- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Umut var her zaman desek de icimiz olmıycak hic diyorİnş bir gün bizimde olur
Benim de bugün 15gun gidemedimBugün 15. Günüm
Naptın canım kan verdin miBenim de bugün 15gun gidemedimartik yarına kismet
Verdim Cnm yarin sonuç alicam .ama evde yaptım 2cizgi çıktı biri silik ciktiNaptın canım kan verdin mi
darısı bana ve bekleyen herkese inşallahArkadaşlar aşılama için gün sayarken Hamile olduğumu öğrendim inanamıyorum halen HAMILEYIM ya rabbim isteyen herkese nasip etsin
Nasil yani .. benim esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama daha yok biseyAllah razi olsun arkadaşım darısı hepinizin başınıza insallah eşi varikosel olan varsa lütfen sülük tedavisine başlasın ben bu şekilde hamile kaldim
gözünüz aydın çok sevindim darısı bana ve bekleyen herkese olsun inşallah tez vakitteKızlar değerim 368 çıktı inanamıyorum ben yainanamadım idrar testi de yaptım Allahım size de nasip etsin inşallah çok şaşkınım
O zaman hamilesinnVerdim Cnm yarin sonuç alicam .ama evde yaptım 2cizgi çıktı biri silik cikti
İnşallah Cnm emin olamaadim hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorumO zaman hamilesinn
Canim senin goguslerde sertlik var miBugün 15. Günüm
Canım gözün aydın çok sevindimKızlar değerim 368 çıktı inanamıyorum ben yainanamadım idrar testi de yaptım Allahım size de nasip etsin inşallah çok şaşkınım
HamilesinVerdim Cnm yarin sonuç alicam .ama evde yaptım 2cizgi çıktı biri silik cikti
Var canımCanim senin goguslerde sertlik var mi
Çok sağol canım aminCanım gözün aydın çok sevindimdarısı bekleyen herkesin başına inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canımBende bugün aşılamami yaptırdım yatıyorum bu ağrılar ne zaman geçer acaba
Geçmiş olsun.İnşallah güzel sonuçlanır.İşlem sırasında ağrın oldu mu?Kasıkta mı ağrın var?Bende bugün aşılamami yaptırdım yatıyorum bu ağrılar ne zaman geçer acaba
İnşallah CnmVar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?