Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle Allah hepinizin kuçağını doldursun inşallah.Size bir sorum olacak.Dün doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş biri 17 mm biri 18 mm.Doktor bugünden başlayarak pazartesine kadar ilişki önerdi.Fakat eşimin il dışında acil işi çıktı ve gitmek zorunda kaldı.Yarın veya cumartesi gelecek.Bu yumurta ne zaman çatlar.Cumartesi gelirse en kötü hala bir şansım var mıdır?1 ay daha beklemek istemiyorum.Gitme diye yalvardım ama olmadı en yakın arkadaşı kaza yapmış gidip görmesi lazımmış.Allahım ne diyeyim 1 ay bugünleri bekle olana bak
Nasibinde varsa Allah Hersekilde bağışlar sana cnm kalbini ferah tut kafandan sil lütfen baska şeylerle oyalan bu dönemlerde döndüğünde değerlendir cnm hayırlısı olsun hakkında 🤲🏽

Düsük yapmaman icin cnm belirtin varmı hiç sen aşılamamı olmustun
Klomen + ovitrelle iğne vurdu canım doktor ilk defa bu şekilde tedavi oluyorum 😊🤲 belirtim göğsüm baya dolgunlaştı uyku halsizlik karında şişlik gaz kabızlık var ve 3 gündür ağrım var bugün dahada şiddetlendi ara ara geliyor ama beni baya kötü yapıyor hemen uzanmam gerekiyor sancı geldiğinde 😥

Klomen + ovitrelle iğne vurdu canım doktor ilk defa bu şekilde tedavi oluyorum 😊🤲 belirtim göğsüm baya dolgunlaştı uyku halsizlik karında şişlik gaz kabızlık var ve 3 gündür ağrım var bugün dahada şiddetlendi ara ara geliyor ama beni baya kötü yapıyor hemen uzanmam gerekiyor sancı geldiğinde 😥
Aynen kalkma Canım bu dönemler yat sürekli

Çarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı kasıklarda böbreklerim de hafif bi ağrı var sizlerde de oluyor mu
Ben daha hiç çatlatma iğnesi yaptırmadım bu ay yaptırıcam ilk kez ama bir tanıdığım iğneden sonra öyle ağrısının olduğunu söyledi sonrada hamiş olduğunu öğrenmiş😊

Sadece 2 kere doktora gittik eşimin ileri harketlilik sorunu vardı o şuan hap kullanıyor bana da hap la iğne verdi bilgi vermedi 3 ay gelmeyin dedi

Bugün 12 günüm pazar günü test yapıcam hiç bir belirtim yok ama üç dört gündür tek çizgiydi bugün hayalet cizgi denilen cizgiyi grdüm cok dikkatlı bakımca belli oluyor ama bilemedm byle olan varmıydı aramızda ?

Senin ne sorunun var
Bende 2 kez düşük yaptım kanımda pıhtılaşma sorunum var hamileliği öğrenmeden iğneye baslamam gerekiyor onun için planlı hamilelik yapıyoruz su an işte bende yumurta geliştirici ilac içiyorum sonra catlatma iğnesi olcam sonrada hamileymişim gibi düşünüp pıhtılaşma iğnemi olcam ama bakalım inşallah hamile de olurum😊 gecen ayda klomen kullandım ama catlatma iğnesi yapamamıstık kendisi catlamıstı gebelik olmadı

Bugün 12 günüm pazar günü test yapıcam hiç bir belirtim yok ama üç dört gündür tek çizgiydi bugün hayalet cizgi denilen cizgiyi grdüm cok dikkatlı bakımca belli oluyor ama bilemedm byle olan varmıydı aramızda ?
Bence hayalet cizgi varsa vardır bebiş bende öyle cıkmıstı, testi at bakalım🥰

Bende 2 kez düşük yaptım kanımda pıhtılaşma sorunum var hamileliği öğrenmeden iğneye baslamam gerekiyor onun için planlı hamilelik yapıyoruz su an işte bende yumurta geliştirici ilac içiyorum sonra catlatma iğnesi olcam sonrada hamileymişim gibi düşünüp pıhtılaşma iğnemi olcam ama bakalım inşallah hamile de olurum😊 gecen ayda klomen kullandım ama catlatma iğnesi yapamamıstık kendisi catlamıstı gebelik olmadı
Her şeyin Bi zamanı olurmuş Allah ne derse o oluyor inşallah bizde bir gün anne olma duygusunu tadarız 😔

12. Günümde bende silik çizgiyi gördüm canım şuan 14. Günüm bugün yaptım o hayalet çizgi bile çıkmadı 😬

X