• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

canım inan bende anlamadım.................şuan spermlerdeki genetik sorundan dolayı olmuyormuş dedi doktor onu biliyorum...........senin tedavinde hayırlı olsun inş..............
nerde deniyceksin..........sizin sorununuz ne ki????????????

evet geldim ama yine koca bir sıfırla..............................
ben yine sıfır çektim........................telefonumu açmak istemiyorum....................şuan için eşim herkesle konuşuyo.............sabrı cemil niyaz ediyorum.............

bitanem..inanki hepimiz okadar zor yollardan geçiyoruz...hepiizin derdi birbirinden farklı...rabbime sığınmaktan dua etmekten başka çaremiz yok...rabbim mübarek günlerin hürmetine mucizeleriyle müjdelendirir..bizleri....biliyorumki kimse kimsenin çektiğini bilmez...helekide bunları yaşamayanlar...bizler burda birbirimiz için dualar edip bu zor günleri atlatacağız eminim...hepimiz bebişlerimize kavuşacağız...rabbimin izni ile.....inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

nzmyhan cnm benim ne yazsam diye düşündüm o yüzden giremedim topiğe bak bi sayfada mucize bebeklerden bahsediyor kaç kez tüp bebek denemiş kendiliğinden tedavi sırasında omuş hemde ümidini hiç kaybetme Rabbim Zekeriya peygambere 73 yaşında evlat vermiş O isterse akan sular duruyor cnm doktorlar banadaembriyolar kalitesiz demişlerdi ben o umutsuzlukla yatmam gerekirken kendimi harap ettim ama bak çok şükür yer gök duayla cnm benim sıkıntıya çok düşersen psikolojin bozulur hormonların etkilenir eşinde sorun var demişsin sendede olursa nolacak lütfen toparla kendini cnm benim hepimizin duaları seninle topiğimizin neşe kaynağısın sen eşinede sen moral vereceksin cnm

Kac gundur bende girip girip duruyorum,ne yazacagimi bilemedim ... Giresim gelmiyor topige oyle moralim bozuldu anlatamam... ALLAH sabir versin, ins tez zamanda anneligi tattirrsin sana! !

Allahim isteyen herkese nasip etsin...

aminnnnnn mihribanım...rabbim çaresiz detler vermesin...herkesin gönlündeki hayırlı muradını versinnnnnnnn

canım inan bende anlamadım.................şuan spermlerdeki genetik sorundan dolayı olmuyormuş dedi doktor onu biliyorum...........senin tedavinde hayırlı olsun inş..............
nerde deniyceksin..........sizin sorununuz ne ki????????????

canım ben umutta ulun beyın hastasıyım
bızdede sorun sıddetlı erkek ınfertılıtesı
bızım ılk denemede tutmayınca doktor bıze perıferık kanda test verdı
o senın dedıgın pgt bu demı canım
cok sukur ıkımızınde test sonucları temız cıktı
sperm kalıtesız dedı doktor ve nasıp ıste sımdı 2,ye yıne aynı doktorda basladım
bakalım rabbımden umıt kesılmez
bolbol dua ve yola devam tedavılerle ınsallah canlarım neyapaım baska :ecrin_bebek:

kızlar desteginiz için teşekkür ederim................çok şükür toparlandım............
hepinizin mirac kandili mübarek olsun...................bu gecede miracın sırrına erenlerden olalım inşaallah........erip rızayı bulanlardan..............

nisancım doktorun size yaptırdıgı yanılmıyorsam genetik test olmalı...........pgt ise embriyolarınıza yapılıyo.............yani Allah nasip ederse olucak bebişleriniz saglıklımı degilmi diye..........

merhaba kızlar ikinci tüpbebk denemem pazargünü yumurtalar toplanacak okudugum kadarıyla cinsel birliktelik yasakmış benim doktorum böle bişey demedi sizin doktorunuz yasakladımı yasakladıysa çatlatma ignesinden öncemi yoksa sonramı yasakladı bide kaçgün erkek cinsel pehriz uyguluyor cevap verirseniz sevinirim

merhaba kızlar ikinci tüpbebk denemem pazargünü yumurtalar toplanacak okudugum kadarıyla cinsel birliktelik yasakmış benim doktorum böle bişey demedi sizin doktorunuz yasakladımı yasakladıysa çatlatma ignesinden öncemi yoksa sonramı yasakladı bide kaçgün erkek cinsel pehriz uyguluyor cevap verirseniz sevinirim

