• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakarsin tatil iyi gelir.Ordan iki canli donersin.cunku tatil iyi geliyomus.ayrica tek tuple cok rhat kalanlar biliyorum.uzulme.

Eveeet umarim tesekkür ederim! Hepimiz Cift cizgi ve guzel haber lee donelim Agustosda. Saglikla!
Ovulasyonla takip fln yapma firsatim olmayacak.. gormedigim yerlere gidecegim kafamda dagilir orda ve Rahat olurum insallah tutarr

Eveeet umarim tesekkür ederim! Hepimiz Cift cizgi ve guzel haber lee donelim Agustosda. Saglikla!
Ovulasyonla takip fln yapma firsatim olmayacak.. gormedigim yerlere gidecegim kafamda dagilir orda ve Rahat olurum insallah tutarr
Ins ins amaaaan bosver :) bir ay da takip ederek olmasin icinden geldigi gibi olsun.Birde boyle denemis ol :)

Oylemi :) Ben o ara bayagi kotuydum Moral 0di girmedim nete. Sonradan
cevremde duydugum ve nette Okudugum guzel hikayeler ilham oldu biraz da olsa Moralimi düzeltti canim.. Hic olmadii tüp bebek tedavisi olucak careler tükenmez tip ilerledi.. O yüzden takmamaya caliscam Tatilde. Ovulasyonla takip de etmicem zaten.. Etrafta cocugu olanlar bakiyorum ortalama 6 ay beklemisler .. Olur dualarimizla canim..
evet bana da düşükten sonra ilk 3 ay şans daha yüksek dediler ama dışgebelik olunca zaten kafadan 2 ay boş geçti. inşallah ağustosta hepimiz havalara uçarız ani bi haberle :))

Kızlar ben işin içinden çıkamadım ne zaman pik olmuş sizce. 0C4F0ABB-63E1-46C6-BED7-0CE2ED8CDE31.jpeg

Kızlar bi bakar mısınız var mı bişey

Eklentiler

• A221C739-9DD3-4395-98C0-5A5E5470E8D5.jpeg
    A221C739-9DD3-4395-98C0-5A5E5470E8D5.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 55
Al beenden de okadar G Gulsah91
Kizlar aksama kalmaz kirmizilari gorurum been sanirim..lekelenmeye basladim..

Artik gelecek aylarda olursa olur..sene basinda istedik
mart_mayis arasi dis gebelikti gecirdim. Tüpümün biri Yok aldilar..
Sol taraftan yumurtlarsam hamile kalabilirim o yüzden benimki sürecek gibi duruyor.. :KK43: Gelecek Ay tatildeyiiz düsünmeye first kalmaz bebegii
Düsünmezsen olur derer yaa :)
Ins. Agustosda guzel haber veririim bendee :)
Canım biz 4 kardeşiz annemin bizden önce bir dış gebesi olmuş tek tüpünü almislar hepimiz tek tüpüyle olduk sıkıntı yapma olur insallah

Kızlar çok acemiyim o yüzden soracağım soruyu mazur görün:oops: Bu testler tek kullanımlık değil mi? Yani bi sefer yapıp çöpe mi atılıyor?

Back