Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet geldim ama yine koca bir sıfırla..............................
ben yine sıfır çektim........................telefonumu açmak istemiyorum....................şuan için eşim herkesle konuşuyo.............sabrı cemil niyaz ediyorum.............
canım inan bende anlamadım.................şuan spermlerdeki genetik sorundan dolayı olmuyormuş dedi doktor onu biliyorum...........senin tedavinde hayırlı olsun inş..............
nerde deniyceksin..........sizin sorununuz ne ki????????????
merhaba kızlar ikinci tüpbebk denemem pazargünü yumurtalar toplanacak okudugum kadarıyla cinsel birliktelik yasakmış benim doktorum böle bişey demedi sizin doktorunuz yasakladımı yasakladıysa çatlatma ignesinden öncemi yoksa sonramı yasakladı bide kaçgün erkek cinsel pehriz uyguluyor cevap verirseniz sevinirim
merhaba kızlar ikinci tüpbebk denemem pazargünü yumurtalar toplanacak okudugum kadarıyla cinsel birliktelik yasakmış benim doktorum böle bişey demedi sizin doktorunuz yasakladımı yasakladıysa çatlatma ignesinden öncemi yoksa sonramı yasakladı bide kaçgün erkek cinsel pehriz uyguluyor cevap verirseniz sevinirim
Kzlar nasilsiniz nasil gidiyor ?? Insallah iyisinizdirrr... Hbaersiz kaldik birbirimizden..
Amanda im Hiram,kayra..... umarim bebisler iyidir duzene girmisizdir umarim..
Aelykum selammm..... Vay gicik tatil yapiyor haaaklava: ... Hehe saka saka,yap bacim tatilin ohh insallah zevkli geciyordur... Birde mihri baciniz gidebilse,bu gidisle tatil matil yapamicaz seneyede,
Kayra, abla bende iyim hamd olsun yavas yavas kendime gelmeye basladim,halsizlik filan kalmadi cok sukurr :))
Kizlar size bir haberim var aslinda yazsammi yazmasammi diye tereddut etttim... Ama yazayim umit olsun ...
Ben tekrar hamileyim !! Hemde 8 haftalik,,,, Cok buyuk bir surpriz oldu benim icin,hic beklemiyordum birde emzirdigim icin hic korunmadik... Birde nasil olsa adetim duzensiz diye en iyisi hic korunmamak zaten olmaz diyordum...........
Ama bende uzun suredir asiri halsizlik uyku cokmeleri,ve sonunda mide bulantilarida olunca suphelendim,bi test yapayim dedim... Ama genede beklemiyordum,ama aninda ikinci cizgi cikincaa SOK oldum resmen .. Yani boyle anlayacaginiz daha Muhammed suheyl 1 yasina girmeden abi olacak kerata:) Rabbim nasip ederse tabi...