Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ya genelde hergün hastaneye gittigimiz için......hep ikindiye dogru geldik.....7.5 da igne saatimde oldugu için bu kez biyer gezmedik........ve beşiktaşta kalıyoruz bu yüzden sahil kenarına gidiyoruz yetiyo çok şükür.....

hayırlı olsun canım tedavin. inşallah tüpe gerek kalamadan bebeğin tutunur sana. Rabbin gönlündeki nasip etsin..

insaallah canım.sen nasıl bi tedavi görüyorsun şimdi.tedavi nasıl sürüyor.bizde doktor açıklanamayan infertiitil dedi.ama mutlaka bir nedeni vardır .nedensiz olmaz dedi.:emir_bebek:

cumanız mübarek olsun... geçen sene açtığımız topik bu seneki temmuz topiğiyle yarışıyor çok şükür.
nazmiyem rabbim cuma vakti edilen duaların yüzü suyu hürmetine ellerini boş çevirmesin canımmm.........bak biz bu temmuz 4 aylık olacağız sizde seneye temmuzda 4 aylık olun inşallah

amin binlerle amin..........Rabbim gelincige bana isteyen tüm herkese hayırlısıyla nasip etsin................
biz bugün memlekete döndük..........yumurta toplamam bitti..........çok şükür........eşim tesa olmadı.......spermlerin durumu iyi demişler gerk yok demişler........şimdi nasip olursa salı günü tekrar arayın biz size transfer için kesin gün verelim demişler........bugün için döllenme var çok şükür.bakalım nasip neyse.........
sizin hepinizin bebişlerinede maaşallah barekallah diyorum............zaman su gibi geçiyr..........bakalım inşaallah yürüdüklerini konuşduklarını paylaşıcaz burdan........

amin binlerle amin..........Rabbim gelincige bana isteyen tüm herkese hayırlısıyla nasip etsin................
biz bugün memlekete döndük..........yumurta toplamam bitti..........çok şükür........eşim tesa olmadı.......spermlerin durumu iyi demişler gerk yok demişler........şimdi nasip olursa salı günü tekrar arayın biz size transfer için kesin gün verelim demişler........bugün için döllenme var çok şükür.bakalım nasip neyse.........
sizin hepinizin bebişlerinede maaşallah barekallah diyorum............zaman su gibi geçiyr..........bakalım inşaallah yürüdüklerini konuşduklarını paylaşıcaz burdan........

bende bu ay sonu başlayacağım canım. rabbim yardımcımız olsun. yazılarını okuyorum. rabbim bu tedavide yüzünü güldürsün. hakkında hayırlısı ne ise onu versin. ben nedense bebişinin tutacağını düşünüyorum tabi ki hayırlısı ama içimde böyle bir his var paylaşmak istedim. umarım sonucun güzel olur. a.s.

kızların son hali teyzeler

masallah ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN:nazar: COK SEKERLER SIZE BAGISLASIN INS BENDE TEMMUZDA BASLIYACAGIM TEDAVIYE INS OLUMLU SONUC ALIRIM SIZIN GIBI GECEN SENE TEMMUZ TOPIGINDESINIZ BIZDE BU SENEKI TEMMUZ TOPIGINDE BIZDE SENEYE INS BEBISLERIMIZIN FOTOGRAFLARINI KOYARIZ:Saruboceq::emir_bebek:NASIP OLUR

maşallah kayracım kızlara bende eklim bitane
nzmyhan tedavin hayırlı olsun
resimlerde biraz tombiş çıkmış ama normalde zayıf bi bebiş:))

Eklentiler

• $03062010117.webp
    $03062010117.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 41
Allahım Allahım maaşallah barekallah...............................bu topik nasılda şenlenmiş böyle...................
ayyy yaaaa çok sevesim geldi kızçeleri...................kayram hiramım Rabbim bagışlasın meleklerinizi.......pek güzeleşmiş büyümüşler maaşallah..............Rabbim bizlerde nasip etsin hayırlısıyla...............

bende bu ay sonu başlayacağım canım. rabbim yardımcımız olsun. yazılarını okuyorum. rabbim bu tedavide yüzünü güldürsün. hakkında hayırlısı ne ise onu versin. ben nedense bebişinin tutacağını düşünüyorum tabi ki hayırlısı ama içimde böyle bir his var paylaşmak istedim. umarım sonucun güzel olur. a.s.

amin inşaallah.........Allah razı olsun canım yaaa.........aslında tanımadıgımız ve bilmedigimiz kimselerin dua ediyor olmalarını bilmek başka bir duygu.....Rabbim bana dilediklerinin bin mislini sana nasip etsin hayırlısıyla............inşaallah daha nice başka mevzularda da konuşmak nasip olur.............kaydirigubbakcemile4

NZMYHN .... Canim benim hadi hayirlisi insallah,valla benide heyecan sariyor gunler gectikce,kim bilir sen ne heyecanlisindir..

Allaaahim insallah burda sizinde hamileliginizle ilgili seyleri paylasmak nasip olur,artik bize sorarsiniz sizde nasildi bende soyle boyle,bizde tecrubeli olarak sizlere nasihat ederiz ehuehu :içelim:

KAYRA....

