Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
batıma 5 gün var canım ve bu sabah yaptım
Daha çok varmış ooo biz ikigün öncesi yaptık negatif çıktı ama bekliyorum şahsen ben adwt belirtim hiç yok bir haftadır karnında damarların atışını fazla hissediyorum ama ikigündür aşırı tansiyonum düşük demekki habire baş dönmesi yaşıyorum hayırlısı bakalım çok sık tansiyonum düştüğü için normal sayıyorum sende sakin ol adet olana kadar yok diyemezsin idrar testi garanti değil ki yengem adetten iki hafta sonra test yapmıştı negatifti ama sadece kanda göründü işte beklemen daha hayırlı fazla aceleci davranıyoruz

Haklısın kuzum da işte umutlanmak istemiyorum sonra kötü oluyor. Ama son ümit batıma kadar bekliycem zaten başka da çarem yok

Haklısın kuzum da işte umutlanmak istemiyorum sonra kötü oluyor. Ama son ümit batıma kadar bekliycem zaten başka da çarem yok
Sabır rabbim sabrı niye vermiş bak çift çizgi çıksa kanda görinmese aksilikten dolayı düşse bu defa hayal kıroklığı artı daha büyük üzüntü olacak rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasib etsin bak bunu dediğimiz için bile belliki zaman var hayırlı olan için

Haklısın canım

Adetim dündü, bugün yaptığım test.. yarın sabah kan vericem inşallah 64 olan değerim katlamıştır.
Kızlar ya ben bukadar koyu çizgiyi ovülasyonda bile görmezken gercekten mucize gibi bişey. Rabbim devamını getirsin inşallah.. bekleyen herkese de kısa zamanda bu çizgileri göstersin

Tebrikler canım inşallah katlanmıştır ferah tut içini.

Tebrikler canım inşallah katlanmıştır ferah tut içini.
sen de içini ferah tut. ben ilişkiden 8gün sonra adete 8gün kala baktırdım yoktu. yok diye ağustosa odaklandım hiç aklıma getirmedim birsürü ağır iş bile yaptım pazara cıktım elimde taşıdım. stadda 10tur yürüyüş yapıp mekik çektim vs. ama 5gün sonra adete 3gün kala elimde kalan testi atmak isterken yapıp atıyım dedim, çünkü kendime söz vermiştim ağustosta test falan yapmicaktım gecikirsem doktora gidicektim. ama pazar sabah o testi yapınca çıktı kanda 18. sen de adet gününü bekle en azından. elinde test varsa sabahları yapmaya devam et. inş bugün yarın görürsün silik bi çizgi..

İnşallah canım ama hiç umudum kalmadı bu sabahtan sonra. İlişkiden sonra 9 gün geçti bugün benim de işte. Elimde hiç yok test bir tane almıştım çıkarsa zaten bunda çıkar diye. Miratech erken gebelik testi ultra hassas yazıyordu 22 lira mıydı neydi. Önerdiğin uygun olan var mı hiç?

Her umutsuzluğun ardonda bir umut gizli çok sen vindim kız nasıl dua ediyorum size anlatamam inşaallah herşey yolunda gidecek elifte umutsuz bekliyor benim gibi ama rabbim daha iyi bilir demi bende ikigon kala yaptım ama yoktu birşey adetimin geçmesini bekliyorum artık ikigin kala çıkmadoysa yaronda ççıkmaz sanıyorum bekliyorum hayırlo olsun nezaman kan vereceksin

Kız bende otuz tl verdim boşa gitti eğer cıkarsa 5 tl liklerde bile çokar demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…