Diğer topiğide yazdım burdan da yazayım cnm
Cinsel ilişki tedaviye başladığım anda yasaklandı kısa protokol benim
Erkekte cinsel perhiz de 4-5 gün :sm_confused:

arkadasım tedavın hayırlı olsun
bıze ılk basladıgımızda dedıler
ılkgunden ıtıbaren cınsel ılıskı yasaktı
ama erkek opu gunu yumurtaların doollenmesı ıcın semen analızı verıcekyaa en 2-3gun perhızlı gelmelı fazla olmamlı
ama bu demek degılkı ılıskıye gırecek.baska yollarla yanı anla canım
yumurtaları etkıler dıye ılk bastan ıtıbaren yasak
bıze ılkınde oyle denmıstı
ıkınıcde zaten denmedı
bıldııgmızden dolayı :ecrin_bebek:

Kzlar nasilsiniz nasil gidiyor ?? Insallah iyisinizdirrr... Hbaersiz kaldik birbirimizden..

Amanda im Hiram,kayra..... umarim bebisler iyidir duzene girmisizdir umarim..

ve aleykümüsselam..........bende iyiyim çok şükür..............sizleri merak edip geliyorum ama kimse gelmemiş.......

Aelykum selammm..... Vay gicik tatil yapiyor haaa :oklava: ... Hehe saka saka,yap bacim tatilin ohh insallah zevkli geciyordur... Birde mihri baciniz gidebilse,bu gidisle tatil matil yapamicaz seneyede,

Kayra, abla bende iyim hamd olsun yavas yavas kendime gelmeye basladim,halsizlik filan kalmadi cok sukurr :))

Kizlar size bir haberim var aslinda yazsammi yazmasammi diye tereddut etttim... Ama yazayim umit olsun ...

Ben tekrar hamileyim !! Hemde 8 haftalik,,,, Cok buyuk bir surpriz oldu benim icin,hic beklemiyordum birde emzirdigim icin hic korunmadik... Birde nasil olsa adetim duzensiz diye en iyisi hic korunmamak zaten olmaz diyordum...........

Ama bende uzun suredir asiri halsizlik uyku cokmeleri,ve sonunda mide bulantilarida olunca suphelendim,bi test yapayim dedim... Ama genede beklemiyordum,ama aninda ikinci cizgi cikincaa SOK oldum resmen .. Yani boyle anlayacaginiz daha Muhammed suheyl 1 yasina girmeden abi olacak kerata:) Rabbim nasip ederse tabi...

berat kandiliniz mübarek olsun...

Aelykum selammm..... Vay gicik tatil yapiyor haaa :oklava: ... Hehe saka saka,yap bacim tatilin ohh insallah zevkli geciyordur... Birde mihri baciniz gidebilse,bu gidisle tatil matil yapamicaz seneyede,

Kayra, abla bende iyim hamd olsun yavas yavas kendime gelmeye basladim,halsizlik filan kalmadi cok sukurr :))

Kizlar size bir haberim var aslinda yazsammi yazmasammi diye tereddut etttim... Ama yazayim umit olsun ...

Ben tekrar hamileyim !! Hemde 8 haftalik,,,, Cok buyuk bir surpriz oldu benim icin,hic beklemiyordum birde emzirdigim icin hic korunmadik... Birde nasil olsa adetim duzensiz diye en iyisi hic korunmamak zaten olmaz diyordum...........

Ama bende uzun suredir asiri halsizlik uyku cokmeleri,ve sonunda mide bulantilarida olunca suphelendim,bi test yapayim dedim... Ama genede beklemiyordum,ama aninda ikinci cizgi cikincaa SOK oldum resmen .. Yani boyle anlayacaginiz daha Muhammed suheyl 1 yasina girmeden abi olacak kerata:) Rabbim nasip ederse tabi...

hayıelı olsun gülüm..rabbim şu mübarek gecelerin ve edilen duaların yüzüsuyu hürmetine bizim kardeşlerimizede nasip etsin çifter çifter

kayracım masallah canım
senın dogalmı gebelıklerın onu anlamadınm
yoksa ılkı tedavıyle ıkıncısımı suprız yaptı
hadı bakalım allahım yavrularını sana bagıslasın

herksın berat kandılı mubarek olsun

Back
X