- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 33
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.561
Hay Allah yaaHemen doktora gittim canım rahim kasılmam varmış bebek etrafında kanama gözükmedi ama artarsa gel hastaneye yatırcaz dedi. Progestan ilaç ve iğne verdi
15. Haftadayım. Bir şey demedi de bence stresten bazı şeyler üst üste gelmişti onlara kafamı çok taktım ondan olabilirHay Allah yaaama üzülme dinlen bol bol.rahim kasılması neden olurmuş peki birşey dedi mi . Kaçıncı haftandasin
Geçer canım inşallah sen gonlunu ferah tut .15. Haftadayım. Bir şey demedi de bence stresten bazı şeyler üst üste gelmişti onlara kafamı çok taktım ondan olabilir
İnşallah canım çok sağolGeçer canım inşallah sen gonlunu ferah tut .
Meryem suresi dinle Allah'ın izniyle sıkı sıkı tutunur annesine bebisimiz
Bence çok erken daha bekle biraz6.gün 1.20 çıktı erkânmı yapmisim
Haberdar et bizide olur muİnşallah canım çok sağol❤
Canım merhaba . Nasıl oldun daha iyi misin ?İnşallah canım çok sağol
Neden kendini göstermedi mi kimi ole oluyor. Saglikli olsunlar da illaki gösterecek insan merak ediyor iste.Maalesef 17+3 daha öğrenemedim
Kapatmış gizlemiş bakalım vişne suyu dediler onu içip gidicemNeden kendini göstermedi mi kimi ole oluyor. Saglikli olsunlar da illaki gösterecek insan merak ediyor iste.
Sağol canım iyiyim çok şükür ilaçları içip yatıyorum hep istirahat ile geçiyor şuandaCanım merhaba . Nasıl oldun daha iyi misin ?
İyi canım çok şükür. Çok sevindim iyi olmana. Bizim bebeklerimiz çok güçlü Allah'ın izniyle kucağımıza sağ salim alacağımız günler de gelecekSağol canım iyiyim çok şükür ilaçları içip yatıyorum hep istirahat ile geçiyor şuanda
Aminn inşallah canım Allahın izniyleİyi canım çok şükür. Çok sevindim iyi olmana. Bizim bebeklerimiz çok güçlü Allah'ın izniyle kucağımıza sağ salim alacağımız günler de gelecek
Merhaba era testi hakkında bilgi verebilir misniz9
merhaba evet bende duymamistim. ama transfer oldugunda benim henuz rahim kapılarım acilmamis oluyormus. era testi diyebbir test yapildi.rahimden parca alindi ve acilma zamanimi ogrendik. transferim tam o saatte yapildi.
merhaba, transfer zamaninizin belirlenmesine yardimci olan bir test. normalde yumurta çatlatma ignesinden 36 saat sonra transfer yapilir. ama bu ortalama bi değerdir..bazi kadinlarda henüz rahim acilmamis yada coktan kapanmis oldugu icin embriyo tutunamaz. aynı dondurulmuş embriyo transferinde oldugu gibi sadece ilac kullaniyosunuz hormon degerlerinize bakiliyor ve yumurtalarinda buyuklugune doktorunuzun kararina gore testin yapilacagi gün belirleniyor. anestesi eşliginde rahimden bir parca aliniyor. parca merkezinizin anlasmali oldugu yurt disinda bir labaratuvara gonderiliyor. bizimki ispanyadaydi. yaklasik 1 ay icinde sonuc geliyor. gercekten zamanda kayma tespit edilirse transferiniz tam sonucta yazan saatte yapiliyor. igneleriniz falanda o saate gore ayarlaniyor.Merhaba era testi hakkında bilgi verebilir misniz
Çok şükür herşey yolundaNasılsınız kızlar