Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ayyy siz böyle diyince ben daha çok korkuyorum yaaaa.............valla ben böyle kendi halimde sakinim ama etrafım hep böyle heyecanlı.......negatifse nasıl diycem ben bunu size.....

ayyy siz böyle diyince ben daha çok korkuyorum yaaaa.............valla ben böyle kendi halimde sakinim ama etrafım hep böyle heyecanlı.......negatifse nasıl diycem ben bunu size.....

korkma canım inşallah bu sefer olacak. tabiki çok heyecanlıyız hepimizde büyük bi umutla bekliyoruz güzel haberi vereceğin günü. negatifi aklına getirmemeye çalış çok zor biliyorum ama moralde çok önemli..

kızlar ümidimi tamamen tüketmedima ama bu kez yine bana nasip olmadı.........bütün belirtilerim yok oldu......geçenkindede böyle olmuştu.............
ben bunu nasıl haber vericem akrabalara yaa artık bilemiyorum...........bana dua edin ne olur

belirtilere bakarak niye olumsuz konuşuyorsun nzmye.benim gibisin aynı kendini düşünmeyip millete nasıl dert anlatacağım düşüncesindesin. boş ver ya herkesi onlar ne biliyo ne çekiyoki bizi anlasın. inşallah bugün pozitif haberini vereceksin bizde mutluluktan havalara uçacaz canım. dualarım seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun...

evet geldim ama yine koca bir sıfırla..............................
ben yine sıfır çektim........................telefonumu açmak istemiyorum....................şuan için eşim herkesle konuşuyo.............sabrı cemil niyaz ediyorum.............

Allah sabır versin, zor bir durum olduğunu biliyorum

üzüldüm arkadaşım sabır sabır lütfen kendini faxzla yıpratma

imtihan dunyasi canim benim esimdede kromozom bozuklugu var benimde sansim cok az
rabbim sabirdan ayirmasin
hemen bi bebek versinde tum acilarini unuttursun insallah

2 gündür topiği açıp açıp kapatıyorum..ne yazacağımı bilemiyorum ki..... çook üzüldüm bir o kadarda moralim bozuldu........ sabır diliyorum rabbimden

topiğe kimseler uğramaz oldu ( çok üzülüyorum her açtığımda ilk baktığım yer burası ama kimsecikler yok...

nzmye nerelerdesin kendini sessizliğe kapatma gel duygularını acını paylaşalım arkadaşım... zaman herşeyin ilacı...

kayra, amanda, mihriban ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız.. yeğenlerimiz çok mu yoruyor sizi uğrayamaz oldunuz.. iyisiniz inşallah hepinizde...

ooo kızlar ben çok kötüye gidiyorum...............zaman yaralarımı henüz sarmadı..............günler geçtikçe azalacak diye düşünürken acım artıyo ya benim........sabırla ilgili ayetler hadisler okuyorum ama megerse ben ne kadar zayıfmışım...........ne kadarda cahil......hayat şuan beni çok sıkıştırmış durumda.....herkes üstüme geliyo....yarama tuz basmaya devam ediyorlar........kadın beni nasıl tanıtıyo biliyomusunuz.....bu falanca işte bununda çocugu olmuyo....8 senedir ugraştılar yok bişi....
ya çıldıracam........yada evden dışarı hiç çıkmadan telefonları açmadan kimseyle görüşmeden yaşıycam........
eşim bunlarada katlanmak zorundayız.........buda imtihanımıza dahil diyo....o zamanlar rahatlıyorum ama sonra yine başlıyo.........çocuk görmek istemiyorum.......hele çocuklarını seven anneler beni çıldırtıyo..........benim tedavi olmam gerkiyo galiba degilmi??????????
yani hazırlamıştım kendimi kötü sonuca derken şu halime bakın........meger hepsi hikayeymiş...........
bilmiyorum ne düşünülür ne hissedilir bilmiyorum.........kendimi toplamak zorundayım.......kurana sarılmazsam düzelemem ama birde adet oluyorum ki sormayın.........agrım son gaz kanamam son gaz........daha yenide başladı...10 gün sürerse kafayı yemem inşaallah...........ne olur bana dua edin........
şimdi bide kaynanamların yanına gidiyoruz bu halde..........yapacak hiçbişeyim yok ellerim baglanmış seyrediyo gibi hissediyorum kendimi...............benden duanızı eksik etmeyin ne olur...........anlatabildigim tek siz varsınız.............o yüzden hissettigim herşeyi yazdım...........kusura bakmayın.....

dua ediyoruz etmezmiyiz....... nolur yapma isyan ediyorsun... ben senin imanına tevekkülüne hayranım......... yapma nolur........sabır sabır....... rabbim hayrı verirmiş şükredersk sonu hayır olurmuş... rabbim musibet verirsede sabredersek sonu hayır olurmuş.......... nolur senin gibi ihlaslı birine yakışmıyor nolur yapma...

yok ablacım şükürler olsunki isyan etmiyorum.........ama altından kalkmakta zorlanıyorum o kadar.................o da geçicek inşaallah................
bugün birinin bana yazdıgını okudum............oda memorıalde denemiş.......olmamış........sonra antalya tüp bebekte denemiş hemde 2. gün embriyosu tutmuş.........aynı sorun onunla...onunda sperm şekil bozuklugu var.....bana memorıalde bu halledilemez demişlerdi....ama o öyle bişi yok diyo....bizdede aynısı olmasına ragmen ben iki kez hamile kaldım diyo.............memorıalde 5. gün embriyosuymuş hemde.........ama hiç tutmamış.....
yaa ne biliyim içim ışıdı birden...........genetik sorunumuz hallolursa dedim belki mevlam bizde nasip eder.........

canım cooooook gecmıs olsun
allahım ınsallah butun sorunlara care bulmayı nasıp etsın

arkadaslar bende 2,kez tedavıye basladım
ama ben nzmyenın sorununu anlamadım
genetıkten dolayımı tutmuyor yoksa baska bırseymı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…