- 27 Mart 2020
- 161
- 102
- 31
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Benim de hep lekelenme ile başlar doktor kabul etmedi 3 gün gitmiş oldumMerhaba canım leke kabul edilmiyor benim tedavi gördüğüm merkez kabul etmiyordu adet olarak görmemişti ara kanama gibi oluyor o, sen yinede doktoruna mesaj at
Güzel olacak güzel Allah yardımcın olsunİnşallah çok uğraştım bir yıl dile kolayüç histereskopi bir hsg iki toplama iki ay geçici menopoz bir ay visanne üç ay doğum kontrol hapı umarım bu sefer son olur
Birçok insan burda öyle sanırım. Bizde de kimseler bilmiyor. Bende çok rahatlıyorum burada.Bende öyle burası terapi gibi geliyor insanaben hiç kimseye anlatmadım eşim ve ben sadece. Bilince herkes soruyor basın ağrıyor birde anlayan yok halinden
En güzelide bu kimse karışmıyor burda istediğini anlatabiliyorsnBirçok insan burda öyle sanırım. Bizde de kimseler bilmiyor. Bende çok rahatlıyorum burada.
Merhaba estrofem kullanmadan mi transfer olacaktnMerhabalar benim 6 temmuzda doğal siklusla transfer im olucaktı iptal oldu sadece folik asit kullanıyordum. Rahim yeterince kalınlaşmadı. Gelecek regl ile tekrar başlicaz heralde ilaçla rahmi kalınlaştırıcak
Demek ki çoğu kabul etmiyor canımBenim de hep lekelenme ile başlar doktor kabul etmedi 3 gün gitmiş oldum
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinBende bugün doktor kontrolüm vardıherşey güzel rahîm kalınlığıda iyiymiş Cuma günü transfer bir sıkıntı çıkmazsa
Salı veya Çarşamba arayacaklar Embriyo çözülürken bakalım herşey nasip❣
Selam Benimde 5.gün embriyosu 4 temmuz üMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacak olanlar buraya
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo
- Z Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo
Sultanhsyn - 2 Temmuz- çift - 5.Gün Embriyo - @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün Embriyo
- @olilya - 4 Temmuz -
- C Crn07 - 5 Temmuz -
- @Sezuakca - 6 Temmuz -
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün Embriyo
- @pcos066 - 9 Temmuz -
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz -
- @Marjinal Kist - 10 Temmuz -
cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün Embriyo- - U uAyasmin -16 Temmuz-5.Gün Embriyo-
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @Sabdem - Temmuz Transfer -
- @Sedaaabzesr -Temmuz Transfer -
- @Ogretmennhanimm - Temmuz Transfer -
- @ozlemmk - Temmuz Transfer -
- @Mersinliozlem - Temmuz Transfer -
- @antalya86 - Temmuz Transfer -
- @yilmazh - Temmuz Transfer -
- @melo2039 - Temmuz Transfer -
- @nickimyok2345 - Temmuz Transfer -
- @djpelin - Temmuz Transfer -
Aminnnn inşallahRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tamam canımSelam Benimde 5.gün embriyosu 4 temmuz ü
Demin ara ara kasıklarıma tatlı bı ağrı girdiBende öyle bir hissizlik başladı garip duygular içindeyim böyle olması daha iyi stres olmuyorsun
Başladı tatlı heyecanlarDemin ara ara kasıklarıma tatlı bı ağrı girdionun anlamını bulmaya çalışıyorum
EMerhaba estrofem kullanmadan mi transfer olacaktn
Bu ay erteleyeceğiz yani deseneBenim de hep lekelenme ile başlar doktor kabul etmedi 3 gün gitmiş oldum
Evet kuzumsağlıkla ilerler insallah canım, beşinci gün mu donduruldu
Bugun çok iyi geçsin meleğin sıkı sıkı tutunsun inşallah annesiMerhaba benim de 5 temmuzda transferim olacak inşallahRabbim buraya güzel haberler yazmayı nasip Etsin
Allah razı olsun. O kadar heyecanlıyım ki içim kıpır kıpırBugun çok iyi geçsin meleğin sıkı sıkı tutunsun inşallah annesi