- 13 Ocak 2018
- 512
- 451
- 53
- 36
Kızlar lütfen acil yorumlar mısınız ? Daha önceki testlerde normal marfoloji %60 çıkıyodu bi anda nndn böyle oldu anlamadık daha bugun çıktı bu test diğerini bi kaç hafta önce yaptrmştık
Bu ay kimsenin belirtisi yok sanırımMerhaba ben ayın 26 sonda bir yıllık evli olucam bir aydır doğum kontrol ilacı kullanmıyorum bu ayın 20 sinde adet olmam gerekiyor ama belirtiler nerdeyse hiç yok hep baş ağrısı bel ağrısı kasık rahatsızlığı olurdu bacak kasılmaları da dahil hiç bir belirtim yok sizce bu nornalmidir bu durumda olan varmı bilgi verebilecek
Bu ay kimsenin belirtisi yok sanırım
Valla canım benim de hiç belirtim yok yarın adet günüm acaba hamilemiyim diyorum sonra yok artık diyorum bu ay hamile kalan arkada da sordum adet belirtim yoktu diyorlarne anlama geliyor acaba ben normalde ilk adetimden buyana adet belirtim olur hatta ialç kullanırken bile oluyordu şimdi hiç birşey yok
Hadi inşaallah canım ya fazla bekletmezValla canım benim de hiç belirtim yok yarın adet günüm acaba hamilemiyim diyorum sonra yok artık diyorum bu ay hamile kalan arkada da sordum adet belirtim yoktu diyorlar
Canım geçen hsg çektirdim ovulosyon değerlendirdim gerisini allaha bıraktım umarım tutmusturHadi inşaallah canım ya fazla bekletmez
Rabbim ol deyince oluverir inşaallah demek inşa eden Allah demek bizim hakkımızdada hayırlar inşa etmiştir elbet hayorlı zamanda hayırlı bir evlat nasip ederCanım geçen hsg çektirdim ovulosyon değerlendirdim gerisini allaha bıraktım umarım tutmustur
Âmin inşallah canimRabbim ol deyince oluverir inşaallah demek inşa eden Allah demek bizim hakkımızdada hayırlar inşa etmiştir elbet hayorlı zamanda hayırlı bir evlat nasip eder
Âmin inşallah canim
Canım benim gec döllenme olduğu için çıkmaz.. erken gebelik ve normal test yaptım çıkmadı erken yaptım sanırım pazartesi kan verecemŞimdi senin adona meraklanırom ben test falan aldın mı
Pazarteziye birşey kalmadı inşaallah hayırlı haber alırsın hazer aldpğpnda yazarsan sevinirimCanım benim gec döllenme olduğu için çıkmaz.. erken gebelik ve normal test yaptım çıkmadı erken yaptım sanırım pazartesi kan verecem
Emin olamoyorsan birdaha yaptır az önce arkadaşta dedi geç döllenmede daha geç göronebilir bir hafta geçmesini bekle istersen daha net sonuç alırsın stres falan yaptonsa adetinde gecikmiş olabilirKızlar merhaba. Ben hormon testi yaptırdım. Fakat adet dönemimde değil. Adet bittikten 3 gün sonra yaptırdım. Çıkan sonuçlar yanlış mı olur? Mutlaka adetin 2. Ve 3. Günü mü olmalı? Bir de prolaktin seviyesi kaç olmalı bilgisi olan var mı acaba
Pazarteziye birşey kalmadı inşaallah hayırlı haber alırsın hazer aldpğpnda yazarsan sevinirim
Emin olamoyorsan birdaha yaptır az önce arkadaşta dedi geç döllenmede daha geç göronebilir bir hafta geçmesini bekle istersen daha net sonuç alırsın stres falan yaptonsa adetinde gecikmiş olabilir
Pazarteziye birşey kalmadı inşaallah hayırlı haber alırsın hazer aldpğpnda yazarsan sevinirim
Emin olamoyorsan birdaha yaptır az önce arkadaşta dedi geç döllenmede daha geç göronebilir bir hafta geçmesini bekle istersen daha net sonuç alırsın stres falan yaptonsa adetindeovulosyondan pazartesiye kadar 12 gün geçmiş olacak kanda çıkar sanırım
Yanlış oluyor bende senin gibi yaptım adet öncesi doktor geçersiz saydiKızlar merhaba. Ben hormon testi yaptırdım. Fakat adet dönemimde değil. Adet bittikten 3 gün sonra yaptırdım. Çıkan sonuçlar yanlış mı olur? Mutlaka adetin 2. Ve 3. Günü mü olmalı? Bir de prolaktin seviyesi kaç olmalı bilgisi olan var mı acaba
İbrahim saraçoğlunu izledin mu bu konuda videosu var bence bir göz at prolaktinle ilgili bilgim yok ama merak ettim bende açıp bakıcam şimdiKızlar merhaba. Ben hormon testi yaptırdım. Fakat adet dönemimde değil. Adet bittikten 3 gün sonra yaptırdım. Çıkan sonuçlar yanlış mı olur? Mutlaka adetin 2. Ve 3. Günü mü olmalı? Bir de prolaktin seviyesi kaç olmalı bilgisi olan var mı acaba
Hatta 3.gün gün değerler daha net çıkıyormuşYanlış oluyor bende senin gibi yaptım adet öncesi doktor geçersiz saydi
Çok mutlu olurum canım mümin müminin sevincinide paylaşmalı dimi amaAytanesii haber veririm canım inşallah mutlu bir haber alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?