- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Canım peki senin test yaptığın zamanlardada çıkıyormuydu böyle beyaz gri bi çizgi yoksa hiç birşey gözükmüyomuydu ? Belki diyorumki her testte vardır bu beyaz gri çizgi ama ben dikkatle bakmadığım için görememişimdir .sen gördünmü peki benim testte bişeylerŞu durumu her ay yaşyrm acaba silik çizgi varmı güneşe tutuyrm flaşa bakyrm :) cnm silik sn görüyosan vardır fotoda çıkmaz tam . ama sn yinede yarn sabah ilk idrarınla yine yap
Cnm eğer yoksa yda teste bi yanlşlık yoksa ikinci çizgi hiç olmaz adetine kaç gün varCanım peki senin test yaptığın zamanlardada çıkıyormuydu böyle beyaz gri bi çizgi yoksa hiç birşey gözükmüyomuydu ? Belki diyorumki her testte vardır bu beyaz gri çizgi ama ben dikkatle bakmadığım için görememişimdir .sen gördünmü peki benim testte bişeyler
2 canımCnm eğer yoksa yda teste bi yanlşlık yoksa ikinci çizgi hiç olmaz adetine kaç gün var
Desiğim hormon serbest t3 ve t4Cnm eğer yoksa yda teste bi yanlşlık yoksa ikinci çizgi hiç olmaz adetine kaç gün var
Daha çıkmasına var cnmm adet günü yap tekrar2 canım
Hayırlı olsun canım endişe etme düşmediği müddetçe hamilesin bulabilirsen doğal havuç suyu iç tutunabilmesi için doğal meyve sularondan olabilir havuç mevsimi olmadığı içinMerhaba adetim 1 gün geçti bugün test verdim yeniden yani su sekilde oldu sonuçlarım
19 temmuz 33.1
21 temmuz 74.0
23 temmuz 113.10 nasıl acaba iki katı olmamıs bugünkü değerde
Sonuçlar nasıl acaba yorum yapsanız
Öğrendin sonra kan verdin canım yoksa direk kan mıMerhaba adetim 1 gün geçti bugün test verdim yeniden yani su sekilde oldu sonuçlarım
19 temmuz 33.1
21 temmuz 74.0
23 temmuz 113.10 nasıl acaba iki katı olmamıs bugünkü değerde
Sonuçlar nasıl acaba yorum yapsanız
bulurum havuç suyu içerim başka varmı böyle önerebileceğiniz çalıştığım için dinlenme gibi bi alternatifim olmuyordaHayırlı olsun canım endişe etme düşmediği müddetçe hamilesin bulabilirsen doğal havuç suyu iç tutunabilmesi için doğal meyve sularondan olabilir havuç mevsimi olmadığı için
2 ay önce bi kimyasal gebelik yaşamıştım bu ayda herkes bana hamilesin diyordu adetten 5 gün önce evde ucuz testlerden yaptm ikinci cizgi silik cıktı inanamadım kendimi umutlandırmak istemedim yine aynı seyleri yasarım diye sabah 30 tl lik bi test var ondan yaptm 2. çizgi cıktı aksamına kan testi verdim 19 temmmuzda oradada değerlerim cıktıHamile olduğunu idrar testindemi
Öğrendin sonra kan verdin canım yoksa direk kan mı
Havuç suyunuda akşam içicen zaten merak etme rabbim inşaallah kucağına almayı nasib eder nekadardor bekliyorsun herhangi bir tedavi falan girdin mü bende ikigün geçtim üçte adet oldmbulurum havuç suyu içerim başka varmı böyle önerebileceğiniz çalıştığım için dinlenme gibi bi alternatifim olmuyorda
amin inşallah ben 2017 ekimde evlendim cok tazeyim en baslarda istemedik sonra subat ayında babam rahatsızlandı beyin kanaması geçirdi ve benden torun istediğini söyledi yaşarken görmesi için bizde cocuk istedik. mart ayından bu yana 2 ay önce bi kimyasal gebeliğim oldu yani tutunamadı Allahım inşallah bu sefer nasip eder hepimize inşallahHavuç suyunuda akşam içicen zaten merak etme rabbim inşaallah kucağına almayı nasib eder nekadardor bekliyorsun herhangi bir tedavi falan girdin mü bende ikigün geçtim üçte adet oldm
