Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kokusuz beyaz bir akintim var ara ara ...
Benimkide kokusuz bakalim gelmedi daha surekli degilde ara ara sag kasikta ozellikle batma ve agri oluyor oyle goguslerimde damarlanma cok yok uclari hasas sadece cuma ya kadar beklicem gelmezse gidicem artik dr. Sizin ilk mi yani varmi hic cocugunuz

Benimkide kokusuz bakalim gelmedi daha surekli degilde ara ara sag kasikta ozellikle batma ve agri oluyor oyle goguslerimde damarlanma cok yok uclari hasas sadece cuma ya kadar beklicem gelmezse gidicem artik dr. Sizin ilk mi yani varmi hic cocugunuz
4 yaşında bir oglum var :) ama heycan ayni heycan

Canim benim gibi olma da bak kan negatif geldi ama hala.adet olmadim garip duygular icindeyim

Kizlar bugün adet günüm kahve leke geldi az bisey gebelik testinde negatif yerleşme bugün oluyosa ne zaman test de çıkar ovulasyon testinden anlayan varmi o lh ile anlasiluyomus

Canim benim gibi olma da bak kan negatif geldi ama hala.adet olmadim garip duygular icindeyim

ben cuma günü kanda baktırırım sanırım. adete 4-5 gün kala yani. çünkü yoksa da adeti görerek öğrenmeyi istemiyorum kanda bakıp olmadığını görüp gelicek olan adeti beklemek istiyorum..

Yaa benimki de gelicek de gelene kadar hayaller hayaller ... bugünde gelmeze 2 gun gelmemiş olucak

En azından benimki boş yere sevindirmedi de hemen geldi sağılsun regl diye teselli oldum :) yok ya ben tek ilişkiyle olmayacağınu biliyorum da işte öylesine denedim. O tek ilişkiyşe 1 kere oldu daha olmaz :)
Adet bitaşn de şu ağrılar için dr a gidicem hemde yumurtalara baktırırım ne var ne yok.
Gün aşırı ilişki, bel altına yastık, yarım saat falan yatarım falan olur inşallah ya bakalım sağlık olsun zaten bu ay taşınma maşınma uğraşıxaz hem kafamda dağılır

Kizlar bugün adet günüm kahve leke geldi az bisey gebelik testinde negatif yerleşme bugün oluyosa ne zaman test de çıkar ovulasyon testinden anlayan varmi o lh ile anlasiluyomus

eğer adetiniz normalde de ilk önce kahve leke şeklinde geliyosa beklemelisiniz, ama sizi şaşırttıysa adet sancısı normale göre farklıysa kahve leke koyu kırmızıya dönmüyosa çoktan kanda belli olmuştur gebelik varsa.. benim ilkinde yerleşme kanamasıydı çünkü.. 3gün sürdü pembe ve kahve karışık geldi ağrı da cok fazla olmadı.. adetin 3. günü kanda öğrenmiştim gebeliği.. sonra düşükle sonuçlandı..

Canim pazar gunu acilden kan veerdim 50 tl negatiff :)) cuma ya kadar bekliycem cuma da gelmezse idrar tahlili yaparim baktim olmuyorum pazartesi kan testi veririm ....

Yarın üstünden 4gün geçmiş olucak ama :)) tabi bekleyebiliyosan bence de bekle.. bende cuma direk kanda baktırma düşüncesindeyim. 20liraya direk özelde baktırıyorum 45dk sürmeden sonuç sitesine düşüyo hastanenin..

İkinci çizgi çıkmış hayırlısıyla hamişsin

Ama şöyle mümkün değil, sırf adete 3-4gün kala kanda baktırcam diye elimdeki erken gebelik testini bu sabah yaptım hayalet çizgi dedikleri gibi bişey bile belirmedi tertemiz tek çizgi cıktı:) Aksamında yaptığım 5liralık testin hemde adetten 7-8gün önce böyle çıkması imkansız..
Hemde dağılma var gibi zaten..

O dandik denilen testlerin daha doğru tespit ettiğini çok gördük Doğru olabilir. Sabah ilk idrarda tekrar deneyin. Ayrıca bozuk testte kontrol çizgisi sorunlu oluyor diye biliyorum. Gerçi adete de çok varmış ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…