- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Salı günü kontrol var bakalım doktor ne diyecek canımGenelde opu işlemini sabah yapıyor çoğu merkez de.çatlatma iğnesine göre veriliyor saat canım Mesela Çarşamba son ignelerini olursan o gün akşama çatlatma verirse bir gün boş geçip cuma toplama yapıyor senin yumurtaların tepkisine bağlı bu
İnşallah güzel geçer canımSalı günü kontrol var bakalım doktor ne diyecek canım
Bana da hiç bişey vermediler opu sonrasıAaa bana hiç bişey yapmadılar toplama oldu eve gönderdiler ilaç falan hiç bişey yok.
6embriyodan 2si güzelmiş bugün transferim var şuan yoldayım merkeze gidiyoruz eşimleKullanması gerekiyor sperm kalitesi için inşallah gerek kalmaz da Embriyonuz sağlıklı olur
Canım aynı şeyi çarşamba gününden beri bende yaşıyorum karnım şiş batma var nefes aldıkça acıyor bulantı ve tuvalete çıkamama var. Banada ohss denmedi zaten bunlar ohss belirtileri değilmiş her yum toplama sonrası olan şeyler ilaçlarını düzgün kullan demişti doktorum. Duramayacak kadar olursan ağrı kesici almak için doktoruna danış. Geçmiş olsun arkadaşımKızlar bugün opu oldum. Karnımın içi inanılmaz şiş. Davul gibiyürürken otururken çok ağrı yapıyor geçen seferki tüp bebek tedavimde yine opu sonrası ohss olmuştum. Çok korkuyorum. Sizde opu sonrası durumlar nasıl
Bol su için gaz sancısı da olabilir, şişkiKızlar bugün opu oldum. Karnımın içi inanılmaz şiş. Davul gibiyürürken otururken çok ağrı yapıyor geçen seferki tüp bebek tedavimde yine opu sonrası ohss olmuştum. Çok korkuyorum. Sizde opu sonrası durumlar nasıl
aynı şeylerin biraz hafifini bende yaşadım ancak bol su içerek daha hızlı geçti. Bol su için iyi gelecektirCanım aynı şeyi çarşamba gününden beri bende yaşıyorum karnım şiş batma var nefes aldıkça acıyor bulantı ve tuvalete çıkamama var. Banada ohss denmedi zaten bunlar ohss belirtileri değilmiş her yum toplama sonrası olan şeyler ilaçlarını düzgün kullan demişti doktorum. Duramayacak kadar olursan ağrı kesici almak için doktoruna danış. Geçmiş olsun arkadaşım
Canım bana iki serum takıldı cetrotide iğne verildi antibiyotik ve oksapar şükür olmadım ohss ben de çok korkuyordum benden de 19 yumurta toplandıKızlar bugün opu oldum. Karnımın içi inanılmaz şiş. Davul gibiyürürken otururken çok ağrı yapıyor geçen seferki tüp bebek tedavimde yine opu sonrası ohss olmuştum. Çok korkuyorum. Sizde opu sonrası durumlar nasıl
Bol su iç protein ağırlıklı beslen ve ben karnıma ılık su koydum şişkinlik ve gaz sancısı gibi ağrı oldu üç günde geçmişti şükürKızlar bugün opu oldum. Karnımın içi inanılmaz şiş. Davul gibiyürürken otururken çok ağrı yapıyor geçen seferki tüp bebek tedavimde yine opu sonrası ohss olmuştum. Çok korkuyorum. Sizde opu sonrası durumlar nasıl
Hadi gözünaydın olsun inşallah iyi haberler alırsınBende bugün doktor kontrolüm vardıherşey güzel rahîm kalınlığıda iyiymiş Cuma günü transfer bir sıkıntı çıkmazsa
Salı veya Çarşamba arayacaklar Embriyo çözülürken bakalım herşey nasip❣
İnşallah ilk sizden güzel haberlerHadi gözünaydın olsun inşallah iyi haberler alırsın
Canim çok sevindim sıra sende emeklerin karşılığını alırsın inşallahBende bugün doktor kontrolüm vardıherşey güzel rahîm kalınlığıda iyiymiş Cuma günü transfer bir sıkıntı çıkmazsa
Salı veya Çarşamba arayacaklar Embriyo çözülürken bakalım herşey nasip❣
Çok iyi ohss anlattığın kadarıyla berbat bisey, bol su ve yürüyüş iyi gelecektirKızlar çok şükür bugün daha iyiyim.şişlik hala var ama ağrım hafifledi Bol bol su içiyorum. Merkezden de aradılar göbek çevresi ölçümü ve kilo takibi yapın eğer şikayetleriniz artarsa dediler. Önceki ohss hikayemden ötürü çatlatma iğnesi olarak gonapeptl verdiler o yüzden ohss olma ihtimalim çok düşükmüş
Evet canım çok şükürÇok iyi ohss anlattığın kadarıyla berbat bisey, bol su ve yürüyüş iyi gelecektir
Ben opu gününü de sayarsak 12. Gün adet oldum. Pazartesi kontrolüm var tranfser hazırlığı başlıcak insallahYok ben opu oldum simdide adeti bekkiyorum hamile olamam
Adetin kaçıncı günü çağırdılar sizi. Bende adeti bekliyorum da. Arayıp randevu alacağımBen opu gününü de sayarsak 12. Gün adet oldum. Pazartesi kontrolüm var tranfser hazırlığı başlıcak insallah
İnşallah çok uğraştım bir yıl dile kolayCanim çok sevindim sıra sende emeklerin karşılığını alırsın inşallah