Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ben atlamışım negatif demişsin kuzum üzme kendini belki erken yapmışsindir yumurtlamadan sonra kaçıncı günün

Negatif kızlar agustosa kaldık

Ben kendimden önce size inanmıştım daha da erken olunca bat’ınız
Arkadaşın da sorduğu gibi yumurtlama daha doğrusu şansın yüksek olduğu ilişkinin üstünden kaç gün geçti daha 5 gününüz var inşallah yanıltmıştır kan testi.

Yaa resmen bu sefer çok üzüldüm ... komsumla otiruyorduk o dedi ki cok kötü grip olmustum dedi bebek de planliyorudk dedi kan tahlilim yapildi negatof cikti dedi ona gore ilac kullamicaktim dedi... adet günü yapilmis test... 1 hafta adeyik gecikince tekrar yaptirdim dedi kan testini 5 haftalik hamile ciktim dedi .... anlamadim ben bu isi gercwkten hemen kana gecmiyor mu..... bu sefer diyorum bu kadar mide bulantisi bel agrisi kendim mi uydurdum diyorum kiziyorum kwndime

Kızlar okudum mesajlarınızı Allah herkese nasip etsin bebek ben de bu ay çok ümitliydim hala da ümitli olmam gerekir mi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz adetime 5 gün varken test yaptım negatif kan testi sonra dayanamdım 2 gün kala yine kan verdim o da negatif sonra vazgectim adet geckmesini bekleyeyim dedim buggn adetimin ikinci günü ama adet olmadım test de yapmadım korkuyorum sonuç olumsuz olur diye sizce ne yapmam gerekir hamile olma olasılığım var mı ? Bu arada adetlerim hep düzenlidir

Canim olaboliyormus arkadasim bugün öyle dedi kirmizilari gorene kadar allah tan umut kesilmez ... ben de o kadar inandirdim ki kendimi test sonucunu goruyorum hadi canim dedim icinden icimde bir can olduguna baya inandirmisim kendimi

Canim olaboliyormus arkadasim bugün öyle dedi kirmizilari gorene kadar allah tan umut kesilmez ... ben de o kadar inandirdim ki kendimi test sonucunu goruyorum hadi canim dedim icinden icimde bir can olduguna baya inandirmisim kendimi

Ay okudum mesajı acayip ümitlendim ya yarın da geçsin bi test yaptırırım evet bence de çok saçma kana hemen geçmesi gerekirdi benım sürekli adetim düzenlidir gebe kalmayı planlayınca doktora da gittim muayene iyi geçti yumurtalıkların iyi durumda dedi folikasit verdi işte benim gecikmem oldu aşırı sevindim ama adete 2 gün kala kanda negatif çıkınca umudumu kesmiştim demek ki gecikmeden sonra çıkabiliyo

İşte bende adet olursam anlicaz ki hepsi pskolojik tatlım.
Benim bel ağrımı saymıyorum fıtık vad zaten.
Ama kasıklarım yumurtlamadan beridir hareketli hep bi kıbırdamalar kasılmalar ağrılar.
Batma tarzı ağrılar.
Ki çok takmadığım halde yani. Bebek yoksa kist mi var artık ne varsa adetten sonra dr a gitmeyi düşünüyorum ben bakalım

İşte ya psikolojik ya da geç döllenme canım %50 şansın var hala bekle bakalım 1 2 gün daha inş geç döllenmedir.

Ben de adet olayim bittigi gibi doktora gidicem hiç böyle belirtiler olmamıştı .. hayatimda bel agrisi nedir bilmedim ben ... hadk biri piskolojik digeri de mi piskolojik ... ise gidiyorum cantama ped aldim adet olcak gibi de degilim inan anlamadim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…