Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ kasığımda belirgin bi hissiyat var arada ağrı yapıyo sndede oluyo mu
Evet bende de oluyo. adete 3gün kala da adet sancısı gibi sancı vardı dün de vardı aynı hafif sancı. arada kendini hissettiriyo. aniden belime bişey batıyo mesela, aynı şekilde kasığıma bi ağrı giriyo çıkıyo.. ama kafaya takmamaya çalışıyorum. hepsini iyiye yormak istiyorum.. Eğer minişler bizimle kalmayı seçerse bu gece 4+0 haftalık oluyoruz sen de ben de :))

Cnm o kdr istiyemki kaç aydr anlatamam her ay bi ümit . şuanda hala mutlu değilim düşük gibi geliyor korkuyrm yumurtlamadan sonra 13. Günüm falan bugun

ona
Cnm o kdr istiyemki kaç aydr anlatamam her ay bi ümit . şuanda hala mutlu değilim düşük gibi geliyor korkuyrm yumurtlamadan sonra 13. Günüm falan bugun
kalırsa bende de havalara uçma durumu yok.. hala böyle bi hissiz şekilde beklemedeyim. 2-3 hafta sürer bu ikimizde de

İnş güzel haber alırsın cnm
Uzun zamandır bekleyenler varken benm okadar beklentim olmasada insanız heleki kadınız rabbim uzun zamandır bekleyenlere hayırlı haberler nasib etsin inşaallah bende adet olana kada kerkese fetih okuyorum inşaallah rabbim peygamber hürmetine kabul eder

Allah razı olsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah.. eminim benden cok daha uzun süre bekleyen sancılı süreçler geçiren de vardır aramızda ama bende beklediğim 8aydan ziyade daha bekliceğim süreyi düsününce korkuya kapılıyodum.. ama şayet rabbim ona güç kuvvet verir de hayata tutundurursa kendimi cok beklemiş gibi görmicem ve şükredicem 8ay için.. inşallah 8ay değil 8gün bekletmesin rabbim geri kalanlarımızı.. :)

Amin canım inşaallah kucağına aldığında bu gübleru gülümseyerek hatırlarsın

Canım benim için de dua eder misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…