• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeliğin oluşmaması için herhangi bir neden var mi seninde sebepsiz mi olmuyor
Sağ tüp tikali çıktı rahim filminde çekim sırasında 3 sefer daha ilaç verip tüpün açılmasını sağlamışlar . Filmden sonra bir sefer adet oldum bir sonra ki ay hamileydim . Olursa şimdi ikinci olacak inşallah

İbrahim saraçoğlunu izledin mu bu konuda videosu var bence bir göz at prolaktinle ilgili bilgim yok ama merak ettim bende açıp bakıcam şimdi

Bakıyım canım şimdi çok sağol. Aslında internetten okudum prolaktin seviyesi yüksek olanlarda adet düzensizliği ve yumurtaların çatlamaması durumu söz konusuymuş. Çok şükür bende bu durumlar yok. Ondan dolayı yüksek değildir diye düşünüyorum ama tabi bu sadece bi düşünce

Kızlar merhaba. Ben hormon testi yaptırdım. Fakat adet dönemimde değil. Adet bittikten 3 gün sonra yaptırdım. Çıkan sonuçlar yanlış mı olur? Mutlaka adetin 2. Ve 3. Günü mü olmalı? Bir de prolaktin seviyesi kaç olmalı bilgisi olan var mı acaba
senin prolaktin kaç normalde 25 lerde olması gerekiyormuş

ibrahim saraçoğluna hamilelik konusunda çok dua eden var bu ay olmazsa bi tahlil yaptırıcam bende bu değerlerime baktırıcam inşaallah

Sağ tüp tikali çıktı rahim filminde çekim sırasında 3 sefer daha ilaç verip tüpün açılmasını sağlamışlar . Filmden sonra bir sefer adet oldum bir sonra ki ay hamileydim . Olursa şimdi ikinci olacak inşallah
Senin yine 1 tane varmis allah bağışlasın

Canım çok rahatlattın beni. Tekrar test yaptırmama gerek var mı sence? Ultrasonla bakıldı doktor sıkıntı yok ama tedbir anaçlı testleri yaptır dedi ondan yaptırdım
hangi testler yapıldı doktorların farketmediği okadar değer var ki birşey olmaz dedikleri istersen resmini at

Back