ayyy siz böyle diyince ben daha çok korkuyorum yaaaa.............valla ben böyle kendi halimde sakinim ama etrafım hep böyle heyecanlı.......negatifse nasıl diycem ben bunu size.....
kızlar ümidimi tamamen tüketmedima ama bu kez yine bana nasip olmadı.........bütün belirtilerim yok oldu......geçenkindede böyle olmuştu.............
ben bunu nasıl haber vericem akrabalara yaa artık bilemiyorum...........bana dua edin ne olur
evet geldim ama yine koca bir sıfırla..............................
ben yine sıfır çektim........................telefonumu açmak istemiyorum....................şuan için eşim herkesle konuşuyo.............sabrı cemil niyaz ediyorum.............
evet geldim ama yine koca bir sıfırla..............................
ben yine sıfır çektim........................telefonumu açmak istemiyorum....................şuan için eşim herkesle konuşuyo.............sabrı cemil niyaz ediyorum.............
ooo kızlar ben çok kötüye gidiyorum...............zaman yaralarımı henüz sarmadı..............günler geçtikçe azalacak diye düşünürken acım artıyo ya benim........sabırla ilgili ayetler hadisler okuyorum ama megerse ben ne kadar zayıfmışım...........ne kadarda cahil......hayat şuan beni çok sıkıştırmış durumda.....herkes üstüme geliyo....yarama tuz basmaya devam ediyorlar........kadın beni nasıl tanıtıyo biliyomusunuz.....bu falanca işte bununda çocugu olmuyo....8 senedir ugraştılar yok bişi....
ya çıldıracam........yada evden dışarı hiç çıkmadan telefonları açmadan kimseyle görüşmeden yaşıycam........
eşim bunlarada katlanmak zorundayız.........buda imtihanımıza dahil diyo....o zamanlar rahatlıyorum ama sonra yine başlıyo.........çocuk görmek istemiyorum.......hele çocuklarını seven anneler beni çıldırtıyo..........benim tedavi olmam gerkiyo galiba degilmi??????????
yani hazırlamıştım kendimi kötü sonuca derken şu halime bakın........meger hepsi hikayeymiş...........
bilmiyorum ne düşünülür ne hissedilir bilmiyorum.........kendimi toplamak zorundayım.......kurana sarılmazsam düzelemem ama birde adet oluyorum ki sormayın.........agrım son gaz kanamam son gaz........daha yenide başladı...10 gün sürerse kafayı yemem inşaallah...........ne olur bana dua edin........
şimdi bide kaynanamların yanına gidiyoruz bu halde..........yapacak hiçbişeyim yok ellerim baglanmış seyrediyo gibi hissediyorum kendimi...............benden duanızı eksik etmeyin ne olur...........anlatabildigim tek siz varsınız.............o yüzden hissettigim herşeyi yazdım...........kusura bakmayın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?