• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani hiç tatmin olmadim açikcasi sonuclari eline alan herkes anlar hic olmasi gereken degerler diisnda degerim yok .
Başka bir doktordan randevu alip gitmeyi düsünüyorum ... yani bebek planladigimiz ayda hic olmayan bir gecikme olmasi sizce de garip degil mi
Aynen işte bana da garip geldi. Hani 1 -2 günlük bir gecikmeden bahsetmiyoruz ki. Bence de başka bi doktora daha gözük bakalım.

Döngüm bu sekilde ..
Son adet tarihim 10 haziran

Eklentiler

• Screenshot_20180713-115759.png
    Screenshot_20180713-115759.png
    51 KB · Görüntüleme: 23
Ya çok çok ilginç bişey oldu sabah yaptığım testi yıkadım çizgi belirsizleşti ama 5 dakka sonra tekrardan çıktı ama beyaz değil yine çok açık pembe. Kafaayı yicem

Dün erken gebelik testi yapmıştım adetime 4 kala negatif çıkmıştı bugün adet oldum normalde 30-31 günde bir oluyordum bu ay 28. Gün oldum

Son düzenleme:
Ben de senle agustosu beklicem ... bu ay stres yaptik sanirim herkesin döngüsü sapitti
bende bende bende beklicem:) instagram üzerinden bi doktorla tanışmıştım. bi yandan da onla görüşüyorum ben.. gerçekten inanılmaz iç rahatlatan bi dr.
kızlar gercekten doğru söylüyo,
O istediği zaman gelicek merak etmeyin beklendiğini biliyo diyo :) gebelik planladıgınızı unutun ama yumurtlama zamanlarını unutmayın diyo, yani bu konuda bi gözünüz açık bi gözünüz kapalı olucak stres olup aklınıza gebelik tedavi takip gelmesin o acıdan unutun ama tabi yumurtlama günleriniz takibi acısından diğer gözünüz açık olsun diyo :)
ben 24lü ovülasyon testi sipariş vermiş bulundum sabah. gelsin bu ay elimde var diye kullancam. ama aklımdan cıkarmaya calıscam eşime de dicem bebek gözüyle yaklaşmayalım birbirimize bu ay diye.. bu işin tedavisi stres stres stres diyo dktor.. stres yapmayalım biz de inş başarabilirsek..

bende bende bende beklicem:) instagram üzerinden bi doktorla tanışmıştım. bi yandan da onla görüşüyorum ben.. gerçekten inanılmaz iç rahatlatan bi dr.
kızlar gercekten doğru söylüyo,
O istediği zaman gelicek merak etmeyin beklendiğini biliyo diyo :) gebelik planladıgınızı unutun ama yumurtlama zamanlarını unutmayın diyo, yani bu konuda bi gözünüz açık bi gözünüz kapalı olucak stres olup aklınıza gebelik tedavi takip gelmesin o acıdan unutun ama tabi yumurtlama günleriniz takibi acısından diğer gözünüz açık olsun diyo :)
ben 24lü ovülasyon testi sipariş vermiş bulundum sabah. gelsin bu ay elimde var diye kullancam. ama aklımdan cıkarmaya calıscam eşime de dicem bebek gözüyle yaklaşmayalım birbirimize bu ay diye.. bu işin tedavisi stres stres stres diyo dktor.. stres yapmayalım biz de inş başarabilirsek..
Ah keşke elimizde olsa o stres yapmama işi. Yani işte olduğumda halde kafamı dağıtıp adapte olamıyorum.

Merhaba kızlar aylardır bende bekliyorum adete yakın her türlü belirti oluyo valla geçen ay erken gebelik testinde silik çizgi bile vardı hamileyim diyr bi sevinçle kan testine gidiyrm sonuç negatif...
Bu ayda 5 gün var bata saatler geçmiyo eşimde ileri sperm hareketinde düşüklük var yeni öğrendik o ayrı bi şok etkisi yarattı. Moralim yerde yinde bi umut bekliyorum :( testlere bile güvenim kalmadı iki defa aynı durumu yaşadım evde çıktı hastanede yok :(

Veeee beklenenn son adet oldum :) ağustos ayinda görüselim canlar ayy bir rahatlama geldi ayol belirsizlik beni daha cok yipratiyor :)

Kızlar lütfen acil yorumlar mısınız ? Daha önceki testlerde normal marfoloji %60 çıkıyodu bi anda nndn böyle oldu anlamadık daha bugun çıktı bu test diğerini bi kaç hafta önce yaptrmştık

Eklentiler

• 20180713_163002.png
    20180713_163002.png
    328,8 KB · Görüntüleme: 34
Back