Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Selamun aleykum kizlarrr !!! ..

Uzun zamandir giremiyordum,benim oglan cok huysuzdu kafami kasimaya vaktim olmuyordu surekli agliyordu biliyorsunuz ... Ama masallah bu 4 gundur baya duzene girdik,artik gunduzleride uyuyor yatagina koyuyorum,kendi kendine uyuyor,ne kadar rahatmis megerse,yoksa kucagimdan inmiyordu ne yaopacagimi sasiyordum .. Hamd olsun iyiye gidiyor..

Bu arada,NZMYHN hayirdir insallah canim yaa,problemin SIKINTIN herneyse umarim en yakin zamanda cozersin insallah...,Allah kolaylik versin.

Amanda,canim sevindim kizina,bak toparliyor minik kizin insallah dahada iyiye gidecektir merak etme,hem gercekten cok kiloda basa bela,benim oglanda cok bogazi buuyuk. sutum yetmedigi gibi,mama bile cok tok tutan bi gida olmasina ragmen ona bile cok cabuk acikiyor,en son kontrole gittigimizde doktor cok fazla kilo aliyor bu sekilde obez olmamasi icin dikkat etmen lazim mamayi azalt demisti,ama mumkunmu benim oglan surekli ac sanki agliyor dayanamiyorum ne yapacagimi sastim kaldim... ! :sm_confused:

Nzmyhn canım bizi üzdüm ama sıkıntın her neyse Rabbim en kısa zamanda feraha erdirir inşallah... Herşeyin birgün geçeceğini unutma konu ne olursa olsun... Sen bizim için çok değerlisin lütfen kendine iyi bak ve iyi ol...

Mihriban hayatım çok teşekkür ederim benim kız normal kilo çizelgesine girdi çok kilo almasada alt sınırı geçtiği için sorun kalmadı... Süheyl'in ağlamasının geçtiğinden bahsetmişsin senin adına çok sevindim. Benim kızımda sürekli ağlıyor çok ama çok gazlı birde idrarı çok asitliymiş poposu yakıyor ve oda huzursuz olmasına neden oluyor. Sen Süheyl ağlamaması için özel bir yöntem mi uyguladın yoksa kendi kendine mi düzeldi? Paylaşırsan sevinirim...

Kayra arkadaşım seninlede uzun zamandır görüşemedik umarım herşey yolundadır ve kızlar seni çok ama çok yormuyordur :)))

Diğer canlar hepinize sevgi ve selamlar olsun...

kızlar rabbim hepinizden razı olsun..............şuan daha iiim..........
eşimi çok seviorum oda beni ama başkaları bunu hala hazmedemedi.......8 ıllık evlilikde hiç birşev degişmedi.........ardık gucum kalmadı.......eşimede dedim edavi negaif olurdsa bu iş bidsin...çocuksuz olmak meger dunvanın en buuk sorunumuşda benim haberim vok...
hepiniz beni az çok danıosunuz.......ben damamen deslimim.......bunun bir imdihan oldugunun farkındaımmm.bana ileri geri konuşan herkese kırılmasım dieee bişe demiorum ama arkamdan meger neler duşunulmuş neler.............
elimizdeki herşei sadıp gidioruz işde .........mevla nasip edmişşse verir vermezse bakkaldan alınan bişevmiki milled beni suçluvooo.......kaldıramıorum.........vada sabrım ivice azalmış ki kendimi kavbediorum.........anca kendimi uzuvorum......kimsevede bişev vapamivorum...agzımı açıp bir laf edemivorum..............amaaaannnn aslında sölenir de 3 gunluk dunva degmez divorum......... olan bana oluvo işde....

Amanda... canim inan bana duzene kendiliginden giriyor.. Benim okumadigim kitap sormadigim kimse kalmadi!! Ben bu cocugun uyku duzenini nasil alistiracagim diye,cunki oglum gunduzleri hic uyumuyordu(gece uykusu cok iyi) ama bence oda gunduz uyumadigi icindi.. Kendi yataginda uyumasi ne mumkun,ya kucakta uyuyacak yada fon makinesi acik olacak arabasinada sallanarak uyuyacakti.!! EYVAH dedim bu cocuk boyle alisti galiba.Ben cok cabaliyordum kendi yataginda uyusun diye ama uyumuyordu,yapmadigim kalmadi kundak yapip muzigini aciyordum koyuyordum yatagin banamisin demiyordu .. 45 dk aglattigim oluyordu sirf alissin diye! Ama benden inat cikip her defasinda beni yeniyordu,sonunda pes etmistimkiiii... Bi hafta once tekrar bi deneyeyim dedim gene yazmayla kundak yaptim,odasini karanlik yaptim yatirdim muziginide actim emziginide verdim. Bir baktim gozlerini kapatiyor sakin sakin,SASIRDIM !!
Herhalde birazdan bagirmaya baslar diye basinda bekledim. Hayret ses yok uykuya daldi,bi sevindim ogun 2 saat uyudu :)) Sonra surekli bu sekilde yaptim,bi bucuk saat uyanikti sonra aldim kundak yapip yatagina attim ve ogun bugundur artik kendi kendine uyuyor.Ama ben og;lumda sunu fark ettim,isikta uyumayi sevmiyor,oda karanlik olunca cabuk daliyor.
Ve tuhaf olan bir nokta daha var,gazi bicak gibi kesildi bi hafta once belki onunda etkisi vardir !! Gene hafif oluyor,ama rahatsiz edecek derecede degil .. Benim oglumda cok asiri agliyordu,anlatamam dusunsene uyanikken surekli agliyordu,bi uyudugunda sakindi ses yoktu..

