Sağ kasığımda belirgin bi hissiyat var arada ağrı yapıyo sndede oluyo mubenim
de adet günüm bugün de. demekki benim 13.gün çatlayan yumurtam sende 16. gün falan çatlamış olmalı ki değerin daha cok yeni)
İnşallah canım:)Çok teşekür ederim inş sizin belirtiler de hamileliğe işarettir :))
Evet bende de oluyo. adete 3gün kala da adet sancısı gibi sancı vardı dün de vardı aynı hafif sancı. arada kendini hissettiriyo. aniden belime bişey batıyo mesela, aynı şekilde kasığıma bi ağrı giriyo çıkıyo.. ama kafaya takmamaya çalışıyorum. hepsini iyiye yormak istiyorum.. Eğer minişler bizimle kalmayı seçerse bu gece 4+0 haftalık oluyoruz sen de ben de :))Sağ kasığımda belirgin bi hissiyat var arada ağrı yapıyo sndede oluyo mu
Cnm o kdr istiyemki kaç aydr anlatamam her ay bi ümit . şuanda hala mutlu değilim düşük gibi geliyor korkuyrm yumurtlamadan sonra 13. Günüm falan bugunEvet bende de oluyo. adete 3gün kala da adet sancısı gibi sancı vardı dün de vardı aynı hafif sancı. arada kendini hissettiriyo. aniden belime bişey batıyo mesela, aynı şekilde kasığıma bi ağrı giriyo çıkıyo.. ama kafaya takmamaya çalışıyorum. hepsini iyiye yormak istiyorum.. Eğer minişler bizimle kalmayı seçerse bu gece 4+0 haftalık oluyoruz sen de ben de :))
kalırsa bende de havalara uçma durumu yok.. hala böyle bi hissiz şekilde beklemedeyim. 2-3 hafta sürer bu ikimizde deCnm o kdr istiyemki kaç aydr anlatamam her ay bi ümit . şuanda hala mutlu değilim düşük gibi geliyor korkuyrm yumurtlamadan sonra 13. Günüm falan bugun
O kalp atışını duyana kadar rahat edemem bendeona
kalırsa bende de havalara uçma durumu yok.. hala böyle bi hissiz şekilde beklemedeyim. 2-3 hafta sürer bu ikimizde de
Hayırlı olsun bende test yapmıştm erken saatte ama tek çozgi malesef cuma günü adetim bakalım hayırlısı olsun inşaallahO kalp atışını duyana kadar rahat edemem bendeallah hepimize nasip etsin çok zor
Sen naptın test yaptın mı canımSağol canım ben 1 yıldır uğraşıyorum hep bi ümitsizlik meğersem geç yumurtluyormusum allah isteyen herkese nasip etsin
İnş güzel haber alırsın cnmHayırlı olsun bende test yapmıştm erken saatte ama tek çozgi malesef cuma günü adetim bakalım hayırlısı olsun inşaallah
Canım idrar testi yaptım ama çıkmadı artık adeti bekliyorumSen naptın test yaptın mı canım
Bende aynı strese girmeye gereke yok aslında benim adette geçer muhtmelen çünkü cumartesi sonav var pazartesiyr kalır adet olmazsamCanım idrar testi yaptım ama çıkmadı artık adeti bekliyorum
Uzun zamandır bekleyenler varken benm okadar beklentim olmasada insanız heleki kadınız rabbim uzun zamandır bekleyenlere hayırlı haberler nasib etsin inşaallah bende adet olana kada kerkese fetih okuyorum inşaallah rabbim peygamber hürmetine kabul ederİnş güzel haber alırsın cnm
Allah kabul etsinUzun zamandır bekleyenler varken benm okadar beklentim olmasada insanız heleki kadınız rabbim uzun zamandır bekleyenlere hayırlı haberler nasib etsin inşaallah bende adet olana kada kerkese fetih okuyorum inşaallah rabbim peygamber hürmetine kabul eder
Gelecek maçlara bakacaz artikBende aynı strese girmeye gereke yok aslında benim adette geçer muhtmelen çünkü cumartesi sonav var pazartesiyr kalır adet olmazsam
Uzun zamandır bekleyenler varken benm okadar beklentim olmasada insanız heleki kadınız rabbim uzun zamandır bekleyenlere hayırlı haberler nasib etsin inşaallah bende adet olana kada kerkese fetih okuyorum inşaallah rabbim peygamber hürmetine kabul eder
Amin canım inşaallah kucağına aldığında bu gübleru gülümseyerek hatırlarsınAllah razı olsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah.. eminim benden cok daha uzun süre bekleyen sancılı süreçler geçiren de vardır aramızda ama bende beklediğim 8aydan ziyade daha bekliceğim süreyi düsününce korkuya kapılıyodum.. ama şayet rabbim ona güç kuvvet verir de hayata tutundurursa kendimi cok beklemiş gibi görmicem ve şükredicem 8ay için.. inşallah 8ay değil 8gün bekletmesin rabbim geri kalanlarımızı.. :)
Canım benim için de dua eder misin :)Uzun zamandır bekleyenler varken benm okadar beklentim olmasada insanız heleki kadınız rabbim uzun zamandır bekleyenlere hayırlı haberler nasib etsin inşaallah bende adet olana kada kerkese fetih okuyorum inşaallah rabbim peygamber hürmetine kabul eder
Tabiki de ederim inşaallahCanım benim için de dua eder misin :)
Allah razı olsun canımTabiki de ederim inşaallah
Cümlemizden inşaallahAllah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?