kızlar rabbim hepinizden razı olsun..............şuan daha iiim..........
eşimi çok seviorum oda beni ama başkaları bunu hala hazmedemedi.......8 ıllık evlilikde hiç birşev degişmedi.........ardık gucum kalmadı.......eşimede dedim edavi negaif olurdsa bu iş bidsin...çocuksuz olmak meger dunvanın en buuk sorunumuşda benim haberim vok...
hepiniz beni az çok danıosunuz.......ben damamen deslimim.......bunun bir imdihan oldugunun farkındaımmm.bana ileri geri konuşan herkese kırılmasım dieee bişe demiorum ama arkamdan meger neler duşunulmuş neler.............
elimizdeki herşei sadıp gidioruz işde .........mevla nasip edmişşse verir vermezse bakkaldan alınan bişevmiki milled beni suçluvooo.......kaldıramıorum.........vada sabrım ivice azalmış ki kendimi kavbediorum.........anca kendimi uzuvorum......kimsevede bişev vapamivorum...agzımı açıp bir laf edemivorum..............amaaaannnn aslında sölenir de 3 gunluk dunva degmez divorum......... olan bana oluvo işde....
nerde ev arıyorsun eşyalı?avvvvvvvv ınsaallah canım vaaa............buvuk ıhdımalle hafdava adedım baslarsa volcuvuz..........bu arada 1 avlık esvalı ev bulablırmıvım..........fıkrınız ne bu konuda..........
ablacım seni reddedmedim ama bir kez aradın ondada şarjdan dolaı kapandı.........
bu arada hafda sonu isdanbuldadık...........coculdur vapdılar.......pazar idrarda vanmam oldu fazlaca hasdanevee dekrar giddik....sonra akşama döndk...........şimdi iiim elhmd..............akındım biddi.......gelecek adedimde mevla nasip ederse dekrar başlıvcaz........
milledin bana vapdıklarına gelince degişen bişev vok................ben susup odurmaa devam ediom........
mevlam buvuk..............ona havale ediorum...........
kızlar yaa ben adet olmaya başladım akşam akşam.............hiç bu kadar erken beklemiyordum.........şimdi mecburen yarın akşam yola çıkmamız gerekecek..........ve biz misafirhaneden çarşambadan itibaren yer ayırtmıştık.........lütfen bi dua ediverin.....herşeyin güzel gitmesi için.............
Merhaba arkadaşlar,
Biz 10 haziranda lucrinle tedaviye başlayacaktık.ancak mayıs ayındaki reglimin 2. günü yaptırdığım hormon testinde TSH 6.8 çıktı..(bu değerle tedavi olsak bile tutmazmış veya düşük olurmuş) Doktor t3 ve t4 istedi bu sefer de t3 düşük çıktı.Endokrinoloji doktoruna gitmemi söyledi.End. doktoru 2.5 altında tedaviye başlamayın dedi.Trioid ulstrasonu çekildi (neyseki temiz çıktı) ve antikorlara vs. bakılcak yeniden kan aldılar.salı günü sonuçlar çıkacak.Ona göre ilaç dozu verecek.1 ay ötelemek zorunda kaldık.Gebelik olursa da her ay doktora end. doktoruna gideceğim, 1 ile 2.5 arasında kontrol altında tutmamız gerekir dedi. Sonuç olarak ben de temmuz ayında ilk tedavimi olacağım. Şimdi düşünmeye başladım acaba genetik test, pıhtılaşma vs. de önceden yaptırsam mı? Sorun eşimde, ona dns fragmantasyonu ve karyotip testleri yaptrıdık öbür hafta sonuçlar çıkacak, ben de bir sorun yoktu (tiroide kadar) Durum böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?