• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O dandik denilen testlerin daha doğru tespit ettiğini çok gördük Doğru olabilir. Sabah ilk idrarda tekrar deneyin. Ayrıca bozuk testte kontrol çizgisi sorunlu oluyor diye biliyorum. Gerçi adete de çok varmış ama bilemedim

Ben merakımdan yükledim ama konu dağılmadan şöyle toparlim ozaman :) biraz fazla savurganım. Oyüzden elimdekini idareli kullanim gibi bi özelliğim olmadığı için 1 erken 2 normal gebelik testi vardı. Normalin birini dün sabah yaptım. Hiç çizgi çıkmadı. Erkeni bu sabah yaptım onda da cıkmadı. Şimdi eğlence olsun diye son normali yaptım böyle çıktı. Dünden bugüne bukadar cıkıcanı sanmam hemde 8gün varken. En geç idrarda çıkıyo sonuçta. Adete 1 kala yapmış olsam bi ihtimal dicem. Elimde hiç olmadığı için sabah yapamam ama cuma bi gelsin de olmadı adete 4gün kala cuma direk kanda baktırıyım..

Ben merakımdan yükledim ama konu dağılmadan şöyle toparlim ozaman :) biraz fazla savurganım. Oyüzden elimdekini idareli kullanim gibi bi özelliğim olmadığı için 1 erken 2 normal gebelik testi vardı. Normalin birini dün sabah yaptım. Hiç çizgi çıkmadı. Erkeni bu sabah yaptım onda da cıkmadı. Şimdi eğlence olsun diye son normali yaptım böyle çıktı. Dünden bugüne bukadar cıkıcanı sanmam hemde 8gün varken. En geç idrarda çıkıyo sonuçta. Adete 1 kala yapmış olsam bi ihtimal dicem. Elimde hiç olmadığı için sabah yapamam ama cuma bi gelsin de olmadı adete 4gün kala cuma direk kanda baktırıyım..
Yani erken gözüküyor ama belki tahminden önce yumurtladın Senin yerinde olsam dayanamaz sabah ilk iş bir eczaneden alır yapardım İlk idrar daha doğru o zaman kesinleşmiş olur test hatalı mı diye

Yani erken gözüküyor ama belki tahminden önce yumurtladın Senin yerinde olsam dayanamaz sabah ilk iş bir eczaneden alır yapardım İlk idrar daha doğru o zaman kesinleşmiş olur test hatalı mı diye

Benim adetin 12.günü 16-18mm gördü doktor.. 14.günü gittiğimde çatlamış büyük ihtimal dün gece dedi. Yani 13ünde çatlamış. Daha 1 hafta oldu anlican:) aslında benim adetin bittiği gün de oldukça koyu bi çizgi beliriyo. Bu ay da oldu, adetin 6.gününü de degerlendirmiştik 5.günü adet bittiği için ama hem ozaman çatlayıp hemde 13ünde çatlicanı sanmam. 13.gün çatlayan yumurta da hemen döllenip 20.gün idrar testinde bu denli belirgin çıkmaz bence:) ama bende başka markanın bi testini sabah işyerine gitmeden alıp şubede yapıyım bakalm :)

kızlar bende sabah dayanamayıp test yaptım daha bata 4-5 gün var.. negatif...idrara geçmemiş olabilir dimi. sabah keşke yapmasaydım dedim moralim bozuldu. gece bir rüya gördüm etkisiyle yaptım testi ama şimdi de moralimi bozduğum için pişman oldum:kızgın:

kızlar bende sabah dayanamayıp test yaptım daha bata 4-5 gün var.. negatif...idrara geçmemiş olabilir dimi. sabah keşke yapmasaydım dedim moralim bozuldu. gece bir rüya gördüm etkisiyle yaptım testi ama şimdi de moralimi bozduğum için pişman oldum:kızgın:
Bence hiç moralini bozma. Örnekleri var hemen idrara geçmeyebiliyor. Adetin geciksin öyle tekrar yaparsın.

tahmin ettiğim gibi benimki de tek çizgi negatif :))
miratech marka bence hep olumlu yönde sonuç veriyo bikaç gün önce burda resmini atan vardı aynı testin, noldu o arkadaş?