Abla nasil buyumusler,cadilar yaaa.. Birde oturuyorlarrrr,ayy yerim ben onlariiii artisltlerim benim,sappkalarini seviimm..

Hiram,sen nerelerdesin giiiz, kayboldun iyice haa... senin minnosuda yerim bennn.Masallah baya toplu duruyor aslinda.. Neresi zayif anlamadim..

Kizlar bnenim oglumda buyuyor,2 ay 3 haftalik kotrolunde BOY : 63 cm Kilo : 6225 kg... masaallah gelisimi cok iyi, cok guclu ve kuvvetli bir bebek bu diyor doktorumuz. Hamd olsun bugunlere.. SImdilerde,ellerini agzindan hic cikarmiyor,bana kahkaha atiyor,agu guug filan demeye basladi..

/B]

NZMYHN .... Canim benim hadi hayirlisi insallah,valla benide heyecan sariyor gunler gectikce,kim bilir sen ne heyecanlisindir..

Allaaahim insallah burda sizinde hamileliginizle ilgili seyleri paylasmak nasip olur,artik bize sorarsiniz sizde nasildi bende soyle boyle,bizde tecrubeli olarak sizlere nasihat ederiz ehuehu :içelim:

KAYRA....

Abla nasil buyumusler,cadilar yaaa.. Birde oturuyorlarrrr,ayy yerim ben onlariiii artisltlerim benim,sappkalarini seviimm..

Hiram,sen nerelerdesin giiiz, kayboldun iyice haa... senin minnosuda yerim bennn.Masallah baya toplu duruyor aslinda.. Neresi zayif anlamadim..

Kizlar bnenim oglumda buyuyor,2 ay 3 haftalik kotrolunde BOY : 63 cm Kilo : 6225 kg... masaallah gelisimi cok iyi, cok guclu ve kuvvetli bir bebek bu diyor doktorumuz. Hamd olsun bugunlere.. SImdilerde,ellerini agzindan hic cikarmiyor,bana kahkaha atiyor,agu guug filan demeye basladi..

/B]

maşallah cnm oğluşuna benim kız daha 5500 gr 62 cm yanakları sadece öle toplu cnm kilomuz henüz az ama olsun sağlıklı olalımda inş benimkininde eli hep ağzında sürekli salya çıkarıo mendilsiz gezemez olduk:1:

s.a kızlar
kalcak yer sorunu çıktı...........misafir haneye bütün kalışlar iptal edilsin diye emir gelmiş...........şimdi çok şükür evimdeyimde.......istanbula gittigimizde yersiz yurtsuz kaldık................transferin ne zaman yapılacagına akşam karar vereceklermiş.......geçen sene kaldıgımız otele gitmekte istemiyoruz .........başka otellerde ne k adar ücreti bilmiyoruz......bakalım mevlam bişey kararlamıştır.............dua edin ne olur..........bu kez sonuç alana kadar dönmeyeyim diyordum.......milletin çenesi sonra hiç susmuyo diye..........ama şimdi kalacak yer bulamazsak mecbur gelicez.............ne yapayım hemen geri döneyimmi yoksa kalayımmı...........

Merhaba arkadaşlar,

Nazmiyeciğim inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler vereceksin Allahın izni ile...

Kayra, Hiram maşallah kızçelerinize nasılda güzeller nasılda büyümüşler Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin...

Mihriban senin delikanlıya da kırkbir kere maşallah Allah nazarlardan saklasın... Bir resmini koysanda bizde görsek :))))

s.a kızlar
kalcak yer sorunu çıktı...........misafir haneye bütün kalışlar iptal edilsin diye emir gelmiş...........şimdi çok şükür evimdeyimde.......istanbula gittigimizde yersiz yurtsuz kaldık................transferin ne zaman yapılacagına akşam karar vereceklermiş.......geçen sene kaldıgımız otele gitmekte istemiyoruz .........başka otellerde ne k adar ücreti bilmiyoruz......bakalım mevlam bişey kararlamıştır.............dua edin ne olur..........bu kez sonuç alana kadar dönmeyeyim diyordum.......milletin çenesi sonra hiç susmuyo diye..........ama şimdi kalacak yer bulamazsak mecbur gelicez.............ne yapayım hemen geri döneyimmi yoksa kalayımmı...........

Canım yaaa tek sorunun kalacak yer ise samimiyetle söylüyorum sizi sevinerek misafir edebilirim... Şuanda senin bu tarz şeyleri düşünmemen gerekir... Eşinide senide bekleriz buyrun gelin....

mrb arkadaşlar ne güzel herkes uğrar olmuş bi ara çok sessizdi buralar. nzmye hep sen canlandırdın bu topiği biliyosun değilmi? hepimiz büyük bir heyecan ve umutla güzel haber vereceğin günü bekliyoruz canım. ne güzel eşin tesede olmamış her ne kadar kolay olsada hem maddi hem manevi ağır gelebiliyor insana.

kayram, hiram, amanda maşallah kızlarınıza güzellik yarışması gibi ya hepside birbirinden tatlı ve güzel tam sevilmelik olmuşlar insan bakmaya doyamaz. Allah nazardan korusun binlerce kez maşallah..hepside birer mucize ve çok özel bebekler..

mihribancım sen nasılsın senin oğlanında son halini çok merak ediyoruz. eklede görelim canım..

Back
X