Canim.pazar gunu kan testim.negatif cikti benimki biraz ütopyaAy hadi inşallah adım adım bebişe
Arkadaşım pkolu doktor olmaz çocuğun demişti ertesi ay gitti bi gün kala kan verdi < 5 çıktı sonuç yani gebelik yok 5 gün sonra tekrar kan verdi 1000 küsür canım bizde umut edip bekliycez neyapalım inşallah vardır ben 6 gün kala kan verdim < 5 çıktı adetimin geçmesini bekliycem geçerse idrarda bakarım şuan çok sakinim herşey AllahtanKendimi buldum :)) adetten 1 gün once kan testi negatif bakalim sonuç ne olucak
Bende bütün belirtiler fos çıktı :))Bugün adet olmadım allahim konuyu biliyorsun amin ..
Kan testine bile inanmayan bir tek ben miyim ..
Hislerim çok emin kendinden :)
amin inşallah :) benim anlamadığım bi adet sancım var belli belirsiz, ne rahatsız etmeyen ama huzursuz eden cinsten, böyle adete bikaç gün kala yoklaması gibi.. yerleşme falan diye düşünmicem çünkü ona da erken daha 19.günüm bugün. ilk düşüğümde adetin 3.günü hormon testi yaptırim diye gittiğimde 16,48 çıktığında öğrenmiştim zaten o adetim 4.gün sabahı bitmişti ilk defa. ama çok uzun sürmedi önce ikiye katladı sonra düştü sonra da 2 ay boyunca 30-70 arası değerlerde gidip geldi, en sonunda metotreksat iğnesine gerek kalmadan 7 martta tamamen sıfırlanmıştı değer.. ben hafif bi dışgebelik geçirmiştim. allah daha beterinden hepimizi korusun gercekten zor bişey.. dediğiniz gibi de hem anneliği tatmayanlara hemde ikinciyle taçlandırmak isteyenlere tez zamanda versin rabbim :) sizin bat nezaman..
Yaa benimki de gelicek de gelene kadar hayaller hayaller ... bugünde gelmeze 2 gun gelmemiş olucakBende bütün belirtiler fos çıktı :))
Tam 26.günde geldi sağolsun regl saati bile şaşmaz :)) bat ağustos 5.
Hayırlıaı olsun. Seninki inşllah gelmez canım
Pozitif ustteki alttaki dağılmiş olan bozuk test :)) hayirlisi olsun kan testi yaptir.hemenKizlar lutfen acil testlerimi yorumlarmisiniz aksam yaptim silik pozitif sabah yaptim negatif
Bu negatif goremedim cizgi ...Eki Görüntüle 2167135 buda negatif
Sağlık ocagindayim lütfen bana dua edinPozitif ustteki alttaki dağılmiş olan bozuk test :)) hayirlisi olsun kan testi yaptir.hemen
Hayirlisi olsunSağlık ocagindayim lütfen bana dua edin
ay hadi hayırlısı olsun inşallahSağlık ocagindayim lütfen bana dua edin
Dur bakalım adet olana kadar umudumuz var.Canim.pazar gunu kan testim.negatif cikti benimki biraz ütopya
Sağlık ocagindayim lütfen bana dua edin
Yarın 30. Gün geçen 10 hazirandi sat ... yanima ped aldim bugün ne bi lekelenme ne baska bisey ... bundan onceki aylar 29 günde geldi son iki ay .. ondan once 31 gunde geldi ..
ayy hadi inşallah canım ya. gruptan 2.olumlu haber olurSağlık ocagindayim lütfen bana dua edin
Amin canimay hadi hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?