Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adete kadar ümidi kesmeyelim canım bekleyelim bakalım

Bende 5-6 günüm var ama göğüslerimde ağırmaya başladı çok fena. Bugün gidip kan vericem. Dayanamıyorum. Eğer hamileysem önceki adetimden itibaren sayarsam 4 haftalık hamile olmuş olurum. Buda mutlaka kanda çıkar. İnşallah pozitifleri görürüm yaa. Allah herkese hayırlısını versin inşallahh

Ya mesela benim mayıs ayında yumurtamın çatlayıp çatlamadığını falan bilmediğim halde sadece 14.günü değerlendirdim diye psikolojik olarak sabah hafif bulantılarım bel ağrım kasık batmam olmuştu. Ama tam gününde adet olmuştum çok şaşırmıştım o belirtilere. Nekadarı psikolojik olabilir ki demistim. Hadi bulantı neyse de ağrılar oldukça gercekci sonuçta.. suan önemli olan sizin adetinizin gelmemesi. Arkadaşınızın dediği gibi ben de cok duydum ki benim annem bana hamileyken 3 aylıkken öğrenmiş.. olabiliyo böyle mucizeler :)

Benim merak ettiğim bişey var açıkcası.. sadece doktorun yanıtlayabilceği soruları burda sormayı cok sevmiyorum aslında ama...
bende süt kıvamında beyaz akıntı oluyo bikaç aydır idrardan sonra; bazen olmuyo geçti sanıyorum tekrar geliyo. Ağrı sancı sızı idrarda yanma gibi şikayetlerim yok. Doktor mantardır dedi fitil verdi işte, 3 gün arayla kullandım iki fitil. Bi hafta önce. Geçti heralde demiştim bugün daha yoğun şekilde 12-13 damla geldi resmen. Bunu neye yorcam gebeliğe engelmidir değilmidir böyle olan ve geçen varmı merak ediyorum..

Eger adet olursak bitiminde muhakak bi doktora gorunelim hepimiz ben öyle yapicam .. kist mi var acaba diye de duusnmuyor degilim

Eger adet olursak bitiminde muhakak bi doktora gorunelim hepimiz ben öyle yapicam .. kist mi var acaba diye de duusnmuyor degilim
Ben her ay dr kontrolunde yumurta takibi yaptiriyorum. Cok sukur bi sorun yok ama olmuyor yine de . Siz baktirin en azndan iciniz rahat eder bi sorun yoksa

Bu akıntı bende oğlumdan önce olmultu 3 sene önce falan her ay tekrarlıyordu ben fitili düzenli kullanmadığım için.
En son dr kızdı böyle hamile kalamazsın kalsan bile daha zor olur bi çeşit mantar akıntısı bu demişti hem hap hemde 10 günlük fitili kullandım ertesi ay da akıntı falan hiçbişey olmamıştı hamile klmıştım zaten sende düzenli kullan istersen canım fitili falan

bir doktora görünün. ama aklınıza hemen kötü birşey de getirmeyin. bazen havalardan da oluyor böyle.

Çok teşekkür ederim. 7-8 aydır korunmayı bırakmıştık, olursa olur düşüncesindeydik. Sonra bekle bekle olmadı, ovulasyonu denedim. İlk denemede oldu çok şükür.
ayyy inşallah hayırlısı ile benim de olur. bende bu ay ovulasyon testi kullandım. bakalım

Olur inşallah kuzum. Testi kullanıp ilk seferde hamile kalan çok kadın var.
bende yumurtlama gününü, öncesi günü ve yumurtlama sonrasını değerlendirdim. test gerçekten büyük avantaj oluyor ama hiçbir belirti yok bende. ne adete dair ne de farklı birşeyler. bekliyorum bat günümü. gecikme olmadan test yapmıycam. sonuçları yazıcam burdan umarım bir hayırlı haber de benden gelir

Ben bu belirtilerin hiçbirini yaşamadım. Biraz psikolojik gibi geliyor bana. Söylenrn belirtiler hamileliğin ileri dönemlerinde oluyor çünkü. Ben eşimin rüyasıyla test yaptım, pozitif çıktı :)

Ben bu belirtilerin hiçbirini yaşamadım. Biraz psikolojik gibi geliyor bana. Söylenrn belirtiler hamileliğin ileri dönemlerinde oluyor çünkü. Ben eşimin rüyasıyla test yaptım, pozitif çıktı :)
içimi rahatlattınız. hayırlı olsun sizin de. sağlıklı bir gebelik ve rahat bir doğum olsun İnşallah.

zaten burda hepimiz hiçbi belirti yaşamadığımız ay hamile kalıcaz bundan da eminim :)) öyle tanıdıgım var bi. her ay belirti kovaladı. sonra boşverdiği hiçbi belirti yaşamadığı ay hamile olduğunu öğrendi :)

minecim doktor bende kist göremiyo. esasında 13 haziranda adetimin 21.günüydü hormon testi yaptırmıştım kendi doktorum izinli olunca başka doktordan almıştım sırayı. e2 hormonu 207 çıktı. doktor gel bi bakalım büyük ihtimal kist var demişti. ben gitmedim bayram yoğunluğu vardı işyerinde. sonra adetin 3. günü 23 haziranda kendi doktoruma gittim. benim doktorum kist falan değil normal her değerin dedi. ama şöyle de bişey var. doktorum sana eziyet etmeyim diye her seferinde normal göbekten ultrasonla bakıyo. iyice de bakıyo gerçi ama gözünden kaçan bişeyler falan mı var diye de merak etmiyo değilim.. daha önce düşüğümde de aynı doktordu kürtaja benzer bi işlem falan da yapmıştı onun dısında 2 kere falan da vajinal ultrasonla baktı ama bu gitmelerimde almıyo o ultrasona. bende öyle olunca allahtan arıyorum.

doktor bana içinde 2 adet olan fitil verdi. artık ben de şu adetim bi gelip geçsin de
doktora söylim ağustos ayını da mantar tedavisiyle geçiriyim eylüle daha sağlıklı bi şekilde çalışmalara başlayalım..

Bende hiç belirti kovalamadım bu ay. Ay belirtilerim var dediğim her ay regl oldum. Daha yeni yeni yorgunluklarım başladı sadece. Hala hamileyim diyeceğim bi belirtim yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…