- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- Konu Sahibi cikolatakistim
Canım dualarımdasin inşallahKızlar içinizden geldiğince benim için dua eder misiniz bugün ? Allah hepinizden razı olsun ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dualarımdasin inşallahKızlar içinizden geldiğince benim için dua eder misiniz bugün ? Allah hepinizden razı olsun ..
Hayırlı olsun canım bende progestan fitil, progestan iğne, ovitrelle, hibor, leucostim, estrofem,monodox kullanacağım ve aynı gün transfer günümüz:)benim transferimde 10temmuz kesinlesti 2tane 5.gun embriyosu pazartesi progestan dex igne ve progestan caps basliyorum ve oksapar dun ovitrelle vurundum ve transfer gunude gonopeptyl kullanacagim bunlari kullanan varmi
inşallah pozitif sonuclar alırız canımHayırlı olsun canım bende progestan fitil, progestan iğne, ovitrelle, hibor, leucostim, estrofem,monodox kullanacağım ve aynı gün transfer günümüz:)
İnşallah canıminşallah pozitif sonuclar alırız canım
senin embriyolara pgt yapilmismiydi benim bu 4.tedavim olacak ilk kez dondurulmus embriyo transferi oluyor 3.tuttu ama kaybettim 20.haftada o zamanda 4embriyom vardi 2si transfer edildi 2si donduruldu embriyo sayisi az yormayalim pgt yle dedi dr.um ama düsuk oldu smdi bu iki embriyoyuda pgt yapmadan verecek bilemiyorum ne kadar dogru belkide bastan negatif basliyoruz yani esimle benim genetik testler temiz cikti ama yeterlimi sanmiyorum..İnşallah canım
Çok geçmiş olsun .ben de çikolata kisti vardı o yüzden sebep bu gösteriliyor, pgt NGS istemedi benden, eşimde de sıkıntı yok. Kötü düşünme ben geçen sene baştan negatif başladım sonuç kötü oldu ,bu sefer tüm olumsuz düşünceleri kafamdan çıkardım meditasyon yap, Kur'an oku, spor yap transfer gününe kadar, detox dene stresi azalttlmak için mandala, puzzle falan dene iyi geliyor gerçektensenin embriyolara pgt yapilmismiydi benim bu 4.tedavim olacak ilk kez dondurulmus embriyo transferi oluyor 3.tuttu ama kaybettim 20.haftada o zamanda 4embriyom vardi 2si transfer edildi 2si donduruldu embriyo sayisi az yormayalim pgt yle dedi dr.um ama düsuk oldu smdi bu iki embriyoyuda pgt yapmadan verecek bilemiyorum ne kadar dogru belkide bastan negatif basliyoruz yani esimle benim genetik testler temiz cikti ama yeterlimi sanmiyorum..
Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızdasağol canım bende olumlu düsünmeye calisiyorum ama pek basarili olamiyorum bakalim hayirlisi olsun insallah dua ediyorum bol bol cikolatakistim
Oldum
Hadi hayırlısı olsun kaçıncı gün Embriyosu ve kaç Embriyo transfer edildiOldum ☺
Sende katıldın aramıza bende transfer oldum bekliyorum günler geçmiyorOldum ☺
5. Gün 1 taneHadi hayırlısı olsun kaçıncı gün Embriyosu ve kaç Embriyo transfer edildi
Sen ne zaman oldun ? En zoru bekleme süreci ya bi de ne yesem yemesem diye bakıyorum sürekliSende katıldın aramıza bende transfer oldum bekliyorum günler geçmiyor
Bugün 3. Günüm , doktorum gonopeptly iğnesi vermişti bugün için, siz de böyle iğne durumu var mı ?Selam kızlar neler yapıyorsunuz
banada verdi 2adet gonopeptyl 1.sini transfer gunu 2.sini 4gun sonra yapacakmsm senindemi transferdeBugün 3. Günüm , doktorum gonopeptly iğnesi vermişti bugün için, siz de böyle iğne durumu var mı ?
hayırlisi olsun insallah pozitif sonuc alirsin5. Gün 1 tane
Evet ben bugün yaptım, acaba neyi sağlıyor? Bende merak etmiştim kullanan var mi diye siz varmışsınızbanada verdi 2adet gonopeptyl 1.sini transfer gunu 2.sini 4gun sonra yapacakmsm senindemi transferde