Canım ben 4.denemeden sonra doktor değiştirdim ozele gittim rahim filmim temiz çıktı esim de sorun yoktu doktor aşılamaya gecelim zaman kaybetmeyelim dedi normalde adet tarihim 11 temmuzdu asilamaya bu ay başlayacaktık ama bugün adet oldum yani lekelenmem başladı umarım yerleşme kanamalıdır değilse bugünlerde aşılama olucak sanırım aşılama için ücreti bize 1500 tl dediler özeldeMerhaba ben de aynı şekilde 1 yılım dolmak üzere yılbaşından sonra bebek düşünmeye karar verdik ben adetlerim düzensiz diye öncesinde kontrole gitmek istedim amh 22 çıktı yani polikistik over varmış. Tedaviyle kalabilirsin dedi bu ay 2. çatlatma iğnesi oldum ama adet olmak üzereyim yine tutmadı sanırım. Kaçıncı denemeden sonra aşılamaya geçiliyor ve ücretleri pahalı diyorlar canım bilgi verebilir misin özelde mi yaptırıyorsun ? İnşallah tutmuştur
Benimde perşembe günü aşılamam yapılcakBen aşılama tedavisine dun itibari ile başladım şuan ilaçları kullanıyorum baya yorucu bir süreç inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Tutmayanlar kadar tutanlar da var. Yolun başında umutsuzluğa düşmeyelim zaten yeterince zor bir süreç. İnşallah güzel haberlerimizi duyururuz. Rabbim sabır versinBende bu ay aşılama yaptıracağım ama tutmaz diyen çok acaba haklilar mi
Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinTutmayanlar kadar tutanlar da var. Yolun başında umutsuzluğa düşmeyelim zaten yeterince zor bir süreç. İnşallah güzel haberlerimizi duyururuz. Rabbim sabır versin
Evet öyle diyorlar ama kişiye göre değişiyor tutmama sebepleri vardır tabi yapılan yerde önemli emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah bende ganol f ilacın 4.günündeyim 10 gün sonra aşılamam yapılacak ama ilaç fena agrı yapıyorBende bu ay aşılama yaptıracağım ama tutmaz diyen çok acaba haklilar mi
İlaçları kullandınız mıBenimde perşembe günü aşılamam yapılcak
Evet öyle diyorlar ama kişiye göre değişiyor tutmama sebepleri vardır tabi yapılan yerde önemli emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah bende ganol f ilacın 4.günündeyim 10 gün sonra aşılamam yapılacak ama ilaç fena agrı yapıyor
Ben daha baslamadim adetinin 2 .günü gel basliyalim dedi kan degerlerine bakiyorlar mi yine acaba
Ewt kullandımİlaçları kullandınız mı
Aşılamanız hayırlı olsun inşallah. Rabbim sonunu da getirsin. Mutlu haberini de duyarız inşallah.Kızlar bugün aşılamam yapıldı sebepsiz inferlite vardı bizde ama eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu vardı ,doktor çokbaşarılı geçti bize hacmi iyi 5milyon sperm lazm sizin 14 milyon çıktı dedi aşılama sırasında o aleti takarken çok acı olmadı ama aşılama sonrası 15dk yatırdılar yaklaşık 20-25dk belimde kasıklarımda felaket ağrı oldu adet aprısından daha şiddetli sonrasında da eve geldim herhangi bir ilaç jel fln verilmedi bugünde dahil sık sık ilişkiye girin dendi 10-15gün içinde de test yaptırblirsiniz dedi doktor aşılama bana özelde yaptırdım yaklaşık 2200tlye geldi ilaçlar dahil inş tutar kızlar beni de dualarınıza katın
Bazıları klomen kullanıyor bazıları gonalf iğne, o daha pahalı olduğu için öyle bi fiyat çıkıyor ortayaKızlar ya ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yapilcam Cumartesi günü Pazartesi de aşılama . Özelde yaptircam fiyat sordum 850 tl dediler . Başka ilaç falanda kullanmadım herkes ilaçlar dahil 2000 civarı tuttu falan diyo ne ilacı bunlar aşılamadan sonra ilaç mi veriyo lütfen cevaplarmisiniz?????
Ağrı falan oldumu kaç yumurta oluştu benim son iğnemdi çok fazla agrı yaptıEwt kullandım
Kızlar ya ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yapilcam Cumartesi günü Pazartesi de aşılama . Özelde yaptircam fiyat sordum 850 tl dediler . Başka ilaç falanda kullanmadım herkes ilaçlar dahil 2000 civarı tuttu falan diyo ne ilacı bunlar aşılamadan sonra ilaç mi veriyo lütfen cevaplarmisiniz?????
[/QUOTE
Doktorlar farklı ilaç kullanıyor ganol f klomene göre daha fazla o yüzden sizin daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?