Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ya canım ben senin dedigine göre hiç tedavi olmamalıymışım.....çünki benim başladıgımdada yüksek çıkmıştı...endokrinoloji doktoru ilk hafta yogun tedavi sonra azaltarak hapımı 2ye inmişti......yani artık siz sonuç olarak bir ay ertelediginize göre istedigin testleride yaptır kafanda soru işaretleri kalmasın........hem 1 aya kadar onlarında sonuçları çıkar......böylece rahatca tedavine başlarsın........RAbbim yüzümüzü güldürsün....:hooray:.

Mihribancığım güzel cümlelerin ve anlatımın için çok teşekkür ederim... Senin adına çok sevindim ama benim kıza hiçbirşey fayda etmiyor. İllaki benim kucağımda olacak... Olsun biz çok bekledik bu yavruları zorluklarına da seve seve katlanacağız...

Nzmyhn canım Mihribanın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Sen zor olsada dış seslere kulak asmamaya çalış ve cevaplarıda o güzel uslubunla söylemekten çekinme...
Rabbim tedavin için sana gerekli gücü ve sabrı versin... Sen moralini yüksek tut hakkımızda hayırlısını en iyi Allah bilir elbet...

Kayra, hiram, gelincik ve kayıp momi hepinizi çok özledim. Çok daha fazla yazmak ve sizlerden haberler almak istiyorum ama kızım vaktimin tamamını alıyor. Ama ben sizlerin bu durumu severek gözardı edeceğinizi biliyorum :)))) En büyük sorunumuzun bu olması dileğiyle hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...

kızlar biz yarın hayırlısıyla yola çıkcaz.........ama sürekli durmadan başka hastane fikri aklımı karıştırıyo........kayra acıbademi istanbuldaki arkadaşım alman hastanesini eşim memorıal.......ama cocultur yaptırdık memorıalde ne olur bilemiyorum......yinede gitmişken digerleriyle görüşsekmi ortada kaldık...duanızı eksik etmeyin....

iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Umarım sizin de tedaviniz yolunda gider.Ben merkez konusunda hala net bi karar vermedim.Zaten temmuza kaldığına göre daha zamanım da var. Ya Brüksel ya da Memorial'da olacak ama hangisi bakalım:)

Gececek bu donemlerde gececek insallah,sonucta buyudukce genede daha sevimli hareketleri filan oluyor insan bunlari gorunce,dahada bi baglaniyor viz geliyor tirs gidiyor sorunlar.. :))

Ya canim,bence memorialda devam et,bak bu saydiklarinin hepsi turkiyenin top listesi yani hicbiri digerinden ustun degil.. Onun icin nerde basladiysan orda devam et bence,onlar seni daha iyi taniyorlar.. Nasip meselesi,insallah rabbim nasip ettiyse nerde olursa olsun olacaktir.. Sen bence bunu kafana takma sakin,hakkinda neresi hayirli ise orasi olsun. Bak esinde demis hem memorial diye bence onun dedigide onemli...

Allah yolunu acik etsin unutma sakin bizleri burda merak ediyoruzz ..

nasılsınız kızlar..........ben Allahın izniyle ignelere başladım................eşim başka hastane iştemiyor.......o yüzden yine memorıaldeyiz.........artık nasibimizde ne varsa o........eşimi tese yapabilirlermiş.......o günki sperm örnegine göre karar vereceklermiş..........zormu acaba kayra sen biliyosun.......800 euroymuş bu arada.......

yok canım tese çok zor değil aynı gün taburcu oluyor eşin zaten. bence tedaviye başlamışın hep içinde acaba ile sürdürme tedavini. insan ister istemez negatif sonuc görünce hemen başka bir hastanede umut aramayı düşünüyor.. ben istanbuldaki umut tüpe gittim ankarada maya ya gittim oralara da kötü diyemem ama sonuçta uygulanan prosedür aynı ve bence memorialin labaratuar koşulları çok iyi. bende üçüncü tedavimi tekrar dan memorial de düşünüyorum. sen çok maneviyatlı bir insansın canım rabbim nasip edecek olduktan sonra merkezler bir aracı bize. ne güzel başlamaşın tedaviye ben daha gün sayıyorum ve bu aralar kafam o kadar karışıkki ne yapacağım tam belli değil. Bu sefer rabbim yüzünü güldürsün inşallah emekleriniz boşa gitmesin. herşeyi soyutla kafandan, dua ile tedavine devam et bizleride habersiz bırakma..

sagol gelincik............Rabbim bizede nasip etsin inş........evet kendimi pozitif hale getirmeye çalışıyorum...........sen niye karışıksın ki ............merak ettim yahuuuu.........

