Aynen canım hemen kalmıştım oğlumda sonra 3 sene eşim korundu ben ne ilaç ne de başka bir şey kullandımYaa ilkinde ne takip be.ovulasyon ne gec dollenme hic bisey bilmiyordum bir gun korunmaduk oyle oglum oldu ... bunu da oyle olur diye dusunuyordum bu 2. Ay bekliyorum heycan yaptim... bu isin sırrı rahat olmak bence ve olcaksa oluyor
Çok teşekkür ederim canım. Hani bir süre bekle tekrar bak falan diye mesajlar okuyumca acaba 1-2 kullanımlık mı dedimEvet canim tek seferlik
5. Gün adetimin gecikmesinin pazar günü kan testi yaptim.negatif ciktiAynen canım hemen kalmıştım oğlumda sonra 3 sene eşim korundu ben ne ilaç ne de başka bir şey kullandım
2.ay benimde erken gebelik testinde negatif çıktı
Canım bi resim atsana bakalım bizde. Hem belki daha idrara tam geçmediği içinde silik çıkmış olabilir.Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum şimdi ben sabah predictor yaptım çizgi çıktı ama inanılmaz silik yani zar zor görüyorum. Adetime 5 gün kaldı. Hamilelik olsa daha net çıkardı herhalde dimi?
Yok silik cikmasi hamilelik icin yeterli canımKızlar günaydın bişey sormak istiyorum şimdi ben sabah predictor yaptım çizgi çıktı ama inanılmaz silik yani zar zor görüyorum. Adetime 5 gün kaldı. Hamilelik olsa daha net çıkardı herhalde dimi?
Canım bi resim atsana bakalım bizde. Hem belki daha idrara tam geçmediği içinde silik çıkmış olabilir.
Resim attım canım bi bakr mısın.Yok silik cikmasi hamilelik icin yeterli canım
Bende gördüm işte o çizgiyi 5 gün var bata. Buharlaşma çizgisi olsa beyaz olurdu dimi? Bide resimde daha belirsiz ben burda bakınca biraz daha netValla ben çok silik bir çizgi görüyorum. İstersen bir kaç gün sonra tekrar et. Bat a kaç gün var.
Ben gördüm cizgiyi hayirlisi olsun canimResim attım canım bi bakr mısın.
Sanırım şuan çok yeni. Bekledik bekledik 5 gün daha bekleyelim de tam belli olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Gebelik olmasa o siliklik hiç çıkmayadabilirdi.Bende gördüm işte o çizgiyi 5 gün var bata. Buharlaşma çizgisi olsa beyaz olurdu dimi? Bide resimde daha belirsiz ben burda bakınca biraz daha net
İnşallah canım inşallah 10 aydır bekliyorum çünküBen gördüm cizgiyi hayirlisi olsun canim
Aynen biraz daha sabretmek lazım umarım bu çizgi yanıltmaz beni. Hani diyolarya buharlaşma çizgisi filan ama bu beyaz değil bildiğin pembeSanırım şuan çok yeni. Bekledik bekledik 5 gün daha bekleyelim de tam belli olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Gebelik olmasa o siliklik hiç çıkmayadabilirdi.
Yok canım beyaz değil bu. Değerlerin arttıkça daha da koyulaşacak inşallah.İnşallah canım inşallah 10 aydır bekliyorum çünkü
Aynen biraz daha sabretmek lazım umarım bu çizgi yanıltmaz beni. Hani diyolarya buharlaşma çizgisi filan ama bu beyaz değil bildiğin pembe
Umarım. Yinede çok heveslenmek istemiyorumYok canım beyaz değil bu. Değerlerin arttıkça daha da koyulaşacak inşallah.
Benimde ovulosyon döneminde çok az akıntıyla kan gelmişti döllenmeden mi acaba diye düşünmüştümBenim oluyo bazi aylar catlamami ordan anliyom
E niye böyle geçikme olmuş o zaman. Mevsimsel mi acaba?Arkadaşlae bugün jinekologa gittim kist miyom hic birsey yok dedi .. kan tahlillerimi yapti hic deger alani disinda sonucum yok masallahim var yani :)) beta hcg negatif ..
Ama adet olmadım 8 yillik evliyim hic boyle bjr sey yasamadim kist miyom da yok dedi eee nerde benim yumurtalarim :)) adet sökturücü vereyim istersen dedi istemiyorum yahu ...
Baska bahara kaldi umudumuz ... bir de adet olsam iyi olucak
Yani hiç tatmin olmadim açikcasi sonuclari eline alan herkes anlar hic olmasi gereken degerler diisnda degerim yok .E niye böyle geçikme olmuş o zaman. Mevsimsel mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?