- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Adetin 4. Günu gıdıcem canım. Doktorda 4. Ya da 5. Günu gel demişti bana.Adetin kaçıncı günü çağırdılar sizi. Bende adeti bekliyorum da. Arayıp randevu alacağım
Yaa inşallah ikimiz için bu ay hayırlı olur çok istyrm artıkBende bugün doktor kontrolüm vardıherşey güzel rahîm kalınlığıda iyiymiş Cuma günü transfer bir sıkıntı çıkmazsa
Salı veya Çarşamba arayacaklar Embriyo çözülürken bakalım herşey nasip❣
Sağol canım bir senedir hep bekledik sonunda kavuşucaz bebislereYaa inşallah ikimiz için bu ay hayırlı olur çok istyrm artık❣ mutlu olmani
Bn geçen seneye nazaran bu sene sıfır his hissediyorum birşey yok transfer olmuşum.gbi dglmSağol canım bir senedir hep bekledik sonunda kavuşucaz bebislere
Doktorumla gorusmelisin bence adetin sokulmemis iyice onu bkle bnmki de bu ay sokulmemis ti ilaçla bn soğan suyu içtimMerhaba hanımlar :) hepimizde bir umutla bekliyoruz sanırım :) rabbim umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sizlere bir sorum olacak geçtiğimiz hafta tüp bebek için ön görüşmeye gittim vitamin ilaçları ile başladık aynı zamanda adet söktürücü verdi doktorum ilaç bittikten 5 gün sonra yani bugün leke şeklinde kanamam başladı hâlâ da yoğunlaşmadıdoktorum ise yoğunlaştığının ikinci günü gel dedi sizce bu şekilde devam eder yoğunlaşmazsa bu ay yumurta toplama transferi falan erteler miyiz ? Lütfen yardımcı olun bana
Doktorumla gorusmelisin bence adetin sokulmemis iyice onu bkle bnmki de bu ay sokulmemis ti ilaçla bn soğan suyu içtim
Soğan suyuna hangi gün başladın canımDoktorumla gorusmelisin bence adetin sokulmemis iyice onu bkle bnmki de bu ay sokulmemis ti ilaçla bn soğan suyu içtim
Benim de geçen ay transferim ertelendi. Şimdi adet oldum ve estrofem kullanicam canım rahim kalinlassin diye senin de öyle olacaktır hayırlısı olsun ☺Merhabalar benim 6 temmuzda doğal siklusla transfer im olucaktı iptal oldu sadece folik asit kullanıyordum. Rahim yeterince kalınlaşmadı. Gelecek regl ile tekrar başlicaz heralde ilaçla rahmi kalınlaştırıcak
Merhaba canım leke kabul edilmiyor benim tedavi gördüğüm merkez kabul etmiyordu adet olarak görmemişti ara kanama gibi oluyor o, sen yinede doktoruna mesaj atMerhaba hanımlar :) hepimizde bir umutla bekliyoruz sanırım :) rabbim umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sizlere bir sorum olacak geçtiğimiz hafta tüp bebek için ön görüşmeye gittim vitamin ilaçları ile başladık aynı zamanda adet söktürücü verdi doktorum ilaç bittikten 5 gün sonra yani bugün leke şeklinde kanamam başladı hâlâ da yoğunlaşmadıdoktorum ise yoğunlaştığının ikinci günü gel dedi sizce bu şekilde devam eder yoğunlaşmazsa bu ay yumurta toplama transferi falan erteler miyiz ? Lütfen yardımcı olun bana
Bende öyle bir hissizlik başladı garip duygular içindeyim böyle olması daha iyi stres olmuyorsunBn geçen seneye nazaran bu sene sıfır his hissediyorum birşey yok transfer olmuşum.gbi dglm
Hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar benimde 23 temmuzda transferi olacak inşallah. Bugün ilaçlarıma başladim
Tamam canım ekliyorum hoşgeldinMerhabaa canlar, beni de 16 temmuz'a ekler misiniz5.gün embriyosu Rabbim isteyen herkese nasip etsin tutundursun melekleri inşallah
Hos buldum canımTamam canım ekliyorum hoşgeldin
sağlıkla ilerler insallah canım, beşinci gün mu dondurulduHos buldum canımçift embriyo olacak inşallah
İşallah güzel sonuçlar alırız. Çok hazırlanmıştım kendimi iznimi dahi almıştım. Bekliycem artıkBenim de geçen ay transferim ertelendi. Şimdi adet oldum ve estrofem kullanicam canım rahim kalinlassin diye senin de öyle olacaktır hayırlısı olsun ☺
Bende öyle burası terapi gibi geliyor insanaEvet canım çok şükür ☺Bu arada burada sizlerle konuşabiliyor ve ortak dertlerimizin olduğunu biliyor olmak çok güzel. Çünkü bu işte kimseye bişey söylemedim. Çünkü insanlar birşeyler bilince olumsuz bir durumda daha kırıcı olabiliyorlar. Umarım hepimiz pozitfleri görürüzde o güzel annelik duygusuna kavuşuruz ♥