• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kayracım masallah canım
senın dogalmı gebelıklerın onu anlamadınm
yoksa ılkı tedavıyle ıkıncısımı suprız yaptı
hadı bakalım allahım yavrularını sana bagıslasın

herksın berat kandılı mubarek olsun

yok canım doğal yolla kalmadım hiç.... ilki tek olunca kardeş istedi...

Aelykum selammm..... Vay gicik tatil yapiyor haaa :oklava: ... Hehe saka saka,yap bacim tatilin ohh insallah zevkli geciyordur... Birde mihri baciniz gidebilse,bu gidisle tatil matil yapamicaz seneyede,

Kayra, abla bende iyim hamd olsun yavas yavas kendime gelmeye basladim,halsizlik filan kalmadi cok sukurr :))

Kizlar size bir haberim var aslinda yazsammi yazmasammi diye tereddut etttim... Ama yazayim umit olsun ...

Ben tekrar hamileyim !! Hemde 8 haftalik,,,, Cok buyuk bir surpriz oldu benim icin,hic beklemiyordum birde emzirdigim icin hic korunmadik... Birde nasil olsa adetim duzensiz diye en iyisi hic korunmamak zaten olmaz diyordum...........

Ama bende uzun suredir asiri halsizlik uyku cokmeleri,ve sonunda mide bulantilarida olunca suphelendim,bi test yapayim dedim... Ama genede beklemiyordum,ama aninda ikinci cizgi cikincaa SOK oldum resmen .. Yani boyle anlayacaginiz daha Muhammed suheyl 1 yasina girmeden abi olacak kerata:) Rabbim nasip ederse tabi...

anaaammmm mihribanım
sen ne güzel bir haber vermişsin kız öyle...................................
ŞOK oldum yani.......kız amanda nerdesin bak bizim kızlar nasıl hızlı çalışıyo..........:kedi:
ayyy gülüm yaaa çok sevindim...hayırlı ugurlu olsun yeni melegimiz.......sen tam süprizler adamısın ha.....
muhammed süheylide böyle bi müjdeyle duyurmuştun................
sen çok tatlı bir annesin...........ee anlatsana babanız nasıl tepki verdi.....etraf falan .......ayyy tadını çıkaralım biraz............sositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

mihribancım cnm Allah kucağında koysun sağlıklı hamilelik nasip etsin cnm benim çok sevindim

hiram senin yazıyı okuyunca dedimki aha bu kız muhammedi falan unuttu öylesine hayırlı olsun yazmış dedim.........dedim ki bir de ne göreyim....bir bomba.....bizim mihriban bak hele...........yürü be güzelim kim tutar seni.............başbakanımızı yalnız bırakma........
flaş........ flaş..............flaş................opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anaaammmm mihribanım
sen ne güzel bir haber vermişsin kız öyle...................................
ŞOK oldum yani.......kız amanda nerdesin bak bizim kızlar nasıl hızlı çalışıyo..........:kedi:
ayyy gülüm yaaa çok sevindim...hayırlı ugurlu olsun yeni melegimiz.......sen tam süprizler adamısın ha.....
muhammed süheylide böyle bi müjdeyle duyurmuştun................
sen çok tatlı bir annesin...........ee anlatsana babanız nasıl tepki verdi.....etraf falan .......ayyy tadını çıkaralım biraz............sositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Valla oyle oldu bacim yaaa, bende hala inanamiyorum, diyorum okadar zaman bekle bekle tedaviyle bile yumurtlamam zor oluyordu hatta bazen hic olmuyordu, simdi Rabbim arka arkaya gonderdi,okadar saskinimki... Babamiz sok olduu,telefon ettim hemen is gorusmesine gitmisti,duramadim hemen aradim, askim ben hamileyim dedim kal geldi adama konusamadi bir an :) Hamd olsun Allahin isine bak basim dondu heyecandan dedi :))

Kaynanamlar filan hepsi cok sevindiler,biz yardim ederiz merak etme filan dedi,benim biraz gozum korktu muhammed suheyl biraz huysuzdu cunki, hamileligimde benim biraz zor geciyor asiri uyku hali oluyor kafayi kaldiramiyorum. Ama inan ogrendigim gunden beri,muhammed okadar huzurlu bir bebekki hic zorluk cikarmiyor bana sadece disleri bazen rahatsiz ettigi icin huysuzlaniyor ama zorlamiyor beni..

