- Konu Sahibi kimyonkokusu
Senın testınde su an kuruma cızgısı var mı canım yaSeninle günümüz aynıydı bizim sanırım 29 ocak. Cuma benim adet günüm seninde öyle değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senın testınde su an kuruma cızgısı var mı canım yaSeninle günümüz aynıydı bizim sanırım 29 ocak. Cuma benim adet günüm seninde öyle değil mi?
Benımde bembeyazdı kac saat sonrası nıye oyle oldy cızgı cktı anlamadım belımın ortası agrıyor su anYok ya bende saf beyaz yani.. bir gün daha dayanabilirsek cuma bakalım bence.
benimde dün çok ağrıdı. Göğüslerimden vuruyor gibi. Allahım dönüp dönüp testlere bakıyoruz her ağrımızı ona yoruyoruz. Allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bu çabalarımızı boşa çıkarmazlar inşallahBenımde bembeyazdı kac saat sonrası nıye oyle oldy cızgı cktı anlamadım belımın ortası agrıyor su an
Amin insAllah canım ya .senın testın markası neydıbenimde dün çok ağrıdı. Göğüslerimden vuruyor gibi. Allahım dönüp dönüp testlere bakıyoruz her ağrımızı ona yoruyoruz. Allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bu çabalarımızı boşa çıkarmazlar inşallah
DIPILL VE SENTE LADY diye 2 tane farklı marka aldımAmin insAllah canım ya .senın testın markası neydı
Bende yapmadım adet olmazsam cuma kan ve
Hayır tek çizgi görmekten korkuyorum o yüzdenbyapnak istemiyorumTest yaptınız mı![]()
Anldm cnmDIPILL VE SENTE LADY diye 2 tane farklı marka aldım
Bnmde dun asilamada kasik agrisi vardi.Asilama nedeniyleydi diye tahmin ediyorum. Sonrasinda akintyla karisik kan geldi.Bugun agrim kanamam vs yok.Bu sabah aşılama yapıldı bana, kasık ağrım var baya, normal mi kızlar? Tutar inşallah ya.. önerileriniz varsa açığım![]()
Aşılama sonrasi hafif kanama normal diyorlardı devam etmiyor ise sıkıntı yoktur diye düşünüyorum sıkmayın caniniziBnmde dun asilamada kasik agrisi vardi.Asilama nedeniyleydi diye tahmin ediyorum. Sonrasinda akintyla karisik kan geldi.Bugun agrim kanamam vs yok.
Benim de dün lekeli akıntı geldi bu gün geçti. İnş tutar ya ama olmadı gibi hissediyorumBnmde dun asilamada kasik agrisi vardi.Asilama nedeniyleydi diye tahmin ediyorum. Sonrasinda akintyla karisik kan geldi.Bugun agrim kanamam vs yok.
Ins.Mubarek gece dualarimiz kabul olur.eşimde stres yapiyor cocuk meselesini fazlasiyla.Stresten sertleşme sorunu yaşıyoruz.Aşılamayla tutarsa anca.Benim de dün lekeli akıntı geldi bu gün geçti. İnş tutar ya ama olmadı gibi hissediyorum
Biz o problemleri en baştan beri yaşıyoruz, aklına gelebilecek her cinsel problemimiz var maalesefIns.Mubarek gece dualarimiz kabul olur.eşimde stres yapiyor cocuk meselesini fazlasiyla.Stresten sertleşme sorunu yaşıyoruz.Aşılamayla tutarsa anca.
Çocuk meselesi olmayinca bu problemi baş gösterdi