hangi testler yapıldı doktorların farketmediği okadar değer var ki birşey olmaz dedikleri istersen resmini at
bakayım hamileliğe engel testler neler onlara ben derim sen bakarsın olurmuCanım 4 sayfa tahlil yapıldı. Hem genel olarak yapıldı hemde hormon için yapıldı. 3 tüp kan 1 de idrar testi yapıldı
buluruz rabbimin izniile bir yol sen anlat insülin direncin mi var sorun ne
bakayım hamileliğe engel testler neler onlara ben derim sen bakarsın olurmu
yüksekse ona uygun kür var ben bakayım kaç olması lazımCanım insülin direncim var mı bilmiyorum. Aralık 1.9 - 23 arasında olmalıymış. Benim 9.4. İnternetten baktım yüksek gözüküyor. Ya da ben bi yanlış baktım ne yapıyım hiç bilemedim
aç ve tok ikiside bakıldı mıCanım insülin direncim var mı bilmiyorum. Aralık 1.9 - 23 arasında olmalıymış. Benim 9.4. İnternetten baktım yüksek gözüküyor. Ya da ben bi yanlış baktım ne yapıyım hiç bilemedim
yüksekse ona uygun kür var ben bakayım kaç olması lazım
aç ve tok ikiside bakıldı mı
inşallah canım valla beklemek çok zor geçmiyo zamansanırım şuan bizim aramızda daha buna başvuranlar pek olmadıgı için cevapsız kalmaş, ki bende çok yabancıyım bu teste :/
inşallah yolundadır herşey.. çabucak bebiş sahibi olursunuz..
insülin direncin var ama saraçoğlunun kürü vardı bunla ilgiliAçken bakıldı canım. Tok olana bakılmadı
insülin direncin var ama saraçoğlunun kürü vardı bunla ilgili
bunu bir dene yasemin çayını öneriyor
insülin direncin var ama saraçoğlunun kürü vardı bunla ilgili
bunu bir dene yasemin çayını öneriyor
konuyu izle sonra dene sinirli otta var ba sabah yasemin akşam sinirli otu kullanTamam canım deniycem çok teşekkür ederim
konuyu izle sonra dene sinirli otta var ba sabah yasemin akşam sinirli otu kullan
FSH,LH,ESTRADİOL,AMH bunlara baksana bi AM özelliklebakayım hamileliğe engel testler neler onlara ben derim sen bakarsın olurmu
ikisine de baktım öyle bir yan etkisi yok yanlız yeşil çay içme bunlarla zaten bir aylık kür istersen devam edeblilirsin yasemin sakinleştirme özelliğide var günde birtaneden gazla aynı çayları tüketirsen yan etkisi olmayanda etki eder herşey kararında olmalıAcaba bu çaylar gebelikte bir sorun teşkil eder mi yaa. Engellerse bi de hamile kalmayı zorlaştırırsa onu da düşünüyorum
normal değerleriyle beraber yazsan daha iyi olur birdahakine amh ni de baktır bunun düşüklüğünde tüp bebek bile tutmuyormuş hamilelikte zor olur düşünseneFsh: 3.42
Lh: 13.58
Estradiol: 134
Diğerleri yok canım test sonuçlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?