tahmin ettiğim gibi benimki de tek çizgi negatif :))
miratech marka bence hep olumlu yönde sonuç veriyo bikaç gün önce burda resmini atan vardı aynı testin, noldu o arkadaş?
valla hep idrar testi pozitifse pozitiftir, negatifse aslında pozitif olabilir hata da olabilir derler ama sizden de duyunca demekki bu testlere pek güvenmemek gerekiyor. en temizi adet günü biraz gecikince kan testi yaptırmak. bakalım hakkımızda hayırlısı hepimiz için. belli de olmaz daha çok gün var sizin bata.. inşallah günü geldiğinde görürsünüz çift çizgiyi bu kez doğru olarak :dua:

valla hep idrar testi pozitifse pozitiftir, negatifse aslında pozitif olabilir hata da olabilir derler ama sizden de duyunca demekki bu testlere pek güvenmemek gerekiyor. en temizi adet günü biraz gecikince kan testi yaptırmak. bakalım hakkımızda hayırlısı hepimiz için. belli de olmaz daha çok gün var sizin bata.. inşallah günü geldiğinde görürsünüz çift çizgiyi bu kez doğru olarak :dua:

yok yok ben adet gününü bekleyemem cuma öğle arası baktırcam kararlıyım :D adetim haftaya çarşamba

yok yok ben adet gününü bekleyemem cuma öğle arası baktırcam kararlıyım :KK70: adetim haftaya çarşamba
Eminecim yaptir merakla bekliyorum ... peki benim hala aset olmamam sat ile bugun arasinda 31 gün oldu??? Pazara kadar bekliyim bari idrar yaptim gece yatarken hayalet cizgi gibi bisey gordum esime gosterdim kahkaha atti burda bisey yok diye napicam boyle belirsizlik daha cok uzuo hamile degilsem adet olayim hamileysem de idrar da ciksin ... yani gec dollenmenin hanginiliskiyle oldugunu bilsem hesap edicem ama bu bir imkansiz :))

@teacheralla---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
@Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
@Kaim ---- 7 temmuz
@Neic ----7 temmuz
@Sadece02matilda ---7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
@deeploneliness --8 temmuz
Maria26----9 temmuz
Vals_dancer --9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
@yvz13 --- 11 temmuz
@Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
mine8585 mine8585 -- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz
@Suveybe13 ---16 temmuz
H Humeyra000 --- 16 Temmuz
@Lavinya223 ----15 temmuz
kardelen_08 kardelen_08 ----21
Temmuz
@oslem83 ----22 Temmuz
Elanur4206 Elanur4206 ---25 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz
Benim 19 temmuz benide ekler misiniz

Merhaba hanımlar. İki gün önce kan testi yaptırmıştım adetime 6 gün vardı. Sonuç 12 çıkmıştı. Bugün yaptırdım tekrar 22 çıktı fazla bi artış olmuyor. Doktorda kesin hamilesin diyemem dedi. Moralim çok bozuldu şuan. Ağlamak üzereyim. Hemile değilmiyim acaba

Eminecim yaptir merakla bekliyorum ... peki benim hala aset olmamam sat ile bugun arasinda 31 gün oldu??? Pazara kadar bekliyim bari idrar yaptim gece yatarken hayalet cizgi gibi bisey gordum esime gosterdim kahkaha atti burda bisey yok diye napicam boyle belirsizlik daha cok uzuo hamile degilsem adet olayim hamileysem de idrar da ciksin ... yani gec dollenmenin hanginiliskiyle oldugunu bilsem hesap edicem ama bu bir imkansiz :))

Biz toplamda dersimize 5 kez çalıştığımız için ben kolay bilirim gibi :)) benim bence 3temmuzda çatlayan yumurta 1 temmuzdaki misafirlerle karşılaştı içerde :))) eğer varsa yani. Yoksa zaten olmamıştır ogünden sonra 4-5gün hafif koyuluk oldu ovülasyonda. Sen bence bida bi kanda baktırsan iyi olur gibi ama beklemek zorlamıyosa devam :) ben belki yarın öğlen baktırırım cuma yoğun olur işyeri..

Ya niye böyleyiz ki biz.. düşüncene daha varsa bile 8gün olmuş ovülasyona mesela bende. 8gün nedir aylarca beklemenin yanında.. ama yinede dayanamıyoruz biz kadınları anlamak cok zor.. :))

Merhaba hanımlar. İki gün önce kan testi yaptırmıştım adetime 6 gün vardı. Sonuç 12 çıkmıştı. Bugün yaptırdım tekrar 22 çıktı fazla bi artış olmuyor. Doktorda kesin hamilesin diyemem dedi. Moralim çok bozuldu şuan. Ağlamak üzereyim. Hemile değilmiyim acaba

Sakın öyle düşünmeyin. 2 günde 2 kat artması diye bişey yok dedi doktorum bana.. 2 günde %60 artış görürsek sağlıklı ilerleme deriz biz dedi. Yani sizinkinin %60ı da 19.2 oluyo. Sizin 22 çıkmış. İyi düsünün iyi olsun ❤️

Back