Ha bu arada kucagimda dalipta yatagina atmiyorum uyanikken atmak onemliymis,ama tabi cocgun uykusu olmasi gerekiyor. Bence su anda ozel birsey yapamazsin tabi sunu deneyebilirsin karni tok,altini temizle biraz oyala yorulsun hani 1 bucuk saat filan sonra yatagina koy perdeyi kapat oda karanlik olsun emzik emiyorsa agzina emzigini ver,biraz oksa aglasa bile bi sure boyle yapki yatagina alissin ilk zamanlar kabul etmez belki ama belirli b zaman sonra alisacaktir.. Ama inan hepsinin zamani varmis kendini cok hirpalama simdi olmuyorsada..

NZMYHN ..... canim benim,seni cok iyi anliyorum !!! Insanin akjlina neler gelmiyor neler,kolay degil Allahim sabrini versin,insallah en yakin zamanda melegine kavusursun Bazi insanlarin imtihani daha cetin digerine gore... Sende bunlardan birisin !! Sabret,insallah birgun sabrinin meyvesini yiyeceksin ! Disardaki seslere her ne kadar kulak asma desemde zor biliyorum,soylenen en ufak soz, en ufak ima insani alt ust etmeye yetiyor.. Ama bu gunler GECECEEEK!!! Inan bana
Sen esinle iyi olmaya bak,moralini bozan insanlardan uzak durrr !!! Gorusme gerekirse .. Su anda senin pskolojin cok onemli,seni iyi hissetircek insanlarla beraber ol gez toz ne biliyim,icine atma sakin cok sevdigin insanlarla paylas buda iyi gelecektir,ve kimseden lafini esirgeme eger sana laf sokuyorlarsa... Benim herseyden onemli Rabbim var ! Onun hikmetinden sual olumaz,ben teslimiyet gosrteriyorumda size ne oluyor deyi ver gitsin !!!! O verirse,mutlu olurum sukrederim,ama vermezsede vardir bir hikmet derim diyiver guclu ol.. Hem o insanlarin evlatlariyla imtihan olmayacagi ne malumki !?? Bazi insanlar taniyorum cok yakin cevremden evladi icin... KESKE olsede kurtulsam diye ici yanarak dua eden !!!!! Allahim hayifrli evlat verrsin boyle seylerde oluyor hayatta malesef ...

Hic canini sikma,!!! Benim bi arkadas var 8 sene ,9- 10 defa tup bebek yaptirdi.. Sonuc alamadi ustelik sebepsiz infertilite !! Hic bi sorun yok ... Ama olmadi.

Gecenlerde kendililgimden hamile kaldim diye yazmis bana !!! NAsil sevindim!! DUsunsene 9 defa tup tedavisi denemedigi teknik kalmadi.. Ama sonunda melegi kendiliginden geliverdi,oda artik son birdaha tedavi olmayacagim artik cok yiprandim demisti.. !!! Rabbim tam bittim ben,ve aciyla bogustugun bir anda yetisecektir sana inan bana,ama demekki daha vakti var canim bacim.. SABIR biraz daha insallah..

Ben inaniyorum buna,sende inan lutfen.. Sakin umidini kaybetme. Ve o insanlarinda ne dedigini umursama,kocani seviyorsun madem oda seni seviyor .. Allahim mutlulugunu daim etsin,yuvaniza huzur versin birde bebisle/bebislerle renklendirsin insallah !!

selam kızlar... herkes iyimi.... biz bayağı düzene girdik... ama gündüz uykumuz pek az..... kızlardan biri fazla kilo alıyor.. daha doğrusu çok yiyor.... bakalım doktorumuz ne diyecek....onun dışında sorun yok...... yarmaz olmasalarda iki tane olması çok zamanımı alıyor.. onedenle bilgisayar başına zor geçiyorumm...
nzmyhn seni aryorum ama beni reddediyorsun canım...

