Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Huriye hayırlı olsun bebeğin inşallah sana tutunur. Ben de çok istiyorum ama testlerim hep negatif adetim 1 gün gecikti simdilik, herhangi bir belirtimde yok zaten

İlk dediğin ilaç yumurtlama dönemlerinde mi kullanılıyor canım burda bir çok kişi için soruyorum inşaallah herkes faydalanır

Kızlwr önümizdeki ay hacamat yaptorma planom var bakalım randevu alabilirsem inşaallah baya bi stresli zaman geçirdim sizlere de tavsiye edebilirim yada yaptırdpktan sonra sizlere de önerebilirim inşaallah rabbim hepimizin dertlerine şifa ihsan etsin inşaallah derdi veren elbet dermanoda vermiştir

Canım öncelikle babana gelmiş geçmiş olsun inşallah diyorum, ayrıca bebişini de tebrik ediyorum. Bu dediğin ilk ilacın kullanımı her gün mü? Yani adetken de kullanılabiliyor mu?

Bu testi sabah yaptım sizce var mıdır ?

Eklentiler

• C603EC6B-1CB8-4FF6-A3E5-BBE9E565E777.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 42
Üstteki bu sabah alttaki dün ki testim 10 temmuzda kahve lekelenme oldu adet olmadim damla damla geldi sizce varmi biseyler

Eklentiler

• 20180724_104322.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 20180723_191836.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…