Rabbim sizlerede nasip etsin insallah,dua ediyorum insallah bir surprizde sizlerden duyarizzz..

Gecenlerde, bir arkadasim var danimarkadan.. Kendisini forumdan taniyorum. 8 yildir tedavi goruyordu bu 8 yil icinde 11 defa tup bebek tedavisi 4 defa asilama yapildi ama sonuc alamadilar,en son tedavisinde artik ben pes ediyorum olmuyor belkide Rabbim boyle istiyordur artik kabullendim. Hem artik ne bedenim nede pskolojim tedaviyi kaldiramiyor demisti... Aradan iki ay filan gecti hic haber alamadik Birde ne goreyim baslik atmiski.. 8 yil ugrastan sonra kendiliginden hamileyim diye !!! Sok olduk ... dile kolay tam 11 defa tup bebek 4 asilama ...!! Simdi 17 haftalik hamile hamd olsun hersey yolunda.. Hic kimse umidini yitirmesinn...

Herseyin bir zamani varr,o zaman gelmeden olmuyor iste...Beklemek cok zor ama muakfatida bi okadar buyuk sabrimizin..

Allahim en yakin zamanda tum anne olmak isteyen kardeslerimatattirsin bu duyguyuuuu Aminnnn.......

ayyy gülüm benim yaa................eminim çok güzel anlardı............adam şok olmasında kim olsun ki..........haklı yani...........
evet şu aralar çok ümitsiz gibi dolaşsamda Rabbimden ümit kesilirmi ya.........ama etrafımdaki herkese böyle artık herşey bitmiş gibi göstermek istiyorum........çünki beni tedavi aşamasında çok fazla bunaltıyorlar ve sonrasındada resmen çökertiyorlar..................o sebebten eger tekrar gitmek düşünürsek tedaviye sadece ikimiz bilcez bunu diye konuşuyoruz.....ümidimizi yitirmiyoruz....ama şuda bir gerçekki benim için herşey çok ama çok zor artık.............

ayyy gülüm benim yaa................eminim çok güzel anlardı............adam şok olmasında kim olsun ki..........haklı yani...........
evet şu aralar çok ümitsiz gibi dolaşsamda Rabbimden ümit kesilirmi ya.........ama etrafımdaki herkese böyle artık herşey bitmiş gibi göstermek istiyorum........çünki beni tedavi aşamasında çok fazla bunaltıyorlar ve sonrasındada resmen çökertiyorlar..................o sebebten eger tekrar gitmek düşünürsek tedaviye sadece ikimiz bilcez bunu diye konuşuyoruz.....ümidimizi yitirmiyoruz....ama şuda bir gerçekki benim için herşey çok ama çok zor artık.............

Aynen canim bencede oyle yap,hic kimseye bahsetme tedaviye basladigindan.. Cunki dedigin gibi millete laf anlatmak cok yoruyor yipratiyor insani. Sonucami uzuleceksin,millete lafmi anlatacaksin ! Valla canim hic belli olmaz zor dedigin anda birde bakmissin Rabbim ol demis. Sen kafani rahat tut,bir sure tedaviyide bosver dinlensin bedenin.. Maddi acidan nasil hallediyorsunuz canim bu tedavileri,herhalde 3'den sonra devlet karsilamiyor degilmi???

