- 28 Temmuz 2020
- 171
- 50
- 29
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.521
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 13 +3 te öğrendim benHayırlısıyla doğumunu da görün inşallah cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 13 +3 te öğrendim benHayırlısıyla doğumunu da görün inşallah cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz
Ayyyy maşallah rabbim saglikla kucağınıza aldirsin. Bugün bennde 12 oldum. Bir iki haftaya giderim inşallah biz de öğreniriz .Evet gittim 5 ay olana kadar hissetmemen normal dedi . Cinsiyette öğrendik . Kızmış ☺ hayırla gelsinler inşallah
Hayirli olsun Allah sağlıcakla kucagini almayı nasip etsin cnm. Bütün ilaçları kesti mi doktorEvet gittim 5 ay olana kadar hissetmemen normal dedi . Cinsiyette öğrendik . Kızmış ☺ hayırla gelsinler inşallah
3vet bugün hepsini bıraktım vitamin hariç elhamdülillah sizler ne zman ogreneceksinizHayirli olsun Allah sağlıcakla kucagini almayı nasip etsin cnm. Bütün ilaçları kesti mi doktor
Bencede erken ogrenilebiliyor artık 14 de git belli olur bizede paylasAyyyy maşallah rabbim saglikla kucağınıza aldirsin. Bugün bennde 12 oldum. Bir iki haftaya giderim inşallah biz de öğreniriz .
Paylaşırım canım inşallah hayırlısıyla belli olsun insan merak etmiyorum sağlıklı olsun yeter dese de o da ayrı bir heyecan oluyorBencede erken ogrenilebiliyor artık 14 de git belli olur bizede paylas
Bende vitaminlere devam ediyorum oksaparida 2 gun sonra birakcam bi o kalmıştı. 10 gun sonra ikili test sonucum çıkacak ozaman gidicem doktora ozaman öğrenirim cinsiyeti insallah3vet bugün hepsini bıraktım vitamin hariç elhamdülillah sizler ne zman ogreneceksiniz
Ben de cumartesi günü gitcem 13 haftayı geçti inşallah öğrenirim ben deAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 13 +3 te öğrendim ben
Hangi doktora gidiyorsunBende vitaminlere devam ediyorum oksaparida 2 gun sonra birakcam bi o kalmıştı. 10 gun sonra ikili test sonucum çıkacak ozaman gidicem doktora ozaman öğrenirim cinsiyeti insallah
Hadi hayırlı haberler insallahBen de cumartesi günü gitcem 13 haftayı geçti inşallah öğrenirim ben de
Kesinlikle o süreçten sonra buralara geldik çok şükür yaa . Kucağımıza almayı da nasip eder inşallah rabbimPaylaşırım canım inşallah hayırlısıyla belli olsun insan merak etmiyorum sağlıklı olsun yeter dese de o da ayrı bir heyecan oluyor
Kendi bulundugum yerde doktora gidiyorumHangi doktora gidiyorsun
Tüp bebekle ilişiği kestik daha çok şükürKendi bulundugum yerde doktora gidiyorum
Cok şükür transferden sonra hiç gitmedim zaten genelde aradım ilaçlar içindeTüp bebekle ilişiği kestik daha çok şükür
Oksapar ne zaman birakicsnŞuan ben de vitamin ve oxsapar ile devam ediyorum çok şükür ilaçlar azalınca nasıl bir rahatlama geldi. Tüm şişlik gerginlik azaldı çok şükür
Doğumdan bir kaç gün önce belki bir hafta önce dedi duruma göre.Oksapar ne zaman birakicsn
Maşallah Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallahİkili testinde sonuç olumsuz geldi. Fetal dna testi yaptırdık. Şimdi sonuç bugün geldi. Anomali yok görünüyor çok şükür. Cinsiyetleri de belli gibi. Kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkekmiş
Tebrikler canım Allah önce sağlık versin testin iyi çıkmasına sevindim. İkizlerde de bir erkek bir kız tadından yenmez vallahiİkili testinde sonuç olumsuz geldi. Fetal dna testi yaptırdık. Şimdi sonuç bugün geldi. Anomali yok görünüyor çok şükür. Cinsiyetleri de belli gibi. Kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkekmiş