeceklerki......keşke bizede dünyada degil burada verilseydi istediklerimiz............
öyle güzel ve büyük bir müjdeyle bizi karşılayacak bir hayat varki....bu beni rahatlatıyor.........eger diyorum hiç olmazsa ki bu ilk biz degiliz.....Rabbim bizi boynu bükük bırakmaz ahiretinde.........
.canım Rabbim kızına sakinlik versin ve güzelce büyüt nazli bebişini...............Rabbim bizede nasip eder inşaallah............şu yazdıklarını aynen bende yaşıyorum........
Bunlari okuyunca belki de beni , hic bir zaman bulmayacak olan MUCiZE bu olmali diyorum .
Öyle böyle cogu arkadasim anne olmayi basardi ..
Eskilerden hic kimse kalmadi be arkadasim ...
Bir sen bir de ben ... Kaldik böylee bi basimiza ..
Bazilari bebegini kucaklayinca ugrayamaz oldu ..
Bazilari dogum telasinda ...
Ama kendimi alistirdim artik .. Kendimi suclamiyorum ...
Kendimi ugursuz , zavalli bisi olarak görmüyorum ..
Onsuz da gayet iyi yasanabilir , biliyorum ...
Hayirsiz , sagliksiz evlattan ALLAH´a siginirim ...
silam canım sen beni hatırladın heralde eskiden çocuk olmayınca işde olmuyordu bütün gün kkda geçiriyorduk gnlerimizi şimdi inanki gün yetmiyor sabah 7 kalkış gecede 10 30 naz uyuyuncaya kadar ayaktayım benimki çok nazlı biraz çok uzaktan geldiği için yoksa sizlere sürekli dua ediyorum ama bir telaş gidiyor hayat işte...inşallah sizlerde bu duyguyu birgün tadarsınız benim kızım çok gazlı bir bebekti çok çektim 1 senedir hala evden dışarı çıkamıyorum sürekli mızmız sürekli huysuz ama herşeye rağmen rabbim iyikide vermiş
bugün bir arkadaşımda ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı nasıl sevindim anlatamam kendim yaşadığım için biliyorum acısını çünki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?