- 6 Mayıs 2017
- 589
- 530
- 53
- 45
Amin canim agzina saglik insallah un yaptiklarim pozitif gibi ama sabahkinde birsey cikmadi kafam karıştıiyi de bu gebelik testiyse zaten hamilesiniz apaçık belli değilmi ikinci çizgi :) bence şimdiden gözünüz aydın :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim agzina saglik insallah un yaptiklarim pozitif gibi ama sabahkinde birsey cikmadi kafam karıştıiyi de bu gebelik testiyse zaten hamilesiniz apaçık belli değilmi ikinci çizgi :) bence şimdiden gözünüz aydın :)
Amin canim inşallah tüm bebiş isteyenlerle birlikte benimde yüzümü güldürsün rabbim hepimizinayy hadi inşallah canım ya. gruptan 2.olumlu haber olurhaber bekliyoruz
![]()
Harikaaa pozitif yani :) 2 gun sonra tekrar vee diyor doktorlar 2 katina cikmasi bekleniyor rakamin :)Dün yaptırdığım testi internetten gördüm beta hcg 12.25 çıkmış. Sanırım erken farkettiğim bi gebelik olmuş. Rakam bayaa düşük
Bat 16 temmuz senin baya erkek ögrendjn :)) harikaa cok sevindim yahu ... gecikme olup da negatif cikip sonra 10 gun sonra pozitif cikanlar var ... cok sanslisinDün yaptırdığım testi internetten gördüm beta hcg 12.25 çıkmış. Sanırım erken farkettiğim bi gebelik olmuş. Rakam bayaa düşük
ayyy hadi bakalım ya güne güzel başladık sanki. iyi haberler geliyor. Allah devamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlerin başınaDün yaptırdığım testi internetten gördüm beta hcg 12.25 çıkmış. Sanırım erken farkettiğim bi gebelik olmuş. Rakam bayaa düşük
minecim sende var mı bir gelişme? en son negatifti ama gelen giden de yoktuB
Bat 16 temmuz senin baya erkek ögrendjn :)) harikaa cok sevindim yahu ... gecikme olup da negatif cikip sonra 10 gun sonra pozitif cikanlar var ... cok sanslisin
kan testinin sonucu ne zaman çıkacakmış?Amin canim inşallah tüm bebiş isteyenlerle birlikte benimde yüzümü güldürsün rabbim hepimizin
Hala gelmedi adetim... oglumda gec dollenmeydi bu da mi öyle acaba :)) yani hamileysem kirmizilqri gorene kadar umut varminecim sende var mı bir gelişme? en son negatifti ama gelen giden de yoktu![]()
kesinlikle umut var. ovulasyon takibi yapmadıysanız geç döllenme olasılığı kesinlikle var. benim arkadaşım beklediği adet tarihinden 1 hafta önce yumurtlamıştı. tesadüfen hamile kaldı. ama kanda da idrarda da çok geç çıktı. sizin de öyle olabilir. hayırlısı olsunHala gelmedi adetim... oglumda gec dollenmeydi bu da mi öyle acaba :)) yani hamileysem kirmizilqri gorene kadar umut var
Yok ovulasyon takibi yapmadim ... nasip diyelimkesinlikle umut var. ovulasyon takibi yapmadıysanız geç döllenme olasılığı kesinlikle var. benim arkadaşım beklediği adet tarihinden 1 hafta önce yumurtlamıştı. tesadüfen hamile kaldı. ama kanda da idrarda da çok geç çıktı. sizin de öyle olabilir. hayırlısı olsun
Kokusuz beyaz bir akintim var ara ara ...Kizlar sizinde akintiniz varmi sarimsi sefaf gibi arada cogaliyor heran olacakmisim gibi agriyor arada insallah gelmez dort gunden beri yok
Kizlar sizinde akintiniz varmi sarimsi sefaf gibi arada cogaliyor heran olacakmisim gibi agriyor arada insallah gelmez dort gunden beri yok
Bunda da gözüküyor bata 3 kala yaptığın halde çizgi gözüküyor inşallah güzel bir şekilde ilerlerEki Görüntüle 2167135 buda negatif
Kaşıntı ve koku yok ise normal vajinal akintidirİdrardan sonra gelen süt kıvamındaki mantara yordugum beyaz akıntı dısında bende de sarı kokusuz akıntı var, normalde olmazdı pek..
Kaşıntı ve koku yok ise normal vajinal akintidir
Ay ben hic oyle testler yaptirmaidm ... dedim ya ilk hamileligim tek gun korunmadik o gün oldu :) bu böyle bekliyoruz kirmizilaari biraz daha sabirEvet oyüzden kafa yormuyorum ona pek:) doktorumu aradım akıntı fitilden sonra aksine arttı gibi yarın adetin 21.günü gelip hormonlarıma progesterona falan bakmamda fayda varmı dedim bence yok dedi adam ya :)) doktorumdan memnunum normalde, gerek görmedikten sonra da adet gelmeden gitmenin pek bi anlamı yok sanırım. Bide progesteron testi o ay yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını mı gösteriyo? Doktor bu ay çatladığını gördügü icin yaptırmak anlamsızdır öyleyse dimi..
Ay ben hic oyle testler yaptirmaidm ... dedim ya ilk hamileligim tek gun korunmadik o gün oldu :) bu böyle bekliyoruz kirmizilaari biraz daha sabir