Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
buluruz rabbimin izniile bir yol sen anlat insülin direncin mi var sorun ne

Canım insülin direncim var mı bilmiyorum. Aralık 1.9 - 23 arasında olmalıymış. Benim 9.4. İnternetten baktım yüksek gözüküyor. Ya da ben bi yanlış baktım ne yapıyım hiç bilemedim

Canım insülin direncim var mı bilmiyorum. Aralık 1.9 - 23 arasında olmalıymış. Benim 9.4. İnternetten baktım yüksek gözüküyor. Ya da ben bi yanlış baktım ne yapıyım hiç bilemedim
yüksekse ona uygun kür var ben bakayım kaç olması lazım

yüksekse ona uygun kür var ben bakayım kaç olması lazım

Daha önce 14.2 daha sonra 10.5 bu yeni tahlilde de 9.4 çıktı. Doktor glukofen diye bir ilaç verdi 1 hafta oldu başlayalı. Ama işe yarar mı, hamileliğe engel mi, fazla kilom da var zaten. Durumlar nedir hiç bilemiyorum

sanırım şuan bizim aramızda daha buna başvuranlar pek olmadıgı için cevapsız kalmaş, ki bende çok yabancıyım bu teste :/
inşallah yolundadır herşey.. çabucak bebiş sahibi olursunuz..
inşallah canım valla beklemek çok zor geçmiyo zaman

Acaba bu çaylar gebelikte bir sorun teşkil eder mi yaa. Engellerse bi de hamile kalmayı zorlaştırırsa onu da düşünüyorum
ikisine de baktım öyle bir yan etkisi yok yanlız yeşil çay içme bunlarla zaten bir aylık kür istersen devam edeblilirsin yasemin sakinleştirme özelliğide var günde birtaneden gazla aynı çayları tüketirsen yan etkisi olmayanda etki eder herşey kararında olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…