Temmuz ayında transfer olacaklar

Yaa inşallah ikimiz için bu ay hayırlı olur çok istyrm artık mutlu olmani

Merhaba hanımlar :) hepimizde bir umutla bekliyoruz sanırım :) rabbim umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sizlere bir sorum olacak geçtiğimiz hafta tüp bebek için ön görüşmeye gittim vitamin ilaçları ile başladık aynı zamanda adet söktürücü verdi doktorum ilaç bittikten 5 gün sonra yani bugün leke şeklinde kanamam başladı hâlâ da yoğunlaşmadı doktorum ise yoğunlaştığının ikinci günü gel dedi sizce bu şekilde devam eder yoğunlaşmazsa bu ay yumurta toplama transferi falan erteler miyiz ? Lütfen yardımcı olun bana

Doktorumla gorusmelisin bence adetin sokulmemis iyice onu bkle bnmki de bu ay sokulmemis ti ilaçla bn soğan suyu içtim

Merhabalar benim 6 temmuzda doğal siklusla transfer im olucaktı iptal oldu sadece folik asit kullanıyordum. Rahim yeterince kalınlaşmadı. Gelecek regl ile tekrar başlicaz heralde ilaçla rahmi kalınlaştırıcak

Merhabalar benim 6 temmuzda doğal siklusla transfer im olucaktı iptal oldu sadece folik asit kullanıyordum. Rahim yeterince kalınlaşmadı. Gelecek regl ile tekrar başlicaz heralde ilaçla rahmi kalınlaştırıcak
Benim de geçen ay transferim ertelendi. Şimdi adet oldum ve estrofem kullanicam canım rahim kalinlassin diye senin de öyle olacaktır hayırlısı olsun ☺

Merhaba canım leke kabul edilmiyor benim tedavi gördüğüm merkez kabul etmiyordu adet olarak görmemişti ara kanama gibi oluyor o, sen yinede doktoruna mesaj at

Bende öyle burası terapi gibi geliyor insana ben hiç kimseye anlatmadım eşim ve ben sadece. Bilince herkes soruyor basın ağrıyor birde anlayan yok halinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…