Oo masallah tedavi baslamis.. Allah kolaylik versin insallah.

Pozitif ol tabiki,ne guzel bak bi caba icerisindesin,insan birseyler yapinca daha iyi hissediyor kendini,hic birsey yapmadan oturmak dahada bozuyor insanin pskolojisini.. Nerde kaliyorsun istanbulda?? biz otelde kalmistik baya pahaliya patlamisti. Ins ucuz bir yer bulmussundur...

Hadi bol sans canim.. Gelismeleri yaz surekli .. optum.

kızlar bende varım.bizde Allahın izniyle temmuzda 2. aşılamanın startını verecez.Allah hepimize birer evlat nasip etsin.

sagol gelincik............Rabbim bizede nasip etsin inş........evet kendimi pozitif hale getirmeye çalışıyorum...........sen niye karışıksın ki ............merak ettim yahuuuu.........

canım benim kafam hem işimden dolayı hemde tedaviye tam olarak ne zaman başlayım düşüncesinden karışık. temmuzda tedavi için hem gitmek istemiyorum hemde kpss girecem temmuz 10'da ondan dolayı. eylülde başlarsam o zaman da iş yerim sıkıntı oluyor. izin konusunda ve iş yerinde canımı sıkan bazı şeyler de olduğu içinde istifa ettim. ama istersem de devam edebilirim henüz ayrılmadım. ne yapayım bilmiyorum hem tedavi ile uğraşmak hemde çalışmak 3 yıldır çok yordu beni halime binlerce kez şükrediyorum ama biraz da dinlenmek istiyorum bilmiyorum hatamı yapıyorum. biraz karışık anlattım aynen anlatış tarzım gibi kafam da karışık düşünmekten bir şeyleri ayarlamaya çalışmaktan çokkkk yoruldummm.dua et benim için canım hangi yol hayırlıysa Rabbim ona yöneltsin.

aahhhh canım yaaa...............Rabbim sıkıntını gidersin...............valla geçinme konusunda sıkıntın yoksa niye çalışıyosunki............bu kadar stres yapma bence..........kendin bilirsin ama izin konusu falan gerçekten zor........duamdasın..........

nzmye nerelerdesin nasıl gidiyor tedavin arkadaşım yaklaştı sanırım opu. gelde bi haber ver canım ya merak ediyorum.

aaa ben yazdıklaınızı hiç görmemişim.......bide suizanda bulunup bu kızlar beni hiç sormuyor diye sitem ediyordum...........
elhamd. iyiyim.........evet galiba toplamam yaklaştı.......yarın karar vercekler.......cumartesi olup olmayacagına...........ama bu kez yumurta sayım az ...........eşime tesa yapacaklar galiba........bana co cultur yapmışlardı ya.hoca geçen gün eger çözündügünde güzelse kullanıcaz dedi yaaaa.inanamadım........böyle ihtimal varmı dedim evet dedi kolayca......amaaaannnn ben bu işin nasip olduguna tamamen teslimim.............her sonuca çok şükür hazırladım kendimi...............alnıma yazıldıysa Rabbim vericek..............işte böyle...daha size anlatacaklarım çok da burda net çok kötü birkaç dakikada yazıp yollamazsam hemen düşüyo...............bana dua edin ne olur.........ismimi biliyosunuz zaten ki nazmiye......

Olurmu canim ya bende bu kiz niye yazmiyor yoksa bi aksilikmi cikti diyorumHabersin birakma lutfen bizii bak kiziyorumm amaa.. .... klava:

Aaa canim benim cogu bitmis yaa.. Olsun sen hic birseye kafani takma tamammi.. Co culture olsun olmasin valla bak nasip meselesi, hersey bir sebebtir,bahanedir bunu sen daha iyi bilirsin..Dualarimdasin insallah Rabbim bu defa yuzunu guldurur... Valla bende heyecanlaniyorum yaa...

EE bos zamanlarinda neler yapiyorsun?? Cikin gezin tozun,ayni zamanda tatil gibi dusunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…