hayırlı olsun canım tedavin. inşallah tüpe gerek kalamadan bebeğin tutunur sana. Rabbin gönlündeki nasip etsin..
amin binlerle amin..........Rabbim gelincige bana isteyen tüm herkese hayırlısıyla nasip etsin................
biz bugün memlekete döndük..........yumurta toplamam bitti..........çok şükür........eşim tesa olmadı.......spermlerin durumu iyi demişler gerk yok demişler........şimdi nasip olursa salı günü tekrar arayın biz size transfer için kesin gün verelim demişler........bugün için döllenme var çok şükür.bakalım nasip neyse.........
sizin hepinizin bebişlerinede maaşallah barekallah diyorum............zaman su gibi geçiyr..........bakalım inşaallah yürüdüklerini konuşduklarını paylaşıcaz burdan........
bende bu ay sonu başlayacağım canım. rabbim yardımcımız olsun. yazılarını okuyorum. rabbim bu tedavide yüzünü güldürsün. hakkında hayırlısı ne ise onu versin. ben nedense bebişinin tutacağını düşünüyorum tabi ki hayırlısı ama içimde böyle bir his var paylaşmak istedim. umarım sonucun güzel olur. a.s.
NZMYHN .... Canim benim hadi hayirlisi insallah,valla benide heyecan sariyor gunler gectikce,kim bilir sen ne heyecanlisindir..
Allaaahim insallah burda sizinde hamileliginizle ilgili seyleri paylasmak nasip olur,artik bize sorarsiniz sizde nasildi bende soyle boyle,bizde tecrubeli olarak sizlere nasihat ederiz ehuehu :içelim:
KAYRA....
Abla nasil buyumusler,cadilar yaaa.. Birde oturuyorlarrrr,ayy yerim ben onlariiii artisltlerim benim,sappkalarini seviimm..
Hiram,sen nerelerdesin giiiz, kayboldun iyice haa... senin minnosuda yerim bennn.Masallah baya toplu duruyor aslinda.. Neresi zayif anlamadim..
Kizlar bnenim oglumda buyuyor,2 ay 3 haftalik kotrolunde BOY : 63 cm Kilo : 6225 kg... masaallah gelisimi cok iyi, cok guclu ve kuvvetli bir bebek bu diyor doktorumuz. Hamd olsun bugunlere.. SImdilerde,ellerini agzindan hic cikarmiyor,bana kahkaha atiyor,agu guug filan demeye basladi..
/B]
s.a kızlar
kalcak yer sorunu çıktı...........misafir haneye bütün kalışlar iptal edilsin diye emir gelmiş...........şimdi çok şükür evimdeyimde.......istanbula gittigimizde yersiz yurtsuz kaldık................transferin ne zaman yapılacagına akşam karar vereceklermiş.......geçen sene kaldıgımız otele gitmekte istemiyoruz .........başka otellerde ne k adar ücreti bilmiyoruz......bakalım mevlam bişey kararlamıştır.............dua edin ne olur..........bu kez sonuç alana kadar dönmeyeyim diyordum.......milletin çenesi sonra hiç susmuyo diye..........ama şimdi kalacak yer bulamazsak mecbur gelicez.............ne yapayım hemen geri döneyimmi yoksa kalayımmı...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?