• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Kimyon hanımı görünce bi gülme geldi 😂. Çok tatlısınız.
Ben tabi sorucam doktoruma pazartesi gideceğim zaten, ama pazartesi yeterli büyüklüğe erişmiş olur da salı çatlatma yap gel falan derse ben yine cumartesi pazar günü falan ilişkiye girmeyeyim diye düşünüyorum şuan
Canım bunu bende merak ediyorum ya ilişki ile ilgili ne dedi doktorun? Yani çatlatma iğnesinden 36 sonra aşılama yapıyorlar ama aşılama öncesi de perhiz diyorlar. Kimisi de çatlatma iğnesi sonrası ilişki diyor. Sana ne dedi doktorun?

Pazartesi aşılamaya karar verdi doktorum. Sol tarafta 14 mm yumurta mevcutmuş. Bir tane varmış. Bir tane olmasının istenen bi durum olduğunu söyledi kendisi. Rahim duvarı kalınlığı güzelmiş. Bakalım hayırlısı her ikimiz için de. ^^
Çatlatma iğnesini yaptın mı canım? Ya bazı doktorlar aşılama sonrası ilişki öneriyormuş ama çatlatma iğnesi sonra ilişki önermeyenlerde var 3 gün perhiz diyorlar aşılamaya kadar. Sana bir şey dedi mi doktorun

Back