Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

OoO masallah masallah ortalik senlenmis aman ne guzeeeel :dance:

Herkese merhaba,

Nzmyhn ...... Canim keske,kalacak bir yer olsada istanbulda gecirsen zamanini,stressiz kimsenin seni tanimadigi bir ortamda beklemek bence seni stressten daha uzak tutar,simdi bilen kisilerin hepsi hergun birsey soracak,zaten insan heyecanli olur bence iyice arastir... Ben gecenlerde arkadasin birinden cok ucuz bir otel duymustum,Sultan ahmet tarafinda.. Bi sorayim istersen.

Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah.

Hiram...

Hepsine masallah,allahim nazarlardan koprusun hepsinide... Olsun kizlar biraz daha narin oluyorya onun icin zaten kilo farki olmali .. :))

Amanda...

Oyy masallahhhh masallah cok nazlim duruyor bu kiz yaa,ne guzel bakmis oyle suzuk suzukkk yerim ben bu mavisiii :))

Bende bende koyayim bari resmini oglusumun.... bugun cektim bi kac tane ..

mrb arkadaşlar ne güzel herkes uğrar olmuş bi ara çok sessizdi buralar. nzmye hep sen canlandırdın bu topiği biliyosun değilmi? hepimiz büyük bir heyecan ve umutla güzel haber vereceğin günü bekliyoruz canım. ne güzel eşin tesede olmamış her ne kadar kolay olsada hem maddi hem manevi ağır gelebiliyor insana.

kayram, hiram, amanda maşallah kızlarınıza güzellik yarışması gibi ya hepside birbirinden tatlı ve güzel tam sevilmelik olmuşlar insan bakmaya doyamaz. Allah nazardan korusun binlerce kez maşallah..hepside birer mucize ve çok özel bebekler..

mihribancım sen nasılsın senin oğlanında son halini çok merak ediyoruz. eklede görelim canım..

Sagol canim iyiz hamd olsun,seni sormali?? Naptin tedavi isini???

Benim oglanda uslaniyor yavas yavas,insallah boyle iyiye dogru gideriz,bi aralar cok asiri agliyordu uyanik oldugu zaman genelde aglayarak geciyordu :(( Ama simdi daha iyi,artik biraz oyuncaklara filan tepki veriyor oyalaniyor..

5211.jpg

5363.jpg

maşallah mihriban nasıl büyümüş canım ya. çok yakışıklı bi oğlan bu boncuk boncuk bakmış. Allah nazardan saklasın.tulumu da ayrı bi yakışmış :))

Canlarım çok teşekkür ederim...

Mihribancığım oğluşun gün geçtikçe daha bir yakışıklı oluyor maşallah Allah o boncuk gözlüyü size bağışlasın...

Nzmyhn size yaptığım teklif her zaman geçerli, istediğiniz zaman evimizin kapıları size açık...

Gelincik ve nzmyhn sizlerinde en kısa zamanda kardeş fotoğrafları ile şenlendirmenizi diliyorum, Rabbim hayırlısı ile kucaklarınızı şenlendirsin...

Momiiiiiii canımmmmmmmmm nerelerdesin yahu :(((((

amin amandacım inşallah bizde bir gün mucizelerimizin fotoğraflarını ekleriz. artık bende anne olmak istiyom hemde çokkkk...

kızlar ben geldim..................çok şükür Rabbime bizi esirgedi.......ve misafirhanedyiz..........transfer çok ama çok apar topar oldu......odama bile çıkarmadan aşagıda giydirdiler....hoca falan herkes beni bekliyo......trafik çok kötü hastaneye varamadık bir türlü...........hemşireler 10 dakikada bir arıyo...........artık hemen aldılar...................2 embriyo transfer ettiler.......................kaliteliymişler öyle dedi<hemşire...................yatamadımda herkes gidiyo diye çıkardılar.............yarım saat dişimi sıkıp tuvaletimi yapmadım..sonra hemen kalkıp giyinip çıktık.........bi görecektiniz"bizi.................elimizde bavullar eşyalar hastanenin içinde..............................neyse şükür şimdi misafirhanedyiz...sabaha kadar narkozlu gibi uyumuşum.........niye böyle oldu bilmiyorum........ama burası o kadar çok sıcakki nefes almak zoır inanın...........yaaa kızlar bebekler meleklerimiz ne kadar güzeller yaa.....Rabbim bagışlasın.........doyamıyorum bakmaya.................inanın sadece onların fotoları bile insanı mutlu etmeye yetiyo................kim bilir sizler öpüp koklayınca nasıl hissediyosunuz.....................
inşaallah bizlerde yaşarız..............

nzmye hayırlı olsun canım transferin rabbim bu mübarek gün yüzüsuyu hürmetine inşallah meleğini sana nasip etsin. umarım 2 side sıkı sıkı tutunurlar sana canım.

Kızlar hepinizin Regaib kandili mübarek olsun bu mübarek gecede çok çok dua edin çocuk hasreti, özlemi çeken bizler için..

sagol gelincigim...........Rabbim regaip hürmetine bizi mahrum bırakmasın..................
geceyi en güzel geçirenlerden lütfuna erenlerden olalım hepimiz inşaallah..............bütün kızlar........

Sagolun teyzoslaaarrrrrrrrrr........

Nazmiyee ayy sevindim, demek simdi seninleler insallah SIMSIKI tutunurlar bu defa sana ...

hadi hayirlisi canim benim.. 12 gun sonra tst zamani degilmi??

Nzmyhn canımmmmmmmm demek transferin oldu... Çok sevindim canım yumoşlarında kaliteliymiş, Rabbim hayırlısı ile kucağına versin inşallah bebişlerini...Gönlünün güzelliği Allahımın mucizesi ile şenlensin...

Test tarihi 30 Haziran mı şimdi... Geri sayım yapalım :)))))

sagolun Allah razı olsun.................test tarihim 28i.......nasip bakalım.ben çok heyecanlı degilim.....daha sakinim şükür.........

ya kızlar igneleri yaptırmak için şişli etfala gidiyoruz en yakın ora var.......ordada hergün bir kaza yada bir olay yüzünden yarım saat bekliyoruz artık bügun yaptıramadıkta taksiye binip memorıale gitmek zorunda kaldık...bu igneleri nerde yaptıracaz nere gitcez.....bu şehir beni her geçen gün korkutuyo ha....şaşırıyorum........

evet ablacım yaaa gitmedik.............benimki misafirhaneden yer ayarlattı gitmiyoruz o sebebten............. kalçadan progenex yaptırıyorum................sonuca kadar vurulacam............

evet ablacım yaaa gitmedik.............benimki misafirhaneden yer ayarlattı gitmiyoruz o sebebten............. kalçadan progenex yaptırıyorum................sonuca kadar vurulacam............

bana göre tedavinin en zor iğnesi :(( ama ne yapalım katlanacaz mecburen. nzmye bu tedavinde kaç kutu gonalf kullandı şimdi daha az dozda ilaç veriyorlarmış diye duydum. tek embriyo yasası çıkınca ilaç dozlarını düşürmüşler sende öyle oldumu?

NZMYHN ..... canim nasilsin nasil gidiyor?? Varmi belirti filan ?? az kaldi 4 gun sonra insallah mujdeyi verirsin canim..

Ben yarin danimarkaya annemlerin yanina gidiyorum,temmuzun 4;e kadar yokum.. Orda firsat bulursam mutlaka girerim.. Insallah hakkinda hyirlisi olur ... Allahim gonlune gore versin ...

Back
X