-
- Konu Sahibi cikolatakistim
ben sordum rahimi uyarmak icin dedi hemsireEvet ben bugün yaptım, acaba neyi sağlıyor? Bende merak etmiştim kullanan var mi diye siz varmışsınız
Transfer öncesi progesteronunuza bakıldı mi sizin de ?ben sordum rahimi uyarmak icin dedi hemsire
6 TemmuzMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacak olanlar buraya
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo
- Z Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz- çift - 5.Gün Embriyo
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün Embriyo
- @olilya - 4 Temmuz -
- @SONURME - 4 Temmuz- 5.Gün Embriyo-
- C Crn07 - 5 Temmuz -
- @Sezuakca - 6 Temmuz -
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün Embriyo
- @pcos066 - 9 Temmuz -
- B bsrbrk88 - 10 Temmuz -
- @Marjinal Kist - 10 Temmuz -
cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün Embriyo- - @uAyasmin -16 Temmuz-5.Gün Embriyo-
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @Sabdem - Temmuz Transfer -
- @Sedaaabzesr -Temmuz Transfer -
- @Ogretmennhanimm - Temmuz Transfer -
- @ozlemmk - Temmuz Transfer -
- @Mersinliozlem - Temmuz Transfer -
- @antalya86 - Temmuz Transfer -
- @yilmazh - Temmuz Transfer -
- @melo2039 - Temmuz Transfer -
- @nickimyok2345 - Temmuz Transfer -
- @djpelin - Temmuz Transfer -
Merhaba 6 TemmuzMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacak olanlar buraya
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo
- Z Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz- çift - 5.Gün Embriyo
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün Embriyo
- @olilya - 4 Temmuz -
- @SONURME - 4 Temmuz- 5.Gün Embriyo-
- C Crn07 - 5 Temmuz -
- @Sezuakca - 6 Temmuz -
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün Embriyo
- @pcos066 - 9 Temmuz -
- B bsrbrk88 - 10 Temmuz -
- @Marjinal Kist - 10 Temmuz -
cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün Embriyo- - @uAyasmin -16 Temmuz-5.Gün Embriyo-
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @Sabdem - Temmuz Transfer -
- @Sedaaabzesr -Temmuz Transfer -
- @Ogretmennhanimm - Temmuz Transfer -
- @ozlemmk - Temmuz Transfer -
- @Mersinliozlem - Temmuz Transfer -
- @antalya86 - Temmuz Transfer -
- @yilmazh - Temmuz Transfer -
- @melo2039 - Temmuz Transfer -
- @nickimyok2345 - Temmuz Transfer -
- @djpelin - Temmuz Transfer -
benim sadece E2 degerime bakildi simdiye kadar transferim 10temmuzdaTransfer öncesi progesteronunuza bakıldı mi sizin de ?
AA pardon ben sizin transfer olduğunuzu düşünmüştümbenim sadece E2 degerime bakildi simdiye kadar transferim 10temmuzda
AA pardon ben sizin transfer olduğunuzu düşünmüştüm
hangisini kullaniyosun doktoruna soyledinmi bu durumu belki ilaci degisirdi ama genel olarak progestan igneleri ayni etkiyi gosteriyor ben 3farkli cesidini kullandm hepsi şişlik ve agri yapiyor ama ates yapmadi igneyi vurduktan sonra alkollü pamukla iyice ovala demisti bana hemsire orda sertlik kalmamasi ve agri yapmamasi icin yagli bi igne oldugu icin oyle oluyormusMerhaba Arkadaşlar, nasipse yarın transfer olacak ama bu progestan iğnesi mahvetti beni ateş ağrı şişlik oturamuyorum yatamıyorumTavsiyeniz varmı?
ayrica daha önceki 3transferimde de bakilmadi progesteronAA pardon ben sizin transfer olduğunuzu düşünmüştüm
Evet söyledim normal dedi etkileri kolonya ile ovdurdum bakalım ağrısı azalır inşallahhangisini kullaniyosun doktoruna soyledinmi bu durumu belki ilaci degisirdi ama genel olarak progestan igneleri ayni etkiyi gosteriyor ben 3farkli cesidini kullandm hepsi şişlik ve agri yapiyor ama ates yapmadi igneyi vurduktan sonra alkollü pamukla iyice ovala demisti bana hemsire orda sertlik kalmamasi ve agri yapmamasi icin yagli bi igne oldugu icin oyle oluyormus
her aşamasi zorlu bi sürec malesef Allah emeklerimizi boşa cıkarmasın hayirlisiyla pozitif sonuclari gormeyi nasip etsin hepimizeEvet söyledim normal dedi etkileri kolonya ile ovdurdum bakalım ağrısı azalır inşallah
Amin . Cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhayırlisi olsun insallah pozitif sonuc alirsin
2 gün oluyor şuan birsey hissetmiyorum ne olumlu ne olumsuz... Ben avokado, ananas, mango, karpuz, kabak çekirdeği kuru üzüm fındık ceviz ve bakliyat yeşillik yiyorumSen ne zaman oldun ? En zoru bekleme süreci ya bi de ne yesem yemesem diye bakıyorum sürekli
Hayır bana vermedi jel verdi estrofem, folik asit vitamin bu kadar ama herkese bir sürü şeyler verilmiş ürkmedim değilBugün 3. Günüm , doktorum gonopeptly iğnesi vermişti bugün için, siz de böyle iğne durumu var mı ?
Tamam ekliyorum6 Temmuz
Her doktorun yoğurt yiyişin farklı anlaşılan, Allah hayırla bebeklerimize kavuştursunHayır bana vermedi jel verdi estrofem, folik asit vitamin bu kadar ama herkese bir sürü şeyler verilmiş ürkmedim değil
Ben ananas konusunda karar veremedim . Yemiyorum onun için de2 gün oluyor şuan birsey hissetmiyorum ne olumlu ne olumsuz... Ben avokado, ananas, mango, karpuz, kabak çekirdeği kuru üzüm fındık ceviz ve bakliyat yeşillik yiyorum
Sizinki de benimki gibi naturel transfer sanırım . Ben de sadece jel folikasit kullanıyorum.Hayır bana vermedi jel verdi estrofem, folik asit vitamin bu kadar ama herkese bir sürü şeyler verilmiş ürkmedim değil