Ben de adet olayim bittigi gibi doktora gidicem hiç böyle belirtiler olmamıştı .. hayatimda bel agrisi nedir bilmedim ben ... hadk biri piskolojik digeri de mi piskolojik ... ise gidiyorum cantama ped aldim adet olcak gibi de degilim inan anlamadim ...
Yaa resmen bu sefer çok üzüldüm ... komsumla otiruyorduk o dedi ki cok kötü grip olmustum dedi bebek de planliyorudk dedi kan tahlilim yapildi negatof cikti dedi ona gore ilac kullamicaktim dedi... adet günü yapilmis test... 1 hafta adeyik gecikince tekrar yaptirdim dedi kan testini 5 haftalik hamile ciktim dedi .... anlamadim ben bu isi gercwkten hemen kana gecmiyor mu..... bu sefer diyorum bu kadar mide bulantisi bel agrisi kendim mi uydurdum diyorum kiziyorum kwndime
Ayyy hepimize bi mucize lazimBugun bat gunum. Ne adet oldum ne de hamileyim. 2 gundur lekelenmem var hala sökülemedi.
Eger adet olursak bitiminde muhakak bi doktora gorunelim hepimiz ben öyle yapicam .. kist mi var acaba diye de duusnmuyor degilimBenim merak ettiğim bişey var açıkcası.. sadece doktorun yanıtlayabilceği soruları burda sormayı cok sevmiyorum aslında ama...
bende süt kıvamında beyaz akıntı oluyo bikaç aydır idrardan sonra; bazen olmuyo geçti sanıyorum tekrar geliyo. Ağrı sancı sızı idrarda yanma gibi şikayetlerim yok. Doktor mantardır dedi fitil verdi işte, 3 gün arayla kullandım iki fitil. Bi hafta önce. Geçti heralde demiştim bugün daha yoğun şekilde 12-13 damla geldi resmen. Bunu neye yorcam gebeliğe engelmidir değilmidir böyle olan ve geçen varmı merak ediyorum..
Ben her ay dr kontrolunde yumurta takibi yaptiriyorum. Cok sukur bi sorun yok ama olmuyor yine de . Siz baktirin en azndan iciniz rahat eder bi sorun yoksaEger adet olursak bitiminde muhakak bi doktora gorunelim hepimiz ben öyle yapicam .. kist mi var acaba diye de duusnmuyor degilim
Benim merak ettiğim bişey var açıkcası.. sadece doktorun yanıtlayabilceği soruları burda sormayı cok sevmiyorum aslında ama...
bende süt kıvamında beyaz akıntı oluyo bikaç aydır idrardan sonra; bazen olmuyo geçti sanıyorum tekrar geliyo. Ağrı sancı sızı idrarda yanma gibi şikayetlerim yok. Doktor mantardır dedi fitil verdi işte, 3 gün arayla kullandım iki fitil. Bi hafta önce. Geçti heralde demiştim bugün daha yoğun şekilde 12-13 damla geldi resmen. Bunu neye yorcam gebeliğe engelmidir değilmidir böyle olan ve geçen varmı merak ediyorum..
MaalesefIyi haftalar kizlar su hafta gecerse agustos grubuna kayicaz
bir doktora görünün. ama aklınıza hemen kötü birşey de getirmeyin. bazen havalardan da oluyor böyle.1 temmuzdu geçti. Ne adet oldum ne pozitif çıkmadı test. İki kez test yaptım evde, negatif çıktı. Sarı seffaf Akıntım arttı, kasıklarımda bir hareketlenme var ama hayırlısı. Hamile değilim onu anladım da adet neden olmuyorum bilmiyorum. Hic böyle olmazdı günü gününe Regl olurdum hep.
ayyy inşallah hayırlısı ile benim de olur. bende bu ay ovulasyon testi kullandım. bakalımÇok teşekkür ederim. 7-8 aydır korunmayı bırakmıştık, olursa olur düşüncesindeydik. Sonra bekle bekle olmadı, ovulasyonu denedim. İlk denemede oldu çok şükür.
Olur inşallah kuzum. Testi kullanıp ilk seferde hamile kalan çok kadın var.ayyy inşallah hayırlısı ile benim de olur. bende bu ay ovulasyon testi kullandım. bakalım
bende yumurtlama gününü, öncesi günü ve yumurtlama sonrasını değerlendirdim. test gerçekten büyük avantaj oluyor ama hiçbir belirti yok bende. ne adete dair ne de farklı birşeyler. bekliyorum bat günümü. gecikme olmadan test yapmıycam. sonuçları yazıcam burdan umarım bir hayırlı haber de benden gelirOlur inşallah kuzum. Testi kullanıp ilk seferde hamile kalan çok kadın var.
Ben bu belirtilerin hiçbirini yaşamadım. Biraz psikolojik gibi geliyor bana. Söylenrn belirtiler hamileliğin ileri dönemlerinde oluyor çünkü. Ben eşimin rüyasıyla test yaptım, pozitif çıktı :)bende yumurtlama gününü, öncesi günü ve yumurtlama sonrasını değerlendirdim. test gerçekten büyük avantaj oluyor ama hiçbir belirti yok bende. ne adete dair ne de farklı birşeyler. bekliyorum bat günümü. gecikme olmadan test yapmıycam. sonuçları yazıcam burdan umarım bir hayırlı haber de benden gelir
içimi rahatlattınız. hayırlı olsun sizin de. sağlıklı bir gebelik ve rahat bir doğum olsun İnşallah.Ben bu belirtilerin hiçbirini yaşamadım. Biraz psikolojik gibi geliyor bana. Söylenrn belirtiler hamileliğin ileri dönemlerinde oluyor çünkü. Ben eşimin rüyasıyla test yaptım, pozitif çıktı :)
Ben bu belirtilerin hiçbirini yaşamadım. Biraz psikolojik gibi geliyor bana. Söylenrn belirtiler hamileliğin ileri dönemlerinde oluyor çünkü. Ben eşimin rüyasıyla test yaptım, pozitif çıktı :)
Eger adet olursak bitiminde muhakak bi doktora gorunelim hepimiz ben öyle yapicam .. kist mi var acaba diye de duusnmuyor degilim
Bu akıntı bende oğlumdan önce olmultu 3 sene önce falan her ay tekrarlıyordu ben fitili düzenli kullanmadığım için.
En son dr kızdı böyle hamile kalamazsın kalsan bile daha zor olur bi çeşit mantar akıntısı bu demişti hem hap hemde 10 günlük fitili kullandım ertesi ay da akıntı falan hiçbişey olmamıştı hamile klmıştım zaten sende düzenli kullan istersen canım fitili falan
Bende hiç belirti kovalamadım bu ay. Ay belirtilerim var dediğim her ay regl oldum. Daha yeni yeni yorgunluklarım başladı sadece. Hala hamileyim diyeceğim bi belirtim yok. :)zaten burda hepimiz hiçbi belirti yaşamadığımız ay hamile kalıcaz bundan da eminim :)) öyle tanıdıgım var bi. her ay belirti kovaladı. sonra boşverdiği hiçbi belirti yaşamadığı ay hamile olduğunu öğrendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?