Kayra ... Allah iyilik versin.. Bizde buyuk orandsa duzene girdik,uykularizmida ac bucuk duzene girdi gibi,sadece bu iki gundur gene gunduz uykularimizda zorlaniyoruz biraz,zor uykuya daliyoruz maleesef ,huysuzlaniyor nedense,belkide havalar cok isindi onun icindir bilemiyorum?! Kundaklayip yatiriyorum ozaman biraz daha sakinlesiyor,daha iyi uyuyor..
Benim oglumda doymak bilmiyor yaa,bizde uyari aldik cocuk doktorundan cok fazla kilo aliyor dedi,grafige gore ust SINIRINDA ustundeyiz fisfisfis .. Zaten sutumde azaldi sadece cerez niyetine veriyoruz,mamada cok kilo yaparmis zaten.

ablacım seni reddedmedim ama bir kez aradın ondada şarjdan dolaı kapandı.........
bu arada hafda sonu isdanbuldadık...........coculdur vapdılar.......pazar idrarda vanmam oldu fazlaca hasdanevee dekrar giddik....sonra akşama döndk...........şimdi iiim elhmd..............akındım biddi.......gelecek adedimde mevla nasip ederse dekrar başlıvcaz........
milledin bana vapdıklarına gelince degişen bişev vok................ben susup odurmaa devam ediom........
mevlam buvuk..............ona havale ediorum...........

NZMYHN ,hadi hayirlisi canim.. Nerde yaptiriyorsun memorial?? Susup oturma yerinde olsam hepsini agzini kapatirim vallaha ben sinir oldum burda,ver ponlari benim elime bi halledeyim,ne sapik sinir insanlar var yaa klava: Insanin asabini bozmasinlar yolarimm valllaaa..

HEYECANLI bir surecin basindasin mevlam insallah bu defa hayirlisiyla bebisini gondersin ... Tedaviye basladiginda mutlaka gelismeleri buraya yaz merakta birakma,ben takip ediyorum ona goreee.. Ayy insallah hadi guzel mujdeli haberi ver insallah bizlere..

avvvvvvvv ınsaallah canım vaaa............buvuk ıhdımalle hafdava adedım baslarsa volcuvuz..........bu arada 1 avlık esvalı ev bulablırmıvım..........fıkrınız ne bu konuda..........

isdanbul canım va............hasdaneve nere vakın olursa ora olur............hasdane şişlıde.........

nzmye hayırlı olsun tedavin canım. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. co kültür yapmışlar histereskopi olacaktın onu yapmadılarmı? milletide boş ver canım sen tedavini düşün. şimdi sen sus sonrada onlar susacak inşallah.

nzmyhan tedavin hayırlı olsun cnm inş Rabbim dualarımızı boş bırakmayacak
kızlar sizler nasılsınız bebişler nasıl havalar ısındı dışarı çıkıyormusunuz ben bugün ilk kez arabasıyla az gezdirdim dışarda ama bişi anlamadık hemen uyudu:))

kızlar yaa ben adet olmaya başladım akşam akşam.............hiç bu kadar erken beklemiyordum.........şimdi mecburen yarın akşam yola çıkmamız gerekecek..........ve biz misafirhaneden çarşambadan itibaren yer ayırtmıştık.........lütfen bi dua ediverin.....herşeyin güzel gitmesi için.............

Merhaba arkadaşlar,
Biz 10 haziranda lucrinle tedaviye başlayacaktık.ancak mayıs ayındaki reglimin 2. günü yaptırdığım hormon testinde TSH 6.8 çıktı..(bu değerle tedavi olsak bile tutmazmış veya düşük olurmuş) Doktor t3 ve t4 istedi bu sefer de t3 düşük çıktı.Endokrinoloji doktoruna gitmemi söyledi.End. doktoru 2.5 altında tedaviye başlamayın dedi.Trioid ulstrasonu çekildi (neyseki temiz çıktı) ve antikorlara vs. bakılcak yeniden kan aldılar.salı günü sonuçlar çıkacak.Ona göre ilaç dozu verecek.1 ay ötelemek zorunda kaldık.Gebelik olursa da her ay doktora end. doktoruna gideceğim, 1 ile 2.5 arasında kontrol altında tutmamız gerekir dedi. Sonuç olarak ben de temmuz ayında ilk tedavimi olacağım. Şimdi düşünmeye başladım acaba genetik test, pıhtılaşma vs. de önceden yaptırsam mı? Sorun eşimde, ona dns fragmantasyonu ve karyotip testleri yaptrıdık öbür hafta sonuçlar çıkacak, ben de bir sorun yoktu (tiroide kadar) Durum böyle...

Ayy canim benim,zaman geldi catti demek,hadi yolun acik olsun.. Rabbim yuzunu guldursun insallah.. Bizleri habersiz birakma,mutlaka asama asama herseyi yaz olurmu. Dualarimiz kabul olur insallah.
hihoyyyt

Rabbim hakkinizda hayirlisini versin,umarim gelecek aydan sonra bize guzel haberlerle gelirsin canim.. Allah gonlune gore versin bol sanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…