Ben hergün yada gün aşırı deniyorum yinede ovulasyon şart mı sence sadece ogünü tutturmaya çalışmıyorum
Doktorlae canlı kalıyor dedi ya ona güvendim olmadı iki günde bir yetmedi yada başka sorun var ovulasyon deniycem önceİlla ki atladığınız oluyordur. Yumurtanın çatladığı gün çok önemli. Belkide onu es geçiyorsunuz. Bence bi deneyin testi. Ben adet bitimi itibari ile başladım, 2 koyu görene kadar devam ettim.
Ancak 10gun sonra Ben londradayim Ve Pasapordumu çaldılar pasavant ile Kendi memleketime gidicem Ondan sonra doktora Gidicem o Yüzden Bilmiyorum varmı yokmu hepsi hamilesin diyor çünkü karnım çıktı bilertileri yaşıyorum sadece test negatif
Evet oğlumda hemen oldu bu ay da okadar hissediyodum emindim ki < 5 çıktıBiz de genelde her gun calismadayiz. Bazen gun aşırı oluyor. Ama her sey nasip. Her şeyin bir zamanı var. Demek zamanı gelmedi daha.
Ben internetteki büyük satış sitelerinden aldım. 30lu test+ 2 tanede hamilelik 30₺ idi. Eczaneler 2li ve 5liyi bu fiyata veriyor. Ben aklıma geldikçe yaptım. Yapılmayacak saatler içindeki kağıtta yazıyor zaten.Kaç test alıcam sabah mi yapıcam bu ay alayım
Evet oğlumda hemen oldu bu ay da okadar hissediyodum emindim ki < 5 çıktı
Canm benim idrarda negatif cikmisti 2 gun sonra kan tahlili verdim pozitif cikmistiKızlar varmı öyle hamilelik sadece ultrasiyon da çıkan bide kanda yani idrarda çıkmayan
Hsg den sonraki ilk ay korun dedi bana doktorum. Size oyle bisey dediler mi? Radyasyon alindgi icin ne olr ne olmaz diyeymsİlk gebeligimde ben corek otu yağı inofolic hap kullandim esim keci boynuzu pekmezi bir ek olarak hsg de cekildim ikinci ayında hamileydimbu kadar calismaya bebegim cok hareketli bir cocuk oldu :)
Herhangi bir sey dememisti korunmamistik ama ikinci ay oldu zatenHsg den sonraki ilk ay korun dedi bana doktorum. Size oyle bisey dediler mi? Radyasyon alindgi icin ne olr ne olmaz diyeyms
Senin ki farklı bişey olmasın. Karnında bişey olduğunu hissedebilmen en az 1,5-2 aylık hamile olmanı gerektirirOzaman benimki öyle olmuş galiba çünkü karnım çıktı karnının alt bölgede sert bi şey hissediyorum Karnının üzerinde uyudum zaman karnimin içinde bi şey oldunu hissediyorum
Canım olmadı diye karalar bağlamıyorum ki zaten çok şükür bi evladım var ümit edince hayal kırıklığı olur rabbime herzaman duam önce olmayana evlat hasreti çekenlere nasip etsin ben isyan etmemTamam. Telaş etmeyin. Bir çocuğunuz olmuş hem de rahatlıkla ilk ayda. Yine ilk ayda olmasa da en geç 1 sene içinde 2. Kez hamile kalacaksınız. Emin olabilirsiniz buna. Kafanızı rahat tutun yeter ki. Stres yapmanız cok gereksiz.
Boş yere üzmeyin kendinizi..
Bakarım ben de teşekkür ederimBen internetteki büyük satış sitelerinden aldım. 30lu test+ 2 tanede hamilelik 30₺ idi. Eczaneler 2li ve 5liyi bu fiyata veriyor. Ben aklıma geldikçe yaptım. Yapılmayacak saatler içindeki kağıtta yazıyor zaten.
j
11 inde idrar testi yap bari . kan testi yaptirmadim ben hic . gruptan hic hamilelik haberi yok
Bilmiyorum ki canım o tarz kürler hiç denemedim ama bi yerde bi yazı okumuştum bilmeden içilen kürler bazen başka bişeylere kötü geliyormuş diye. Bilemiyorum yaniDüşünmüyorum desem yalan olur. Ama öyle psikolojik olarak kendimi de çıkmaza sokmuyorum hanı. Sogan suyu mu yapsam ki..?
teacheralla ---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
@Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
@Kaim ---- 7 temmuz
@Neic ----7 temmuz
@Sadece02matilda ---7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
@deeploneliness --8 temmuz
Maria26----9 temmuz
Vals_dancer --9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
@yvz13 --- 11 temmuz
@Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
mine8585 -- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz
@Suveybe13 ---16 temmuz
H Humeyra000 --- 16 Temmuz
@Lavinya223 ----15 temmuz
@kardelen_08 ----21
Temmuz
@oslem83 ----22 Temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz
Şimdi cikar kanda ne olduğu da pik ne peki ne demek?Meraba arkadaşlar benim bat 6 temmuz du ama hala bişe yok test negatif 24 de pik olmuştu bebiş olsa cıkarmıydı idrar da
Bilmiyorum ki canım o tarz kürler hiç denemedim ama bi yerde bi yazı okumuştum bilmeden içilen kürler bazen başka bişeylere kötü geliyormuş diye. Bilemiyorum yani
ovulasyon testi canım çift çizgi çıktığı gunŞimdi cikar kanda ne olduğu da pik ne peki ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?