Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar adete 10 gün kala ovulosyon gerçekleşti ne zaman kan testi yapmam gerekir bata 4 gün var lütfen biri yardımci olsun

merhaba kizlar adete 10 gün kala ovulosyon gerçekleşti ne zaman kan testi yapmam gerekir bata 4 gün var lütfen biri yardımci olsun

Ovülasyon ortalama 14gün önce oluyo sizinki biraz geç olmus 10gün kala. Yani 6gün önce.. bence siz pazartesi baktırmalısınız yani o da bi nevi adetiniz beklediğiniz gün gelmezse ogün..

ozaman muhtemel yumurtlama gününüz bugün oluyo sanırım dimi..
Evet kuzum aynen öyle değerlendirdik bakalım dün pik olmuştu ovulasyon testim ama pik olup silikleşmeye başlayınca çatlıyormuş yumurta bizde o yüzden bu günü değerlendirdik. Aslında eşim ovulasyon testi yapmamı istemiyor dahada strese giriyoruz diyor akışına bırak spontan bir şekilde beraber olalım diyor ama işde ben duramıyorum gizli gizli yapıyorum.

Ovülasyon ortalama 14gün önce oluyo sizinki biraz geç olmus 10gün kala. Yani 6gün önce.. bence siz pazartesi baktırmalısınız yani o da bi nevi adetiniz beklediğiniz gün gelmezse ogün..
Sağol canım benim adet belirtim hiç yok adeti bekliycem bakalım umarım olmam

Benim eşim de öyleydi başta. Sonra baktı sıpası gelmiyo, şimdi doktor yumurta tabikine aldı diyorum olsun sen de biyandan şu ovü şeyiyle takip et diyo

Sağol canım benim adet belirtim hiç yok adeti bekliycem bakalım umarım olmam

Şu bikaç günde inş pembe bikaç damla kanamanız olmaz. Ben de öğrendiğimde 16ydı. İki gün sonra 29 oldu. 29 cıktıgı gün isyerine gelince hafif sancıyla bikaç damla geldi. Gittim doktora. Düşük önleyici verdi. 3 gün sonra gittiğimizde değer 14tü. Sen bence olabildiğince dinlen stres de yapma inş katlayarak artıcaktır seninki..

Her türlü testi yaptım hsg çektirdim. hiçbir sorun çıkmadı çok şükür ovulasyon testi ile 23 24 25. Günler çift çizgiyi gösterdi umarım tutmuştur

Yaaa civardaki eczanelerden hamilelik testi almaya utaniyorum salak mi bu dicekler :)) kan da veremem suan icin yani eşim baktirdik yok diyor kendini kandirma bence diyor komik duruma duşüyormus gibi geliyorum.... cumaya kadar gelmezse hafta sonu da yazliga gidicem orda da gezerken kafam dagiliyor yine gecen haftaki gibi pazar kan testi yaparim napimm ... ama goguslerim nasil sis nasil gergin anlatamam bel agrim hafifledi

Ufak bi guncelleme yapayim canlar.. yumurta catlamasi ovu testine gore 29-30 haziran gibi oldu.. bat 12-15 arasi olmali ama benim adet olmadan gunler once gogusler siserdi ve en ufak dokunusta agrirdi..
Dun ve ondan once 2-3 gun boyunca ara ara hissetigim sol fallop tupu tarfinda igne batmasi harici bisey yasamadim.. (sag tarafta fallop tupu yok dis gebelikten patladi ve alindi )
Dilerim guzel haber verenlerden biri de ben oluruum..
Pazartesine kadar adet gelmezse sali test yapacagim guzellerim

Gecmis olsun canım... insallah bu ay guzel haber aliriz...

Benimde 2 gün önce kanamam oldu az pembe fakat gerisi gelmedi hala şeffaf akıntım var duphaston ve klomen kullandım ilk defa 4 gün oldu biteli duphaston adet olmazsam kaç gün sonra gitmeliyim sizce doktora?

Benimde 2 gün önce kanamam oldu az pembe fakat gerisi gelmedi hala şeffaf akıntım var duphaston ve klomen kullandım ilk defa 4 gün oldu biteli duphaston adet olmazsam kaç gün sonra gitmeliyim sizce doktora?
Dediginiz ilaclarin hic birini bilmiyorum

Dediginiz ilaclarin hic birini bilmiyorum
Klomen yumurta geliştirici bir ilaç kontrolde 1 yumurtam oluşmuştu ve gebelik oluşursa tutunmaya yardım etsin oluşmazsa adet olursun diye duphaston diye bir ilaç verdi oda biteli 4 gün oldu ama 2 gün önce pembe akıntım oldu

Ins canim sagol.. Bide ilki dis gebelikti ben hic bisey hissetmedim surekli hafif kanamam oldu adetten sonra.. Meger o adet bile degilmis tabii ama.. Bakalim hersey pazartesi belli olur Tamam Mi devammi
aynısını ben de yaşadım ilkte.. ne adet gibiydi ne yok gibiydi 50gün oldu nerdeyse..

Idrar testi yapsaniza :) cikmazsa biraz daha bekleyin kirmizilari gorene kadae umit hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…