yok canım 2den sonra karşılamıyor................
son iki tedavimi babamların verdigi para ve dügün bileziklerimizle yaptırmıştık........şimdi onlar yine veririz falan diyorlar.....ama biz onlara hiç söylemiycez bu kez vebu yüzden elimde kalan son şey mihrim var.....onu bozdurup gidcez nasip olursa.............
belki senin dedigin gibi bir mucize oluverir.............bu arada bişey duydum onu yapmayı planladık.....paramız olunca tabi........şu aralar çok ama zor durumdayız.....maddi olarak gidip gelecek kadar para bulabilirsek kastamonuda benli sultan diye bir zat varmış...........onu ziyarete gitmeyi planlıyoruz.......onun zamanında asasını vurdugu yerden çıkan asa suyu varmış.........akmayada devam ediyormuş........ve bu suyla yıkanan (o zatın hürmetine) Allahın izniyle muradına nail oluyormuş........nasipse bizimde aklımızdan geçti.........oraya gitcez............

birgün inşallah hepiniz anne olursunuz bende 12 senede kavuştum nazlı kızıma hergün ağladım 12 sene boyunca bebeğim olmadığı için kaç kez tüp bebek denedik olmadı artık tedaviyi bıraktım hayatımı yaşayacağım dedim tüp bebekten 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım unuttum bile yaşadıklarımı eskiden bebeğim yok diye her dakika ağlardım şimdide kızım uykuya dalana kadar çatlıyor ağlamaktan bende onunla beraber ağlıyorum çok yıprandım bir senedir allah sağlık versinde kuzuma yinede allah herkeze tattırsın inşallah niye yazdım bunları umut olurum sizlere diye çünki bende hergün kkda tüp bebek bölümünde geçirirdim günlerimi böyle bir yazı okuduğumda gülmserdim acaba bende birgün anne olabilecekmiyim derdim yok yok artık 12 sene oldu olmaz benim çocuğum derdim

canım Rabbim kızına sakinlik versin ve güzelce büyüt nazli bebişini...............Rabbim bizede nasip eder inşaallah............şu yazdıklarını aynen bende yaşıyorum........
ama benim anlamadıgım tüp bebekten sonra nasıl kendiliginden kalındıgı........ya eş probleminiz yok(hoş olsada Allah isteyince ehemmiyeti kalmaz ama).........yada işte doktorlarında açıklayamadıgı kudretin tecellisi.......yada artık bu düşüncenin beyinden uzaklaşmasıyla çakraların açılması..............

canım Rabbim kızına sakinlik versin ve güzelce büyüt nazli bebişini...............Rabbim bizede nasip eder inşaallah............şu yazdıklarını aynen bende yaşıyorum........
ama benim anlamadıgım tüp bebekten sonra nasıl kendiliginden kalındıgı........ya eş probleminiz yok(hoş olsada Allah isteyince ehemmiyeti kalmaz ama).........yada işte doktorlarında açıklayamadıgı kudretin tecellisi.......yada artık bu düşüncenin beyinden uzaklaşmasıyla çakraların açılması..............

Bunlari okuyunca belki de beni , hic bir zaman bulmayacak olan MUCiZE bu olmali diyorum .

Öyle böyle cogu arkadasim anne olmayi basardi ..

Eskilerden hic kimse kalmadi be arkadasim ...

Bir sen bir de ben ... Kaldik böylee bi basimiza ..

Bazilari bebegini kucaklayinca ugrayamaz oldu ..

Bazilari dogum telasinda ...

Ama kendimi alistirdim artik .. Kendimi suclamiyorum ...

Kendimi ugursuz , zavalli bisi olarak görmüyorum ..

Onsuz da gayet iyi yasanabilir , biliyorum ...

Hayirsiz , sagliksiz evlattan ALLAH´a siginirim ...

benimde ilk tüpbebek tedavimde 7 yıl önce tanıştığım bir arkadaşım var ...kendisi londrada yaşıyor...... benimle birlikte başladığı tedavi 8. tedavisiydi... benim pozitif onunsa negatifti sonucu... benim kızım olmuştu ise eli boş dönmüştü...benden sonra 4 kes daha denedi... yani 12. denemede buldu ikizlerini... şimdi 3 yaşındalar...

