Bilmiyordum canım teşekkür ederimovulasyon testi canım çift çizgi çıktığı gun
Kırmızılar teşrif etti
Benim de önceki gün 2 tane idrar testimde silik çizgi çıkmıştı aşırı silik ama zor belli olanından ben de tabi heveslendim koşa kosa acile gittim dün ama negatif <2.00 diyor bende de ovulasyondan sonraki 9.gundu dün hayal kırıklığıCanım çok üzüldüm bendr 5 gün kala verdim dün < 5 çıktı 5 den küçük gebelik yok daha da yükselmez umutlar bidaha ki aya kaldı
Kaçıncı haftasndayifin negatif ciktindaCanm benim idrarda negatif cikmisti 2 gun sonra kan tahlili verdim pozitif cikmisti
Bilmiyom ondan sordum ilaki idrarda çıkar mı diyeSenin ki farklı bişey olmasın. Karnında bişey olduğunu hissedebilmen en az 1,5-2 aylık hamile olmanı gerektirir
Benim acayip midem bulanio anlamadim dün kustum hatta belim agrio ki hic agrimaz insallah piskolojik degildir ... gogüsdeki damarlarsa baya belirgin yesil yesil
Bu sefer acayip bi gaza geldim olmazsa aglarim kendi kendime piskolojik belirti mi yapiom acabaBana öyle geliyo ki burda ilk müjdeyi sizden alıcaz haftaiçi :)
Bence salı falan kanda baktırın varsa kesin çıkar :)
Bu sefer acayip bi gaza geldim olmazsa aglarim kendi kendime piskolojik belirti mi yapiom acaba
Fark etmiyor bildiğim kadarıyla. Ama prolaktin hormonuna falan bakilacaksa aç gitmek gerekiyor ve bir gün öncesinde falan iliski olmaması gerekiyorarkadaslar sali gunu horman testi icin gidecegim de ac tok farkeder mi
Merhaba bende mayışsa kürtaj oldun doktor iki ay bekle dedi bir ay bekledim şimdi adeti bekliyorum 10 gün va ama belirti yok sankiBenimde bat 9 temmuz :)
2.5 yaşında oğlum var.
3 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu 10 haftalıkken. Daha öncede 2 kayıbım vardı. Oğlums da zor kavuşmuştum gerekli tedaviyi olup. Şimdide bakalım inşallah sağlıkla gelir.
Bazı belirtilerim var ama umutlanmak da istemşyorum ilk denemeydi bu kürtajdan sonra.
Tek ilişki oldu zaten :)
Yumurtlama erken oluyor benim o yüzden belki bu 1 2 gün içinde test alıp bakabilirim
Hadi inşallahh canim güzel haberlere kavuşruz bel ağrısı çok ilginc gercekten oglum 19 kilo kucagimda tasiyorum hep merdiven inip cikiyorum onunla düşünün ama hiç bel agrim olmamişti bu ay 4 5 gündür bel agrim var anlamadim bir yandan umutlaniyorum ... annemlerdeydim kardesim doktor abla bu acelen ne dedi :) cok merak 3diyorsan kana baktir dedi .. annem de 10 gün gecmeden bizim zmanimizda belli olmuyordu dedi ... kaldım mı ikisinin arasinda ... gidip kan vereyim diyorum varsa var yoksa yok ... belirsizlik beni cok yipratir tek bunla ilgili degil her konuda bu böyle...Bilmiyorum ama bugüne kadar adete daha 4-5 günü varken nedensiz yere bel ağrısı hafif bulantı belirtisi gösteren hemen hemen herkes adet günü kanda gebeliğini öğreniyo. İnsallah sizde de öyle olur. Açıkcası bende doktor kontrolünde yumurtayı görüp ogünü değerlendirdiğim için ben de fena umutluyum eşime elli etmesem de, hatta olursa ondan önce öğreniyim diye bat’ı 22 temmuz dedim ona :))
Hadi inşallahh canim güzel haberlere kavuşruz bel ağrısı çok ilginc gercekten oglum 19 kilo kucagimda tasiyorum hep merdiven inip cikiyorum onunla düşünün ama hiç bel agrim olmamişti bu ay 4 5 gündür bel agrim var anlamadim bir yandan umutlaniyorum ... annemlerdeydim kardesim doktor abla bu acelen ne dedi :) cok merak 3diyorsan kana baktir dedi .. annem de 10 gün gecmeden bizim zmanimizda belli olmuyordu dedi ... kaldım mı ikisinin arasinda ... gidip kan vereyim diyorum varsa var yoksa yok ... belirsizlik beni cok yipratir tek bunla ilgili degil her konuda bu böyle...
2 saat sonra sana çok net yanit vericem kan verdim dayanamadim :)Kızlar idrar testinde çıkmayan hamilelik varmı lütfen cevap verin
İnşallah hamiş sin dır Cannim2 saat sonra sana çok net yanit vericem kan verdim dayanamadim :)
insallah hamilesinizdir2 saat sonra sana çok net yanit vericem kan verdim dayanamadim :)
inş hamilesindir bize de umut ışığı olursun 2 gün geçti benimde ama negatif çıkıyor test te2 saat sonra sana çok net yanit vericem kan verdim dayanamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?