İlk dediğin ilaç yumurtlama dönemlerinde mi kullanılıyor canım burda bir çok kişi için soruyorum inşaallah herkes faydalanırcanım benim doktorum bana bi hap yazdı adı miyositol pozitive ve ben bunu kullanmaya basladım ilk ayda hamile kaldım sonra tutunamadı düştü
yine onu kullanıyordum yine hamile kaldım ve bircok yerde okudum bununla hamile kalanı yumurtanın kalitesini arttırıyor
bugün gittiğimde artık gebelik gözüktüğü için bunu kullanmamam gerektiğini yerine folattro diye bi hap verdi miyositol 50 tl içinde 25 tane var sanırım bunu kullan eminim günlerinide denk getirirsen bircok program var adet takvimi pepeap bunları kullandım ona göre ilişkiyi ayarladım eminim sende hamile kalacaksın
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah sendende güzel haberler duyarız cnmHuriye hayırlı olsun bebeğin inşallah sana tutunur. Ben de çok istiyorum ama testlerim hep negatif adetim 1 gün gecikti simdilik, herhangi bir belirtimde yok zaten
devamlı kullanıyorsun yumurtanın kalitesini arttryr canm benim mesela bugün alsan bugün kullanmaya baslaİlk dediğin ilaç yumurtlama dönemlerinde mi kullanılıyor canım burda bir çok kişi için soruyorum inşaallah herkes faydalanır
Tamam canım Allah yar ve yardımcın olsun çok sağolasın inşaallah herkesin nur topu gibi bir evladı olurdevamlı kullanıyorsun yumurtanın kalitesini arttryr canm benim mesela bugün alsan bugün kullanmaya basla
Amin inşallah canm benmTamam canım Allah yar ve yardımcın olsun çok sağolasın inşaallah herkesin nur topu gibi bir evladı olur
Canım öncelikle babana gelmiş geçmiş olsun inşallah diyorum, ayrıca bebişini de tebrik ediyorum. Bu dediğin ilk ilacın kullanımı her gün mü? Yani adetken de kullanılabiliyor mu?canım benim doktorum bana bi hap yazdı adı miyositol pozitive ve ben bunu kullanmaya basladım ilk ayda hamile kaldım sonra tutunamadı düştü
yine onu kullanıyordum yine hamile kaldım ve bircok yerde okudum bununla hamile kalanı yumurtanın kalitesini arttırıyor
bugün gittiğimde artık gebelik gözüktüğü için bunu kullanmamam gerektiğini yerine folattro diye bi hap verdi miyositol 50 tl içinde 25 tane var sanırım bunu kullan eminim günlerinide denk getirirsen bircok program var adet takvimi pepeap bunları kullandım ona göre ilişkiyi ayarladım eminim sende hamile kalacaksın
Tamam canım sağolEki Görüntüle 2171825
Evet canm hergün yatmadan bi tane kullanıyosun
var gibi, bence tekrarlayın gün içinde..Bu testi sabah yaptım sizce var mıdır ?
Dün yaptım daha siliktivar gibi, bence tekrarlayın gün içinde..
Yarın sabah tekrar yapın bidaha bakalım banada var gibi geldiDün yaptım daha silikti
Yarın gidebilirsem doktora gideceğim inşYarın sabah tekrar yapın bidaha bakalım banada var gibi geldi
Var gibi belli belirsiz bide yarın tekrar yap cnmÜstteki bu sabah alttaki dün ki testim 10 temmuzda kahve lekelenme oldu adet olmadim damla damla geldi sizce varmi biseyler
Teşekkür ederimVar gibi belli belirsiz bide yarın tekrar yap cnm
Bana sanki var gibi geldi amaÜstteki bu sabah alttaki dün ki testim 10 temmuzda kahve lekelenme oldu adet olmadim damla damla geldi sizce varmi biseyler
Hakkında hayırlısı olsun cnmTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?