• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Ovulasyonda pozitif gebelikte negatif çıkması olabiliyormuş bende ordan biraz tekrar umutlandım bekleyeceğim

Benımde bembeyazdı kac saat sonrası nıye oyle oldy cızgı cktı anlamadım belımın ortası agrıyor su an
benimde dün çok ağrıdı. Göğüslerimden vuruyor gibi. Allahım dönüp dönüp testlere bakıyoruz her ağrımızı ona yoruyoruz. Allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bu çabalarımızı boşa çıkarmazlar inşallah

benimde dün çok ağrıdı. Göğüslerimden vuruyor gibi. Allahım dönüp dönüp testlere bakıyoruz her ağrımızı ona yoruyoruz. Allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bu çabalarımızı boşa çıkarmazlar inşallah
Amin insAllah canım ya .senın testın markası neydı

Bu sabah aşılama yapıldı bana, kasık ağrım var baya, normal mi kızlar? Tutar inşallah ya.. önerileriniz varsa açığım 🥰

Benim de dün lekeli akıntı geldi bu gün geçti. İnş tutar ya ama olmadı gibi hissediyorum
Ins.Mubarek gece dualarimiz kabul olur.eşimde stres yapiyor cocuk meselesini fazlasiyla.Stresten sertleşme sorunu yaşıyoruz.Aşılamayla tutarsa anca.
Çocuk meselesi olmayinca bu problemi baş gösterdi

Ins.Mubarek gece dualarimiz kabul olur.eşimde stres yapiyor cocuk meselesini fazlasiyla.Stresten sertleşme sorunu yaşıyoruz.Aşılamayla tutarsa anca.
Çocuk meselesi olmayinca bu problemi baş gösterdi
Biz o problemleri en baştan beri yaşıyoruz, aklına gelebilecek her cinsel problemimiz var maalesef

Arkadaşlar bugün cuma!! Testleriniz ne durumda yaptıram var mı? Ben adet olmadım ama olacak gibi hissediyorum ya o yüzden test yaptırmak istemiyorum inşallah sizlerden güzel haberler gelir

Kızlar Selamlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı

Back