- 28 Temmuz 2020
- 171
- 50
- 29
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.501
Kızlar benim ağrım oluyor dizinde oluyor mu ya karnın alt tarafları ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın doğumda yazıyor sağlık ocagida farketmezBide bissey sorcam oksapari kadın doğum doktorları yazıyor mu yani yazsa devlet karşılıyor mu illa sağlık ocagimi gerekli
13 hafta içindeyiz bu dönemde bıçak saplanirmis gibi asik ağrılari olabilir alt bölgeyede vurabilir diyor rahmin büyümesine bağlı olarak ondan olabilir belki uykudan da uyandirabilirmis bu haftadan sonra geçermiş ole okumuştumKızlar benim ağrım oluyor dizinde oluyor mu ya karnın alt tarafları ağrıyor
Cinsiyeti öğrendin miKadın doğumda yazıyor sağlık ocagida farketmez
Yok gostermedi ama doktor zaten daha erken dedi 11+5 te gitmiştimCinsiyeti öğrendin mi
12+4 benimde şuan hala kullanıyorum oksapar bi o kaldı kullandığım onu da ayin sonunda bırak dedi valla bende bilmiyorum neye göre veriliyor devam ediyoruzHanımlar tüp bebek tedavisindeki ilaçları hala kullanmaya devam eden var mı kan sulandırıcı gibi ?
Benim ilk denememdi 11 haftaligiz iki ayrı doktora gittim kullanmama gerek olmadığını söylediler artık neye göre karar veriliyor bilmiyorum herhangi bir tahlill yapilmamisti
Bende kullanıyorum ama sıkıldım.artik ya . Kullanmaktan . Cinsiyet içinde sanırım beklicemHanımlar tüp bebek tedavisindeki ilaçları hala kullanmaya devam eden var mı kan sulandırıcı gibi ?
Benim ilk denememdi 11 haftaligiz iki ayrı doktora gittim kullanmama gerek olmadığını söylediler artık neye göre karar veriliyor bilmiyorum herhangi bir tahlill yapilmamisti
Ben çok zayıf olduğum için galiba belliolmaya başladı gobegim hafif hafif .Günaydınlar kızlar ben bişey hissetmiyorum . Sanki göbeğim de hiç çıkmamış gibi sizlerin nasil
Ben hareket hissetmiyorum yarın hastaneye gitcem bakalimSelamlar hayırlı günler hanımlar nasılsınız gebelikler nasıl gidiyor?? Cinsiyeti öğrenen oldu mu hareket hisseden oldu mu
Gittin mi hastaneye durumun ne canimBen hareket hissetmiyorum yarın hastaneye gitcem bakalim
Evet gittim 5 ay olana kadar hissetmemen normal dedi . Cinsiyette öğrendik . Kızmış hayırla gelsinler inşallahGittin mi hastaneye durumun ne canim
Hayırlısıyla doğumunu da görün inşallah cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendinizEvet gittim 5 ay olana kadar hissetmemen normal dedi . Cinsiyette öğrendik . Kızmış ☺ hayırla gelsinler inşallah