Evet evet burda anca beraber kanca beraberArkadaslar batlariniz gelmezse hamile olursaniz veya olmasanizda bilgi vermeyi lutfen unutmayin paylasalim mutlulugumuzu uzuntumuzu birlikte...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet burda anca beraber kanca beraberArkadaslar batlariniz gelmezse hamile olursaniz veya olmasanizda bilgi vermeyi lutfen unutmayin paylasalim mutlulugumuzu uzuntumuzu birlikte...
Simdi baktim adet gunuk.10 haziran ovulasyona 24 haziran demis programBenim bir de anlamadığım yumurta catladigindan tam 14 gün sonra mi oluyor bat tarihi erken yumurtlamak batı da mi erkene ceker
Sen 11 temmuz yap test istersen su erken gebelik testlerindenFloda bat 16 temmuz ama yumurtlamaya göre 12 temmuz neyse bekleyip göreceğiz
Onun da reçetesinde öyle bir yazıyor ki iliskiden 5-15 gün sonraSen 11 temmuz yap test istersen su erken gebelik testlerinden
BenceMinnoskafa bugün tahlil yapsa olurdu :)) bat dan 2 gün önce yapsak ogrenir miyiz ki ....
Erken gebelik testleri hakkinda gorusunuz nedir 6 gun oncesine kadar dogru sonuc diolar..
Benim bir de anlamadığım yumurta catladigindan tam 14 gün sonra mi oluyor bat tarihi erken yumurtlamak batı da mi erkene ceker
Onun da reçetesinde öyle bir yazıyor ki iliskiden 5-15 gün sonra5 le 15 arasında dağ var
Dogrudur inan cok tecrubesizim flo denen program ovulasyondan 4 gun oncesi 3 sonrasina hamile kalma sansi yaziyor o gunleri kacirma demek istiyor ama senin dedigin gibi net gunu bilmiyorum benEvet tam 14 gun sonra oluyor mesela benim takvimde bat 16 temmuz gosteriyo ama ben takvime gore bu ay 2 gun erken yumurtladim test takibi yapiyorm o yuzden 2 gun once adet olmam gerekir yani 14 temmuzda
Gebelik testi yerine ovulasyon testi mi yapiyorsunuz ... ay ben gercekten cok bilgisiz ciktim bu konudaBen 11 temmuzda ovulasyon testi yapicam gecen onunla ogrenmistm gebeligimi 3 gun once cikmaya basliyo cunkuu benve biz 11 temmuzda birlikte test yapalm :)
Gebelik testi yerine ovulasyon testi mi yapiyorsunuz ... ay ben gercekten cok bilgisiz ciktim bu konuda
Kan degl ama idrar testi cikar mi yine de? :)9 temmuz ise yarın yapın :)
Kan degl ama idrar testi cikar mi yine de? :)
Hmmm testim yok hic. Ertesi sabah yapim en iyisi. Sabahtan test alma sansim da yok. O zaman 1 gun daha beklim de 5 gun kala yapms olurum. Buraya atarm fotosunu. Gerci hic hissetmiyorm hamile gbi kendmicanım yarın ayın 3 ü
yani batına 6 kalmış olucak
çıkar artık silik de olsa
Hmmm testim yok hic. Ertesi sabah yapim en iyisi. Sabahtan test alma sansim da yok. O zaman 1 gun daha beklim de 5 gun kala yapms olurum. Buraya atarm fotosunu. Gerci hic hissetmiyorm hamile gbi kendmi