Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki not etmene gerek kalmaz :)) benim gecikmenin 4. Günü sabretmekte zorlaniyorum adet olucakmiskm gibi goguslerim sis ve gergin ... ya stres yaptim da ondan gecikti ...

senin listede niye bat 13temmuz yazıyo buarada..?
bence sende var ama bişeyler ya. sen kanda baktırdığında adete 1 gün kalamıydı ozaman?
asıl bahsettiğimiz geç döllenme sende olabilir işte.
ben düşükten sonra 2 kere 25günde bir, iki kere de 31günde bir adet oldum. sadece geçtiğimiz ay eski düzenime döndüm 28günde oldum. bu ay yine 25günde olursam bu pazara olurum gibi. en geç çarşamba olcam..

Canim 9 du ya benim sonra burda arkadaslar 13 yaz en grc adet oldugun günü bi kere 35. Gün gelmisti .. o yüzden 13 yazdim ... ama normalde 29 uncu gun geliyor .. kana baktiridgimda adetten 1 gün onceydi canim

Canim 9 du ya benim sonra burda arkadaslar 13 yaz en grc adet oldugun günü bi kere 35. Gün gelmisti .. o yüzden 13 yazdim ... ama normalde 29 uncu gun geliyor ..

peki sen şuan beklerken bişeyler yapıyomusun idrar testi vs. gecikmeyi nekadar daha beklicen ben dayanamaz her geciken gün kana başvururdum :)))
buarada netten hangi siteden alıyosunuz ovülasyon testini.
ben son 5 ayda okadar cok kullandm ki 5i 28lira eczanede. servet harcadım eşim çok ucuz sanıyo :))) hepsi de duruyo merakımdan aksam saycam :))

Hic ovulasyon testi kullanmadim eminecim bilmiyorum.. kullanmayi da dusunmuyorum o beni strese sokar ... pazartesine kadar bekliycem kan vermek icin ... gec dollenmeydi oglumda bu da boyle olcak gibi bir his var icimde

Hic ovulasyon testi kullanmadim eminecim bilmiyorum.. kullanmayi da dusunmuyorum o beni strese sokar ... pazartesine kadar bekliycem kan vermek icin ... gec dollenmeydi oglumda bu da boyle olcak gibi bir his var icimde

İşte insan bikere anne olunca daha bi farklı bakış açısıyla yaklaşıyo olaya ::)
Yani kullanmayım dicem ama busefer de yumurta takibi yaptırmak zorunda hissederim onu da hiç istemiyorum niyeyse. Önümüzdeki ay sırf bu ayla aynı olcakmı 13.gün koyu olcakmı bunu merak ediyorum oyüzden yaparım test ama bakalm dün gece düsündüm biraz. Ya niye böyle kafaya takıyorum ki dedim. 1 ay umursamasak boş geçsek nezaman canımız isterse ozaman yapsak diğer aya gerekirse yine takip ederek devam ederiz diyorum.. bizi asıl bu çabamız yıpratıyo farkında değiliz. Ama eminim bi oğlum olsa ikinciyi çok rahat kafayla yapardım bende :)

Yaa ilkinde ne takip be.ovulasyon ne gec dollenme hic bisey bilmiyordum bir gun korunmaduk oyle oglum oldu ... bunu da oyle olur diye dusunuyordum bu 2. Ay bekliyorum heycan yaptim... bu isin sırrı rahat olmak bence ve olcaksa oluyor

Yaa ilkinde ne takip be.ovulasyon ne gec dollenme hic bisey bilmiyordum bir gun korunmaduk oyle oglum oldu ... bunu da oyle olur diye dusunuyordum bu 2. Ay bekliyorum heycan yaptim... bu isin sırrı rahat olmak bence ve olcaksa oluyor
bence de öyle ya. daha 2.denemenmiş bence de bikere olduğunu da gördün sonuçta. en kötü ağustosta olucaktır inş. eşim de geçen gün bana onu soruyo. ya bu hani diyolarya bikere korunmadık bebek oldu diyenler nası oluyo ya diyo :)) garibim 8aydır böyle benle uğraşınca:))
ama bana en azından olduğunu gördün ocakta diyolar. içim rahat oluyo böyle düşününce ama bikere düşük yapıp ondan sonra 2 yıl cocugu olmayanları falan okuyunca içim bi sıkılıyo..

bunu yeni gördüm:)) düşünce yoluyla :))) ozaman yallah beylere

Ben internet sitesinden 20 ovulasyon ve 5 gbelik testi hediyeli 25 tl almistim.

Yarin yani 13 u beklenen gunumdü ama daha dun geceden sarı lekelenme bugun de yine lekelenmem oldu.bu sefer erkenden geliyorum sinyali çaktı :)

Al beenden de okadar G Gulsah91
Kizlar aksama kalmaz kirmizilari gorurum been sanirim..lekelenmeye basladim..

Artik gelecek aylarda olursa olur..sene basinda istedik
mart_mayis arasi dis gebelikti gecirdim. Tüpümün biri Yok aldilar..
Sol taraftan yumurtlarsam hamile kalabilirim o yüzden benimki sürecek gibi duruyor.. Gelecek Ay tatildeyiiz düsünmeye first kalmaz bebegii
Düsünmezsen olur derer yaa :)
Ins. Agustosda guzel haber veririim bendee :)

düşünmeyince oluyor galiba. arkadaşıma doktoru hamile kalman zor hatta planladığında tüp bebek bile önerebilirim demişti. o yüzden korunma. olursa da uğraşmadan olduğu için şanslısın demişti. kız ertesi ay hamile kaldı.

dışgebelik geçirirken benim gibi birini aradım durdum atlattıktan sonra sürekli karsılasıyorum :) bende 0cak-mart arası 2 ay cektim o süreci.. inşallah bekletmeden gelirler :)

Bakarsin tatil iyi gelir.Ordan iki canli donersin.cunku tatil iyi geliyomus.ayrica tek tuple cok rhat kalanlar biliyorum.uzulme.

dışgebelik geçirirken benim gibi birini aradım durdum atlattıktan sonra sürekli karsılasıyorum :) bende 0cak-mart arası 2 ay cektim o süreci.. inşallah bekletmeden gelirler :)

Oylemi :) Ben o ara bayagi kotuydum Moral 0di girmedim nete. Sonradan
cevremde duydugum ve nette Okudugum guzel hikayeler ilham oldu biraz da olsa Moralimi düzeltti canim.. Hic olmadii tüp bebek tedavisi olucak careler tükenmez tip ilerledi.. O yüzden takmamaya caliscam Tatilde. Ovulasyonla takip de etmicem zaten.. Etrafta cocugu olanlar bakiyorum ortalama 6 ay beklemisler .. Olur dualarimizla canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…