Canim , bak inanki onunla alakasi yok nasip meselesi , ona kalirsa benimde esimde hic sorun yok ama benim yumurtlamam yoktu ozamanda ayni sey cuki yumurta olmayinca spermde ise yaramiyo... Ben kendiligimden yumurtlamiyordum,ancak ilacla oluyordu.

Adet udzeni denen birsey yoktu bekarligimdan beri hep duzensizdi adetlerim senede 1-2 defa ancak adet oluyordum,hatta son zamanlarda hic olmamaya baslamistim.. Mesela suheyle hamile kaldigimdas ben ilaclari birakmistim artik fayda etmiyordu,yani yumurtlama olmuyordu. Biraktiktan sonra gene 5 ay hic adet olmadim... o olmadigim donemde hamile kalmisim.. Sok oldum ben dogru dusgun adet filanda gormedim nasil oldu bu ilacla bile yumurtlamadim filan kafam Allak bullak oldu, ama yetgerki Rabbim ol desin ne olmazlar oluyor,, ama benim esimde tam hamile kaldigim ay umreden gelmisti cok dua etmis orda,bence o dualarinda karsiligi birde mubarek topraklar haliyle dualarda daha degerli oluyor ,beytullahin karsisinda edilen dualar ..

Insallah rabbim nasip eder bir mucozede sizlere //

Canim maddi olarak bende yardim etmek isterim tabi cok cuzi bir miktar olur bu calismiyorum ben,ama damlaya damlaya gol olur...

evet silamcım çok dogru söylemişsin.......................sen ben bide azodan tanıdıgım 1-2 arkadaş varız...............nasip be güzelim............ben böyle yaşamaya alıştırıyorum kendimi................eger hislerim beni yanıltmıyorsa durumumda pek degişecek gibi gelmiyor bana.........
onlar diyor bir hoca..........
dünyada karşılıgı verilmemiş bir duanın ahiretteki karşılıgını görünce diyeceklerki......keşke bizede dünyada degil burada verilseydi istediklerimiz............
öyle güzel ve büyük bir müjdeyle bizi karşılayacak bir hayat varki....bu beni rahatlatıyor.........eger diyorum hiç olmazsa ki bu ilk biz degiliz.....Rabbim bizi boynu bükük bırakmaz ahiretinde.........

evet silamcım çok dogru söylemişsin.......................sen ben bide azodan tanıdıgım 1-2 arkadaş varız...............nasip be güzelim............ben böyle yaşamaya alıştırıyorum kendimi................eger hislerim beni yanıltmıyorsa durumumda pek degişecek gibi gelmiyor bana.........
onlar diyor bir hoca..........
dünyada karşılıgı verilmemiş bir duanın ahiretteki karşılıgını görünce diyeceklerki......keşke bizede dünyada degil burada verilseydi istediklerimiz............
öyle güzel ve büyük bir müjdeyle bizi karşılayacak bir hayat varki....bu beni rahatlatıyor.........eger diyorum hiç olmazsa ki bu ilk biz degiliz.....Rabbim bizi boynu bükük bırakmaz ahiretinde.........

Evet canim .. Benim de teselli buldugum tek nokta bu ..

Rabbim dünyada cekilen tüm SIKINTILarin karsiligini sonsuzlukta mutlaka vericek ...

Bu dünyada bazilarinin bizlere tasladiklari üstünlük ise orada onlara aci ve azap olarak dönecekk ...

Egitemedigim , hayirsiz , faydasiz bir sürü cocugum olup , ahirette hepsinin yakama yapismasindansa , cocuksuz olmak RABBiMin bir ödülüdür ..

Rabbim ; bizimleyken ve biz öldükten sonra bile ardimizdan hayirlar isleyen ve yollayan evlat nasip etsin ..

