- 13 Ocak 2018
- 512
- 451
- 53
- 36
O dandik denilen testlerin daha doğru tespit ettiğini çok gördük Doğru olabilir. Sabah ilk idrarda tekrar deneyin. Ayrıca bozuk testte kontrol çizgisi sorunlu oluyor diye biliyorum. Gerçi adete de çok varmış ama bilemedim
Emineeee hamilesinnn
Yani erken gözüküyor ama belki tahminden önce yumurtladın Senin yerinde olsam dayanamaz sabah ilk iş bir eczaneden alır yapardım İlk idrar daha doğru o zaman kesinleşmiş olur test hatalı mı diyeBen merakımdan yükledim ama konu dağılmadan şöyle toparlim ozaman :) biraz fazla savurganım. Oyüzden elimdekini idareli kullanim gibi bi özelliğim olmadığı için 1 erken 2 normal gebelik testi vardı. Normalin birini dün sabah yaptım. Hiç çizgi çıkmadı. Erkeni bu sabah yaptım onda da cıkmadı. Şimdi eğlence olsun diye son normali yaptım böyle çıktı. Dünden bugüne bukadar cıkıcanı sanmam hemde 8gün varken. En geç idrarda çıkıyo sonuçta. Adete 1 kala yapmış olsam bi ihtimal dicem. Elimde hiç olmadığı için sabah yapamam ama cuma bi gelsin de olmadı adete 4gün kala cuma direk kanda baktırıyım..
Yani erken gözüküyor ama belki tahminden önce yumurtladın Senin yerinde olsam dayanamaz sabah ilk iş bir eczaneden alır yapardım İlk idrar daha doğru o zaman kesinleşmiş olur test hatalı mı diye
Bence hiç moralini bozma. Örnekleri var hemen idrara geçmeyebiliyor. Adetin geciksin öyle tekrar yaparsın.kızlar bende sabah dayanamayıp test yaptım daha bata 4-5 gün var.. negatif...idrara geçmemiş olabilir dimi. sabah keşke yapmasaydım dedim moralim bozuldu. gece bir rüya gördüm etkisiyle yaptım testi ama şimdi de moralimi bozduğum için pişman oldum
tahmin ettiğim gibi benimki de tek çizgi negatif :))kızlar bende sabah dayanamayıp test yaptım daha bata 4-5 gün var.. negatif...idrara geçmemiş olabilir dimi. sabah keşke yapmasaydım dedim moralim bozuldu. gece bir rüya gördüm etkisiyle yaptım testi ama şimdi de moralimi bozduğum için pişman oldum
teşekkür ederim. aslında beklemem gerektiğini biliyorum ama başkalarından da duymak insanın umudunu yeşertiyorBence hiç moralini bozma. Örnekleri var hemen idrara geçmeyebiliyor. Adetin geciksin öyle tekrar yaparsın.
valla hep idrar testi pozitifse pozitiftir, negatifse aslında pozitif olabilir hata da olabilir derler ama sizden de duyunca demekki bu testlere pek güvenmemek gerekiyor. en temizi adet günü biraz gecikince kan testi yaptırmak. bakalım hakkımızda hayırlısı hepimiz için. belli de olmaz daha çok gün var sizin bata.. inşallah günü geldiğinde görürsünüz çift çizgiyi bu kez doğru olaraktahmin ettiğim gibi benimki de tek çizgi negatif :))
miratech marka bence hep olumlu yönde sonuç veriyo bikaç gün önce burda resmini atan vardı aynı testin, noldu o arkadaş?
E zaten burada birbirimize destek olmak için varızteşekkür ederim. aslında beklemem gerektiğini biliyorum ama başkalarından da duymak insanın umudunu yeşertiyor
valla hep idrar testi pozitifse pozitiftir, negatifse aslında pozitif olabilir hata da olabilir derler ama sizden de duyunca demekki bu testlere pek güvenmemek gerekiyor. en temizi adet günü biraz gecikince kan testi yaptırmak. bakalım hakkımızda hayırlısı hepimiz için. belli de olmaz daha çok gün var sizin bata.. inşallah günü geldiğinde görürsünüz çift çizgiyi bu kez doğru olarak
Kizlar lutfen acil testlerimi yorumlarmisiniz aksam yaptim silik pozitif sabah yaptim negatif
Eki Görüntüle 2167135 buda negatif
Eminecim yaptir merakla bekliyorum ... peki benim hala aset olmamam sat ile bugun arasinda 31 gün oldu??? Pazara kadar bekliyim bari idrar yaptim gece yatarken hayalet cizgi gibi bisey gordum esime gosterdim kahkaha atti burda bisey yok diye napicam boyle belirsizlik daha cok uzuo hamile degilsem adet olayim hamileysem de idrar da ciksin ... yani gec dollenmenin hanginiliskiyle oldugunu bilsem hesap edicem ama bu bir imkansiz :))yok yok ben adet gününü bekleyemem cuma öğle arası baktırcam kararlıyımadetim haftaya çarşamba
Benim 19 temmuz benide ekler misiniz@teacheralla---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
@Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
@Kaim ---- 7 temmuz
@Neic ----7 temmuz
@Sadece02matilda ---7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
@deeploneliness --8 temmuz
Maria26----9 temmuz
Vals_dancer --9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
@yvz13 --- 11 temmuz
@Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
mine8585 -- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz
@Suveybe13 ---16 temmuz
H Humeyra000 --- 16 Temmuz
@Lavinya223 ----15 temmuz
kardelen_08 ----21
Temmuz
@oslem83 ----22 Temmuz
Elanur4206 ---25 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz
Eminecim yaptir merakla bekliyorum ... peki benim hala aset olmamam sat ile bugun arasinda 31 gün oldu??? Pazara kadar bekliyim bari idrar yaptim gece yatarken hayalet cizgi gibi bisey gordum esime gosterdim kahkaha atti burda bisey yok diye napicam boyle belirsizlik daha cok uzuo hamile degilsem adet olayim hamileysem de idrar da ciksin ... yani gec dollenmenin hanginiliskiyle oldugunu bilsem hesap edicem ama bu bir imkansiz :))
Merhaba hanımlar. İki gün önce kan testi yaptırmıştım adetime 6 gün vardı. Sonuç 12 çıkmıştı. Bugün yaptırdım tekrar 22 çıktı fazla bi artış olmuyor. Doktorda kesin hamilesin diyemem dedi. Moralim çok bozuldu şuan. Ağlamak üzereyim. Hemile değilmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?