Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrarda çıkmayan oluyomuş ama kanda çıkmayan olmaz
Ozaman benimki öyle olmuş galiba çünkü karnım çıktı karnının alt bölgede sert bi şey hissediyorum Karnının üzerinde uyudum zaman karnimin içinde bi şey oldunu hissediyorum

Ozaman benimki öyle olmuş galiba çünkü karnım çıktı karnının alt bölgede sert bi şey hissediyorum Karnının üzerinde uyudum zaman karnimin içinde bi şey oldunu hissediyorum

Bir ayda karin çıkması olmaz zaten ki. Sen bence bi doktora görün. Hamile olsan bile ilk 3-4 ay karin çıkmaz. 4- 5. Aydan itibaren karin çıkar. Dışarıdan belli olur.

3aylik oldu mu düşünüyorum en son mayıs da adet oldum ama idrarda sürekli negatif

Benimde 3 temmuzda olmam gerekiyordu, olmadım. Çünkü; hamileymişim. Ovulasyon testi candır hanımlar. Hep yumurtlama tarihimi es geçiyormuşum meğer.

Hayirli olsun insallah Allah saglıkla hayirla kucağına almayı, uzuuuuun yıllar mutluluklarına şahit olmayı nasip etsin.

Darısı da basıma.

Ancak 10gun sonra Ben londradayim Ve Pasapordumu çaldılar pasavant ile Kendi memleketime gidicem Ondan sonra doktora Gidicem o Yüzden Bilmiyorum varmı yokmu hepsi hamilesin diyor çünkü karnım çıktı bilertileri yaşıyorum sadece test negatif

Çok teşekkür ederim. 7-8 aydır korunmayı bırakmıştık, olursa olur düşüncesindeydik. Sonra bekle bekle olmadı, ovulasyonu denedim. İlk denemede oldu çok şükür.
Ben hergün yada gün aşırı deniyorum yinede ovulasyon şart mı sence sadece ogünü tutturmaya çalışmıyorum

Ben hergün yada gün aşırı deniyorum yinede ovulasyon şart mı sence sadece ogünü tutturmaya çalışmıyorum
İlla ki atladığınız oluyordur. Yumurtanın çatladığı gün çok önemli. Belkide onu es geçiyorsunuz. Bence bi deneyin testi. Ben adet bitimi itibari ile başladım, 2 koyu görene kadar devam ettim.

İlla ki atladığınız oluyordur. Yumurtanın çatladığı gün çok önemli. Belkide onu es geçiyorsunuz. Bence bi deneyin testi. Ben adet bitimi itibari ile başladım, 2 koyu görene kadar devam ettim.
Kaç test alıcam sabah mi yapıcam bu ay alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…