Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ne kadardır evlisin ilk bebek mi bekliyorsunÇok mutlu olurum canım mümin müminin sevincinide paylaşmalı dimi ama
Gebeliğin oluşmaması için herhangi bir neden var mi seninde sebepsiz mi olmuyorRahim filmi öncesi bana da doktor 2 ya da 3 günüydü sanırım o zaman yapmıştı hormon testini . Adet bittikten 2 gün sonra da rahim filmi çekilmiştim
Sağ tüp tikali çıktı rahim filminde çekim sırasında 3 sefer daha ilaç verip tüpün açılmasını sağlamışlar . Filmden sonra bir sefer adet oldum bir sonra ki ay hamileydim . Olursa şimdi ikinci olacak inşallahGebeliğin oluşmaması için herhangi bir neden var mi seninde sebepsiz mi olmuyor
Yanlış oluyor bende senin gibi yaptım adet öncesi doktor geçersiz saydi
bir yıllık evliyim bir aydır ilaç kullanmıyorum nasipse bende bebek istiyorum rabbimden bir yılım bu ayın 26 sında dlolacak inşsaallah çocuğum yok ilk olacakSağol canım ne kadardır evlisin ilk bebek mi bekliyorsun
İbrahim saraçoğlunu izledin mu bu konuda videosu var bence bir göz at prolaktinle ilgili bilgim yok ama merak ettim bende açıp bakıcam şimdi
senin prolaktin kaç normalde 25 lerde olması gerekiyormuşKızlar merhaba. Ben hormon testi yaptırdım. Fakat adet dönemimde değil. Adet bittikten 3 gün sonra yaptırdım. Çıkan sonuçlar yanlış mı olur? Mutlaka adetin 2. Ve 3. Günü mü olmalı? Bir de prolaktin seviyesi kaç olmalı bilgisi olan var mı acaba
Inşallah canım allah hayırlısını nasip etsin herkesebir yıllık evliyim bir aydır ilaç kullanmıyorum nasipse bende bebek istiyorum rabbimden bir yılım bu ayın 26 sında dlolacak inşsaallah çocuğum yok ilk olacak
senin prolaktin kaç normalde 25 lerde olması gerekiyormuş
Canım adet olmadan yapılan tahliller geçersiz ben adet olmadan yaptırdım prolaktin hormonu yüksek çıktı adetliyken gittim değerlerim normal çıktısenin prolaktin kaç normalde 25 lerde olması gerekiyormuş
Inşallah canım allah hayırlısını nasip etsin herkese
amin inşaallah canımInşallah canım allah hayırlısını nasip etsin herkese
gayet iyi bence ben tahlilleri okumayı çok severimCanım 17.65 çıkmış. Testin aralığı da 5.18 - 26.53 aralığında olması gerekiyor yazıyo. Ama tabi ben aralıkta da olsa o atalığa yakın mı uzak mı nasıl olması gerekiyor bilmiyorum
Senin yine 1 tane varmis allah bağışlasınSağ tüp tikali çıktı rahim filminde çekim sırasında 3 sefer daha ilaç verip tüpün açılmasını sağlamışlar . Filmden sonra bir sefer adet oldum bir sonra ki ay hamileydim . Olursa şimdi ikinci olacak inşallah
gayet iyi bence ben tahlilleri okumayı çok severim
hangi testler yapıldı doktorların farketmediği okadar değer var ki birşey olmaz dedikleri istersen resmini atCanım çok rahatlattın beni. Tekrar test yaptırmama gerek var mı sence? Ultrasonla bakıldı doktor sıkıntı yok ama tedbir anaçlı testleri yaptır dedi ondan yaptırdım
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahSenin yine 1 tane varmis allah bağışlasın
buluruz rabbimin izniile bir yol sen anlat insülin direncin mi var sorun neKızlar bir de insülin direncinden anlayan var mı aranızda?