• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Dün yaptırdığım testi internetten gördüm beta hcg 12.25 çıkmış. Sanırım erken farkettiğim bi gebelik olmuş. Rakam bayaa düşük
Bat 16 temmuz senin baya erkek ögrendjn :)) harikaa cok sevindim yahu ... gecikme olup da negatif cikip sonra 10 gun sonra pozitif cikanlar var ... cok sanslisin

Hala gelmedi adetim... oglumda gec dollenmeydi bu da mi öyle acaba :)) yani hamileysem kirmizilqri gorene kadar umut var
kesinlikle umut var. ovulasyon takibi yapmadıysanız geç döllenme olasılığı kesinlikle var. benim arkadaşım beklediği adet tarihinden 1 hafta önce yumurtlamıştı. tesadüfen hamile kaldı. ama kanda da idrarda da çok geç çıktı. sizin de öyle olabilir. hayırlısı olsun

kesinlikle umut var. ovulasyon takibi yapmadıysanız geç döllenme olasılığı kesinlikle var. benim arkadaşım beklediği adet tarihinden 1 hafta önce yumurtlamıştı. tesadüfen hamile kaldı. ama kanda da idrarda da çok geç çıktı. sizin de öyle olabilir. hayırlısı olsun
Yok ovulasyon takibi yapmadim ... nasip diyelim

Kizlar sizinde akintiniz varmi sarimsi sefaf gibi arada cogaliyor heran olacakmisim gibi agriyor arada insallah gelmez dort gunden beri yok

Kaşıntı ve koku yok ise normal vajinal akintidir

Evet oyüzden kafa yormuyorum ona pek:) doktorumu aradım akıntı fitilden sonra aksine arttı gibi yarın adetin 21.günü gelip hormonlarıma progesterona falan bakmamda fayda varmı dedim bence yok dedi adam ya :)) doktorumdan memnunum normalde, gerek görmedikten sonra da adet gelmeden gitmenin pek bi anlamı yok sanırım. Bide progesteron testi o ay yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını mı gösteriyo? Doktor bu ay çatladığını gördügü icin yaptırmak anlamsızdır öyleyse dimi..

Evet oyüzden kafa yormuyorum ona pek:) doktorumu aradım akıntı fitilden sonra aksine arttı gibi yarın adetin 21.günü gelip hormonlarıma progesterona falan bakmamda fayda varmı dedim bence yok dedi adam ya :)) doktorumdan memnunum normalde, gerek görmedikten sonra da adet gelmeden gitmenin pek bi anlamı yok sanırım. Bide progesteron testi o ay yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını mı gösteriyo? Doktor bu ay çatladığını gördügü icin yaptırmak anlamsızdır öyleyse dimi..
Ay ben hic oyle testler yaptirmaidm ... dedim ya ilk hamileligim tek gun korunmadik o gün oldu :) bu böyle bekliyoruz kirmizilaari biraz daha sabir

Ay ben hic oyle testler yaptirmaidm ... dedim ya ilk hamileligim tek gun korunmadik o gün oldu :) bu böyle bekliyoruz kirmizilaari biraz daha sabir

Sabretmek aslında kolay da... şeytan mı melek mi hangisinin sesiyse git H Humeyra000 gibi 6gün kala kanda baktır diyo :)) cıkmazsa hiç olmazsa kalan günleri umutla beklemem adeti beklerim.. ama yinede inşallah tutabilirim kendimi,

Back