İnşaallah canım sendemi korunuyorun bende gecen ypl temmuzda evlendim bir yol olacak inşaallah havuç suyu tytunmasını sağlıyor ibrahim saraçoğlu öneriyor hamilelere yediklerine dikkat et turşu tuzlu şeylerden uzak dur nane falanamin inşallah ben 2017 ekimde evlendim cok tazeyim en baslarda istemedik sonra subat ayında babam rahatsızlandı beyin kanaması geçirdi ve benden torun istediğini söyledi yaşarken görmesi için bizde cocuk istedik. mart ayından bu yana 2 ay önce bi kimyasal gebeliğim oldu yani tutunamadı Allahım inşallah bu sefer nasip eder hepimize inşallah
İnşaallah canım sendemi korunuyorun bende gecen ypl temmuzda evlendim bir yol olacak inşaallah havuç suyu tytunmasını sağlıyor ibrahim saraçoğlu öneriyor hamilelere yediklerine dikkat et turşu tuzlu şeylerden uzak dur nane falanamin inşallah ben 2017 ekimde evlendim cok tazeyim en baslarda istemedik sonra subat ayında babam rahatsızlandı beyin kanaması geçirdi ve benden torun istediğini söyledi yaşarken görmesi için bizde cocuk istedik. mart ayından bu yana 2 ay önce bi kimyasal gebeliğim oldu yani tutunamadı Allahım inşallah bu sefer nasip eder hepimize inşallah
evet korunuyordum yaz 24+4 diye bi doğum kontrol hapı kullanıyordumİnşaallah canım sendemi korunuyorun bende gecen ypl temmuzda evlendim bir yol olacak inşaallah havuç suyu tytunmasını sağlıyor ibrahim saraçoğlu öneriyor hamilelere yediklerine dikkat et turşu tuzlu şeylerden uzak dur nane falan
Ben daha yememen gerekenleri yazayım dikkat et yemen gerekenleride yazayım istersenevet korunuyordum yaz 24+4 diye bi doğum kontrol hapı kullanıyordum
zaten iştahım kapandı resmen :) bari havuç suyu içeyim folik asit filan verdi doktorum bugün bakalım kısmet
cok sevinirim tesekkür ederimBen daha yememen gerekenleri yazayım dikkat et yemen gerekenleride yazayım istersen
Sirke ,salamura , şalgam,mısır,nane,maydanoz,turşu,arpa ürinleri,hamur işleri,nişasta unu bunlardan uzak durevet korunuyordum yaz 24+4 diye bi doğum kontrol hapı kullanıyordum
zaten iştahım kapandı resmen :) bari havuç suyu içeyim folik asit filan verdi doktorum bugün bakalım kısmet
Bak daha dün not almıştm bunları hamile kalanlar ve kalmak isteyenler için hatta havuç suyunu tüp bebek ve aşolamada tutunsun diye veriyir kürü burda hamilelik var onunda tutunmasını istiyoruz dimi inşaallah tutunur yavrun ben hiç kan vermemiştim umutlanmamak için sonunda adet oldum sanırım ilacı bırakalı daha bir ay oldu adetim şaşrdı gecikmesi ondancok sevinirim tesekkür ederim
canım benim doktorum bana bi hap yazdı adı miyositol pozitive ve ben bunu kullanmaya basladım ilk ayda hamile kaldım sonra tutunamadı düştüBak daha dün not almıştm bunları hamile kalanlar ve kalmak isteyenler için hatta havuç suyunu tüp bebek ve aşolamada tutunsun diye veriyir kürü burda hamilelik var onunda tutunmasını istiyoruz dimi inşaallah tutunur yavrun ben hiç kan vermemiştim umutlanmamak için sonunda adet oldum sanırım ilacı bırakalı daha bir ay oldu adetim şaşrdı gecikmesi ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?