- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Aynen işte bana da garip geldi. Hani 1 -2 günlük bir gecikmeden bahsetmiyoruz ki. Bence de başka bi doktora daha gözük bakalım.Yani hiç tatmin olmadim açikcasi sonuclari eline alan herkes anlar hic olmasi gereken degerler diisnda degerim yok .
Başka bir doktordan randevu alip gitmeyi düsünüyorum ... yani bebek planladigimiz ayda hic olmayan bir gecikme olmasi sizce de garip degil mi
Ama kan negatif pooff valla bilemedimAynen işte bana da garip geldi. Hani 1 -2 günlük bir gecikmeden bahsetmiyoruz ki. Bence de başka bi doktora daha gözük bakalım.
Daha önceden düzensizliğin oluyor muydu ? En son ne zaman adet oldun ?Ama kan negatif pooff valla bilemedimesim de kime gitmek istiyorsan al randevu gotureyim yeter ki üzülme dio ...
Bence bu döngüne göre bir kaç gün içinde adet olmalısın. Sen bu haftasonunu da geçir eğer adet olmazsan pazartesi başka doktora gözük istersen.Döngüm bu sekilde ..
Son adet tarihim 10 haziran
Testi mi yıkadın ? Neden? İlk kez duydum yıkandığını.Ya çok çok ilginç bişey oldu sabah yaptığım testi yıkadım çizgi belirsizleşti ama 5 dakka sonra tekrardan çıktı ama beyaz değil yine çok açık pembe. Kafaayı yicem
Hani diyolar ya buharlaşma çizgisiyse teste su damlattıktan sonra silinir diyeTesti mi yıkadın ? Neden? İlk kez duydum yıkandığını.
Öyle mi, ilk kez duydum valla. Bugün kan verebilecek durumdaysan bi kan ver kafan rahat olsun.Hani diyolar ya buharlaşma çizgisiyse teste su damlattıktan sonra silinir diye
Testi yikadin mi ?? Ilk kez duydumYa çok çok ilginç bişey oldu sabah yaptığım testi yıkadım çizgi belirsizleşti ama 5 dakka sonra tekrardan çıktı ama beyaz değil yine çok açık pembe. Kafaayı yicem
Ya yıkamak derken birkaç damla su damlatıyorsun ikinci çıkan çizgi buharlaşma çizgisiyse kaybolur diye yazmışlardı daha önce. Bahsettiğim o :)Testi yikadin mi ?? Ilk kez duydum
Ben de senle agustosu beklicem ... bu ay stres yaptik sanirim herkesin döngüsü sapittiDün erken gebelik testi yapmıştım adetime 4 kala negatif çıkmıştı bugün adet oldum normalde 30-31 günde bir oluyordum bu ay 28. Gün oldum
bende bende bende beklicem:) instagram üzerinden bi doktorla tanışmıştım. bi yandan da onla görüşüyorum ben.. gerçekten inanılmaz iç rahatlatan bi dr.Ben de senle agustosu beklicem ... bu ay stres yaptik sanirim herkesin döngüsü sapitti
Ah keşke elimizde olsa o stres yapmama işi. Yani işte olduğumda halde kafamı dağıtıp adapte olamıyorum.bende bende bende beklicem:) instagram üzerinden bi doktorla tanışmıştım. bi yandan da onla görüşüyorum ben.. gerçekten inanılmaz iç rahatlatan bi dr.
kızlar gercekten doğru söylüyo,
O istediği zaman gelicek merak etmeyin beklendiğini biliyo diyo :) gebelik planladıgınızı unutun ama yumurtlama zamanlarını unutmayın diyo, yani bu konuda bi gözünüz açık bi gözünüz kapalı olucak stres olup aklınıza gebelik tedavi takip gelmesin o acıdan unutun ama tabi yumurtlama günleriniz takibi acısından diğer gözünüz açık olsun diyo :)
ben 24lü ovülasyon testi sipariş vermiş bulundum sabah. gelsin bu ay elimde var diye kullancam. ama aklımdan cıkarmaya calıscam eşime de dicem bebek gözüyle yaklaşmayalım birbirimize bu ay diye.. bu işin tedavisi stres stres stres diyo dktor.. stres yapmayalım biz de inş başarabilirsek..
Benimki Eylül’e kaldı memleketteyim bir ay burdayım oğlumlaBen de senle agustosu beklicem ... bu ay stres yaptik sanirim herkesin döngüsü sapitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?