- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 35
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.541
Kızlar sizde de karın ağrısı oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada bir oluyor ama şiddetli değil canım. Sende çok muKızlar sizde de karın ağrısı oluyor mu
Son bir kaç haftadır yok bende de karın ağrısıKızlar sizde de karın ağrısı oluyor mu
Benim rahim kasılmasından dolayı kanamam var dua edin benim içinGünaydın kizlar nasılsınız nasıl gidiyor gebelikler ?? Bayadir buraya uğramamisim .
5.gün embriyosu kaçıncı günde kana geçiyor peki3.gün embiryosu idrara 8.gün geçiyor canım
Canım dua ederim tabiki . Üzülme progestan başladın mı gittin mi dokttoraBenim rahim kasılmasından dolayı kanamam var dua edin benim için
Hemen doktora gittim canım rahim kasılmam varmış bebek etrafında kanama gözükmedi ama artarsa gel hastaneye yatırcaz dedi. Progestan ilaç ve iğne verdiCanım dua ederim tabiki . Üzülme progestan başladın mı gittin mi dokttora
Ben 6.gün kan verdim canım 36 çıkmıştı hcg 5.gün geçmeye başlıyor5.gün embriyosu kaçıncı günde kana geçiyor peki
Çok geçmiş olsun canım magnezyum iç sade soda içHemen doktora gittim canım rahim kasılmam varmış bebek etrafında kanama gözükmedi ama artarsa gel hastaneye yatırcaz dedi. Progestan ilaç ve iğne verdi
Sade soda içiyordum bi kaç gündür içmiyorum canım iyi mi geliyormuş valla ne olursa içerim Allahım evlatlarımızı sağ salim sağlığıyla bize bağışlasınÇok geçmiş olsun canım magnezyum iç sade soda iç
Anladım 6.gün verdim 1.20 çıktı bu değerde oynama olmaz sanirimBen 6.gün kan verdim canım 36 çıkmıştı hcg 5.gün geçmeye başlıyor
Kaçıncı haftanBenim rahim kasılmasından dolayı kanamam var dua edin benim için
Ben 10. Gün test yapmıştım cikmisti5.gün embriyosu kaçıncı günde kana geçiyor peki
6.gün 1.20 çıktı erkânmı yapmisimBen 10. Gün test yapmıştım cikmisti
İnşAllah yükselir canımAnladım 6.gün verdim 1.20 çıktı bu değerde oynama olmaz sanirim
Canım m3rhaba ilk testini kaçıncı gün yapıp değer kaç cikmisti10. gün bugün, bugün test yapmamı istedi doktor. Şimdi aramasını bekliyorum doktorumun.
UmarimİnşAllah yükselir canım