Temmuz ayında transfer olacaklar

Salı günü kontrol var bakalım doktor ne diyecek canım

Kullanması gerekiyor sperm kalitesi için inşallah gerek kalmaz da Embriyonuz sağlıklı olur
6embriyodan 2si güzelmiş bugün transferim var şuan yoldayım merkeze gidiyoruz eşimle diğer 4ü geriden geliyormuş bugünki durumları ne olur hastaneye gidince öğreneceğiz. Yine dondurulacak kalmadı üzülüyorum

Canım aynı şeyi çarşamba gününden beri bende yaşıyorum karnım şiş batma var nefes aldıkça acıyor bulantı ve tuvalete çıkamama var. Banada ohss denmedi zaten bunlar ohss belirtileri değilmiş her yum toplama sonrası olan şeyler ilaçlarını düzgün kullan demişti doktorum. Duramayacak kadar olursan ağrı kesici almak için doktoruna danış. Geçmiş olsun arkadaşım

Bol su için gaz sancısı da olabilir, şişki
aynı şeylerin biraz hafifini bende yaşadım ancak bol su içerek daha hızlı geçti. Bol su için iyi gelecektir

Canım bana iki serum takıldı cetrotide iğne verildi antibiyotik ve oksapar şükür olmadım ohss ben de çok korkuyordum benden de 19 yumurta toplandı

Bol su iç protein ağırlıklı beslen ve ben karnıma ılık su koydum şişkinlik ve gaz sancısı gibi ağrı oldu üç günde geçmişti şükür

Kızlar çok şükür bugün daha iyiyim.şişlik hala var ama ağrım hafifledi Bol bol su içiyorum. Merkezden de aradılar göbek çevresi ölçümü ve kilo takibi yapın eğer şikayetleriniz artarsa dediler. Önceki ohss hikayemden ötürü çatlatma iğnesi olarak gonapeptl verdiler o yüzden ohss olma ihtimalim çok düşükmüş

Çok iyi ohss anlattığın kadarıyla berbat bisey, bol su ve yürüyüş iyi gelecektir

Çok iyi ohss anlattığın kadarıyla berbat bisey, bol su ve yürüyüş iyi gelecektir
Evet canım çok şükür Bu arada burada sizlerle konuşabiliyor ve ortak dertlerimizin olduğunu biliyor olmak çok güzel. Çünkü bu işte kimseye bişey söylemedim. Çünkü insanlar birşeyler bilince olumsuz bir durumda daha kırıcı olabiliyorlar. Umarım hepimiz pozitfleri görürüzde o güzel annelik duygusuna kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…