- 28 Ekim 2017
- 87
- 85
- 8
- 36
Benimkide kokusuz bakalim gelmedi daha surekli degilde ara ara sag kasikta ozellikle batma ve agri oluyor oyle goguslerimde damarlanma cok yok uclari hasas sadece cuma ya kadar beklicem gelmezse gidicem artik dr. Sizin ilk mi yani varmi hic cocugunuzKokusuz beyaz bir akintim var ara ara ...
Sut kivaminda dedigin akintinla birlikte kasinti ve yanma varmi varsa mantardir cunku ben ogluma gebeligimde doguma kadar bunu yasadimİdrardan sonra gelen süt kıvamındaki mantara yordugum beyaz akıntı dısında bende de sarı kokusuz akıntı var, normalde olmazdı pek..
4 yaşında bir oglum var :) ama heycan ayni heycanBenimkide kokusuz bakalim gelmedi daha surekli degilde ara ara sag kasikta ozellikle batma ve agri oluyor oyle goguslerimde damarlanma cok yok uclari hasas sadece cuma ya kadar beklicem gelmezse gidicem artik dr. Sizin ilk mi yani varmi hic cocugunuz
Canim benim gibi olma da bak kan negatif geldi ama hala.adet olmadim garip duygular icindeyimSabretmek aslında kolay da... şeytan mı melek mi hangisinin sesiyse git @Humeyra000 gibi 6gün kala kanda baktır diyo :)) cıkmazsa hiç olmazsa kalan günleri umutla beklemem adeti beklerim.. ama yinede inşallah tutabilirim kendimi,
Allah sana bagislasin herzaman ayni tabi benimde 10 yasini dolduracakti4 yaşında bir oglum var :) ama heycan ayni heycan
Canim leketi takip et devam etmezse cuma gunu test yaparsinKizlar bugün adet günüm kahve leke geldi az bisey gebelik testinde negatif yerleşme bugün oluyosa ne zaman test de çıkar ovulasyon testinden anlayan varmi o lh ile anlasiluyomus
Cuma çıkar ins test de Teşekkürler cnmCanim leketi takip et devam etmezse cuma gunu test yaparsin
Canim benim gibi olma da bak kan negatif geldi ama hala.adet olmadim garip duygular icindeyim
Yaa benimki de gelicek de gelene kadar hayaller hayaller ... bugünde gelmeze 2 gun gelmemiş olucak
Kizlar bugün adet günüm kahve leke geldi az bisey gebelik testinde negatif yerleşme bugün oluyosa ne zaman test de çıkar ovulasyon testinden anlayan varmi o lh ile anlasiluyomus
Benim adetim de gelmiyor ben napimben cuma günü kanda baktırırım sanırım. adete 4-5 gün kala yani. çünkü yoksa da adeti görerek öğrenmeyi istemiyorum kanda bakıp olmadığını görüp gelicek olan adeti beklemek istiyorum..
Benim adetim de gelmiyor ben napim(
Canim pazar gunu acilden kan veerdim 50 tl negatiff :)) cuma ya kadar bekliycem cuma da gelmezse idrar tahlili yaparim baktim olmuyorum pazartesi kan testi veririm ....Bence yarın aynı saatte ikimiz de kan verelim :)))
Canim pazar gunu acilden kan veerdim 50 tl negatiff :)) cuma ya kadar bekliycem cuma da gelmezse idrar tahlili yaparim baktim olmuyorum pazartesi kan testi veririm ....
İkinci çizgi çıkmış hayırlısıyla hamişsin
O dandik denilen testlerin daha doğru tespit ettiğini çok gördük Doğru olabilir. Sabah ilk idrarda tekrar deneyin. Ayrıca bozuk testte kontrol çizgisi sorunlu oluyor diye biliyorum. Gerçi adete de çok varmış ama bilemedimAma şöyle mümkün değil, sırf adete 3-4gün kala kanda baktırcam diye elimdeki erken gebelik testini bu sabah yaptım hayalet çizgi dedikleri gibi bişey bile belirmedi tertemiz tek çizgi cıktı:) Aksamında yaptığım 5liralık testin hemde adetten 7-8gün önce böyle çıkması imkansız..
Hemde dağılma var gibi zaten..
Emineeee hamilesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?