Nedense bu ay cok umutluyum inofolic combi kullandim o baya etkili bi ilacmis bide normalden erken yumurtladim dedim galiba olcak biseyler :) senin varmi belirtin falann
Nisan başı olur değilmi 15 haziran adet tarihim 40 hafta sonra 15 Nisan yanlış mıSimdi hamile kalsak mart annesi mi olucaz
Harika bir surprizzz olucak insallah17 temmuz evlilik yıldönümüm eğer hamilesem saklıycam adey oldum diycem evlilik yıldönümümde hediye diye babam sağolsun parasına ediyorum pijaması aldım paket yapıp vericem inşallah olmuştur planlar hazır bebeğim eksik
Bilemedim nisan guzel olueNisan başı olur değilmi 15 haziran adet tarihim 40 hafta sonra 15 Nisan yanlış mı
İnşallah vardırda olur canım rabbim hepimize nasip eder inşallahHarika bir surprizzz olucak insallah
Bahar kuzuları olurlarBilemedim nisan guzel olue
Düşünsene hamişsek eğer temmuz ağustosta büyürler şortlu askılı giydirir gexdiririz şspur şupur öperizBilemedim nisan guzel olue
Ayyy evet yaa ben mayis da dogum yapmistim hasta olmadan büyüdü nisan da güzel olurDüşünsene hamişsek eğer temmuz ağustosta büyürler şortlu askılı giydirir gexdiririz şspur şupur
Insallah aminBat 27 temmuz , çift çizgi lütfen
Sıralama yapalim liste herkes kendininkini ekleyip devam etsin
mine8585 --- 9 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Sıralama yapalim liste herkes kendininkini ekleyip devam etsin
mine8585 --- 9 temmuz
Listeye ekleyip devam edelim :)Benim de 4 Temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Acy --- 14 temmuz umran80 12 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?