Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence bir test yapın. yine negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrarlayın. ayy hadi inşallah tutmuştur

Arkadaslar fotograftaki gibi secip kopyalip kendi bat inizi ekleyip devam edelim ben kaciriyorum

Eki Görüntüle 2164409

Arkadaslar fotograftaki gibi secip kopyalip kendi bat inizi ekleyip devam edelim ben kaciriyorum
@teachera---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
F Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
Neic ----7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Maria26----9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
yvz13 --- 11 temmuz
G Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
L Lavinya223 ----15 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz

Gecen ay ayni belirtileri yasadim piskolojik oldu galiba dedim ki kesin hamileyim adet oldum simdi hic bir belirti yok

Benim sadece ara ara kasık ağrılarım var, o da tam anlamıyla adet ağrısı şeklinde ondan pek umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez. Hayırlısı olsun ne diyelim

Benim sadece ara ara kasık ağrılarım var, o da tam anlamıyla adet ağrısı şeklinde ondan pek umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez. Hayırlısı olsun ne diyelim
Aynen hayirlisi ama.gecen hafta cuma günü bir kasik agrim oldu dogrulamadim 15 dakika surdü hic boyle bisey yasamamistim

Aynen hayirlisi ama.gecen hafta cuma günü bir kasik agrim oldu dogrulamadim 15 dakika surdü hic boyle bisey yasamamistim

Canım artık kendimde bir belirti de hissetsem hiç üzerine düşmüyorum çünkü ne belirtiler yaşadım sonuç hüsran oldu. Aşırı üzülüyorum çok üstüne düşünce. Hoş üstüne düşmesemde düşünmeden edemiyorum orası da ayrı

Ben bu ay gecen iki aya gore cok sakinim :)) ümitsizlikte var tabi bi yan da gidip test alsam mi diyorum pooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…