• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlla ki atladığınız oluyordur. Yumurtanın çatladığı gün çok önemli. Belkide onu es geçiyorsunuz. Bence bi deneyin testi. Ben adet bitimi itibari ile başladım, 2 koyu görene kadar devam ettim.
Doktorlae canlı kalıyor dedi ya ona güvendim olmadı iki günde bir yetmedi yada başka sorun var ovulasyon deniycem önce

Ancak 10gun sonra Ben londradayim Ve Pasapordumu çaldılar pasavant ile Kendi memleketime gidicem Ondan sonra doktora Gidicem o Yüzden Bilmiyorum varmı yokmu hepsi hamilesin diyor çünkü karnım çıktı bilertileri yaşıyorum sadece test negatif

Kan ver. Beta hcg oranına baksınlar.

Kaç test alıcam sabah mi yapıcam bu ay alayım
Ben internetteki büyük satış sitelerinden aldım. 30lu test+ 2 tanede hamilelik 30₺ idi. Eczaneler 2li ve 5liyi bu fiyata veriyor. Ben aklıma geldikçe yaptım. Yapılmayacak saatler içindeki kağıtta yazıyor zaten.

Evet oğlumda hemen oldu bu ay da okadar hissediyodum emindim ki < 5 çıktı :KK43:

Tamam. Telaş etmeyin. Bir çocuğunuz olmuş hem de rahatlıkla ilk ayda. Yine ilk ayda olmasa da en geç 1 sene içinde 2. Kez hamile kalacaksınız. Emin olabilirsiniz buna. Kafanızı rahat tutun yeter ki. Stres yapmanız cok gereksiz.
Boş yere üzmeyin kendinizi..

İlk gebeligimde ben corek otu yağı inofolic hap kullandim esim keci boynuzu pekmezi bir ek olarak hsg de cekildim ikinci ayında hamileydim :KK66: bu kadar calismaya bebegim cok hareketli bir cocuk oldu :)
Hsg den sonraki ilk ay korun dedi bana doktorum. Size oyle bisey dediler mi? Radyasyon alindgi icin ne olr ne olmaz diyeyms

Ozaman benimki öyle olmuş galiba çünkü karnım çıktı karnının alt bölgede sert bi şey hissediyorum Karnının üzerinde uyudum zaman karnimin içinde bi şey oldunu hissediyorum
Senin ki farklı bişey olmasın. Karnında bişey olduğunu hissedebilmen en az 1,5-2 aylık hamile olmanı gerektirir

Tamam. Telaş etmeyin. Bir çocuğunuz olmuş hem de rahatlıkla ilk ayda. Yine ilk ayda olmasa da en geç 1 sene içinde 2. Kez hamile kalacaksınız. Emin olabilirsiniz buna. Kafanızı rahat tutun yeter ki. Stres yapmanız cok gereksiz.
Boş yere üzmeyin kendinizi..
Canım olmadı diye karalar bağlamıyorum ki zaten çok şükür bi evladım var ümit edince hayal kırıklığı olur rabbime herzaman duam önce olmayana evlat hasreti çekenlere nasip etsin ben isyan etmem

j

11 inde idrar testi yap bari . kan testi yaptirmadim ben hic . gruptan hic hamilelik haberi yok

11inde idrar testinde çıkıcanı sanmam, adete 1 hafta kala oluyo çünkü, beklediğim adet tarihim 18i.. ama kanda 1 haftada cıkıyo diyolar hep. Eger öyleyse 3ü-4ü çatladığı için 11inde büyük ihtimal kanda belli eder.. evet hamilelik haberi yok şuan için ama eminim hepimizin mucizesinin bi vakti saati var kendimizi buna inandırıp sükunetimizi korumamız lazım zor olsa da.. :)

teacheralla teacheralla ---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
@Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
@Kaim ---- 7 temmuz
@Neic ----7 temmuz
@Sadece02matilda ---7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
@deeploneliness --8 temmuz
Maria26----9 temmuz
Vals_dancer --9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
@yvz13 --- 11 temmuz
@Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
mine8585 mine8585 -- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz
@Suveybe13 ---16 temmuz
H Humeyra000 --- 16 Temmuz
@Lavinya223 ----15 temmuz
@kardelen_08 ----21
Temmuz
@oslem83 ----22 Temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz
mine8585 mine8585 benim regl 11 temmuz ekler misin

Meraba arkadaşlar benim bat 6 temmuz du ama hala bişe yok test negatif 24 de pik olmuştu bebiş olsa cıkarmıydı idrar da

Back