Canim kadeslerim
Icim öyle sizladiki yazdiklarinizdan anlatamam duygularimi Bende tam 20 yil resmen savastim cok acilar cektim yikildim agladim ama asla pes etmedim.
Silamcim rabbim sahitim olsunki senin icin cokkkk dua ettim ve ediyorum tabiki butun bu ugurda emek harcayan herkese duaciyiz insellahhhhh
Sen ankaraya gidecektin gittinmi?
Merak ettim yoksa olmadimi Ben inaniyorumki azmin sonu zaferdir.Yaradan öyle buyukki yeterki ol desin biraz sabir moral cok önemli imtehandayiz.
Benimde 8. denememde oldu tek bir embriyoyla bana burda asla cocugunuz olmaz dediler.
Yani menepoz AMH hormonum 0.3 yumurta hic yok denildi.Birde esim azo spermioydi.Yani bu buyük bir mucizeydi.
Bizim icin Mevlam isteyince oluyopr demekki Allahim bu ugurda kimsenin kucagini bos birakmasin Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insellahhhhh

.
güzel dileklerin için çok sağol canım......birgün inşallah sizde tadarınız bu muhteşem ama bir okadarda zor olan duyguyu....sen beni hatırlayamadın heralde bende en son sayfada senin ismini görünce girdim inşallah çocuğu olmuşture veya hamiledir dedim .......benim eşimin hareket azlığı vardı benimde kilom fazlaydı sürekli rejim ve stres yapıyordum spora gidice orada çok mutlu oldum çok güzel çevre edindim artık yaşamaya bakacağım buraya kadarmış dedim mahvettim kendimi psikolojjik ilaç kullanıyordum artık ....sonra rabbim gönderdi çok şükür ve benmle beraber milyonlarca kişi sevindi çok uğraştığımızı biliyorlardı çünki...çok dua ettim namazımı kıldım. seninde dedeğin gibi artık ağlamıyordum bebeğim olmadığı için tabiki hergün yine ciğerim yanıyordu ama....çünki akıldan tamamen çıkması mmkün değil öyle kızıyordumki aklından at diyenlere...
Bunlari okuyunca belki de beni , hic bir zaman bulmayacak olan MUCiZE bu olmali diyorum .

Öyle böyle cogu arkadasim anne olmayi basardi ..

Eskilerden hic kimse kalmadi be arkadasim ...

Bir sen bir de ben ... Kaldik böylee bi basimiza ..

Bazilari bebegini kucaklayinca ugrayamaz oldu ..

Bazilari dogum telasinda ...

Ama kendimi alistirdim artik .. Kendimi suclamiyorum ...

Kendimi ugursuz , zavalli bisi olarak görmüyorum ..

Onsuz da gayet iyi yasanabilir , biliyorum ...

Hayirsiz , sagliksiz evlattan ALLAH´a siginirim ...

silam canım sen beni hatırladın heralde eskiden çocuk olmayınca işde olmuyordu bütün gün kkda geçiriyorduk gnlerimizi şimdi inanki gün yetmiyor sabah 7 kalkış gecede 10 30 naz uyuyuncaya kadar ayaktayım benimki çok nazlı biraz çok uzaktan geldiği için yoksa sizlere sürekli dua ediyorum ama bir telaş gidiyor hayat işte...inşallah sizlerde bu duyguyu birgün tadarsınız benim kızım çok gazlı bir bebekti çok çektim 1 senedir hala evden dışarı çıkamıyorum sürekli mızmız sürekli huysuz ama herşeye rağmen rabbim iyikide vermiş

bugün bir arkadaşımda ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı nasıl sevindim anlatamam kendim yaşadığım için biliyorum acısını çünki.....

yazdıklarınızı okudukça öyle kötü oluyorumki yaşayan bilir aynı cümleleri bende yazıyordum bir zamanlar yeri geldiğinde ekmek paramızı bile yollarda bebek ararken harcıyorduk allah yardımcınız olsun biz brinci tüp bebek için 2 senelik bir kredi çekmiştik okredinin üzerine ikin ci bir tüp bebeğide denedikikiside olmadı ama her ay okrediyi ödemek öle koyuyorduki çocuk yok oratada para dağıtıyprsın kredi eylülde bitti ben ekimde hamile kaldım.......herşey allahtan rabbim ol dedğinde oluyor bol bol duanızı edin arkadaşlar

Back
X